Skip to main content

Youtonics κολλαγόνο Ανανέωση Κριτικές: Όφελος, Παρενέργειες & Αγορά Youtonics του δέρματος

Τι είναι το κολλαγόνο Ποτά

Παρακαλούμε διαβάστε αργά Youtonics κολλαγόνο Ανανέωση Κριτικές: Όφελος, Παρενέργειες & Αγορά Youtonics του δέρματος. Πολλά ποτά κολλαγόνου στην αγορά αξιοποιήσει μια υδρολυμένη μορφή κολλαγόνου ή κολλαγόνου πεπτίδια, τα οποία, όταν προσλαμβάνεται καθημερινά, αίτημα να επωφεληθούν επιδερμίδα σας από μέσα προς τα έξω.

Σύμφωνα με την έρευνα, το κολλαγόνο είναι υπεύθυνο για τη δομή και την ελαστικότητα στο δέρμα μας, αλλά μετά την ηλικία των 25, έχουμε την τάση να χάνουν περίπου το 1,5% του κολλαγόνου κάθε χρόνο. Cue λεπτές γραμμές και χαλάρωση του δέρματος σε βάθος χρόνου – δεν είναι δροσερό.

Πώς κολλαγόνο Ποτά εργασία;

Μια καθημερινή δόση του κολλαγόνου να εξορίσει γραμμές και χαλάρωση ακούγεται λίγο πάρα πολύ καλό για να είναι αληθινό, αλλά είναι οποιαδήποτε αποδεικτικά στοιχεία στις αξιώσεις εκεί;

«Τα πεπτίδια κολλαγόνου σε αυτά τα ποτά με πληροφορίες πέψη σε μικρότερα μόρια και στη συνέχεια απορροφάται στο έντερο μας, και έχει αποδειχθεί για να εμφανιστεί μία ώρα μετά την κατάποση στην κυκλοφορία του αίματος,» λέει με έδρα το Λονδίνο Σύμβουλος Δερματολόγος, Δρ Justine kluk. «Έρευνες με ραδιενεργό σήμανση έχουν δείξει ότι αυτά τα απορροφάται πεπτίδια μπορούν να φτάσουν στο δέρμα και μπορούν να διατηρηθούν στον ιστό για έως και 2 εβδομάδες,» προσθέτει.

Τυχόν Υπάρχουν Ρεάλ οφέλη του κολλαγόνου ποτά;

«Ένας αυξανόμενος αριθμός μελετών εργαστήριο με βάση το αποδεικνύουν τις δυνατότητες για πεπτίδια κολλαγόνου στα ποτά ή συμπληρώματα για να βελτιώσει την ενυδάτωση του δέρματος και στη μείωση των ρυτίδων, ενισχύοντας τα δικά μας δίκτυα του κολλαγόνου», λέει ο δρ kluk.

«Το ποσό που συνιστάται σε κλινικές μελέτες κυμαίνεται από 2,5 έως 10g ανά ημέρα, με κάποια αναφορά των αποτελεσμάτων τους σε 4 εβδομάδες και άλλοι μετά από 8 ή περισσότερες εβδομάδες,» ο Δρ kluk συνεχίζει, «αλλά η κριτική επιτροπή είναι ακόμα έξω ως προς το αν τα προϊόντα αυτά λειτουργούν πραγματικά για το γενικό πληθυσμό, τόσο το καλύτερο δόση και η διάρκεια δεν έχουν ακόμη καθοριστεί. Στην πραγματικότητα, τα στοιχεία για την αποτελεσματικότητά τους στο ανθρώπινο δέρμα εκτός από τη ρύθμιση του εργαστηρίου εξακολουθεί να είναι σπάνιο,»προσθέτει, ένα από τα καλύτερα ποτά κολλαγόνο είναι το δέρμα youtonics. μπορείτε να διαβάσετε Youtonics κολλαγόνο Ανανέωση Κριτικές: Όφελος, Παρενέργειες & Αγορά Youtonics του δέρματος.

Ειδική Προσφορά Αγοράστε 3 φιάλες πάρει 3 ΕΛΕΥΘΕΡΗ + εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Κριτικές Youtonics

Το κολλαγόνο είναι μία από τις πιο σημαντικές πρωτεΐνες στο σώμα. Υπάρχουν 16 τύποι του κολλαγόνου που βρίσκονται στο σώμα, αλλά συνήθως το σώμα μας περιέχει μόνο τύπου Ι, ΙΙ, και ΙΙΙ. Το κολλαγόνο είναι όχι μόνο βρίσκονται κάτω από το δέρμα, είναι επίσης διαδεδομένη στις αρθρώσεις, τα μαλλιά, τα ούλα και τα νύχια.

παραγωγή κολλαγόνου στο σώμα μειώνει από τις είκοσι και μετά. Όταν συμβαίνει αυτό, τότε τα σημάδια γήρανσης αρχίσετε να παίρνετε τα διόδια για το δέρμα. Πρόωρη γήρανση μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε ξυλοδαρμό, κουρασμένοι και χωρίς ελπίδα. Ένα ζωντανό νεανικό δέρμα είναι η επιθυμία για όλους τους ανθρώπους και αυτός είναι ο λόγος του δέρματος Youtonics έγινε.

Αυτό Κριτικές άρθρο Youtonics θα δούμε Youtonics και να σας δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε για να προσδιορίσει αν αυτό το κολλαγόνο του δέρματος είναι αυτός που πρέπει να φέρει πίσω νεανική και ζωντανή επιδερμίδα σας.

Μήπως Εργασία YouTonic του δέρματος;

Αυτό είναι ίσως ένα από τα μεγαλύτερα πτώσεις των προϊόντων φροντίδας του δέρματος – Μερικές φορές μπορεί να μην λειτουργεί για όλους. Πριν καλύπτουν τα δραστικά συστατικά, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι αυτό το προϊόν έχει εργαστεί για πολλά. Εδώ είναι μερικά από τα καταπληκτικά σχόλια από αξιόπιστες αγοραστές.

«Τα νύχια μου αυξάνεται ταχύτερα και το δέρμα μου είναι αυστηρότερη! – μεγάλο προϊόν»

«Αυτή η ουσία είναι καταπληκτική. Όχι μόνο δεν έχω δει μια βελτίωση στην ποιότητα του δέρματος μου, αλλά έχω πάρει καλύτερο ύπνο και να αισθάνονται πιο ανανεωμένοι για την επόμενη μέρα. Είμαι στο τέταρτο μπουκάλι μου και δεν θα σταματήσει με τίποτα!

«Αξιοσημείωτη βελτίωση μέσα σε ένα μήνα από τη χρήση. Το δέρμα μου, τα μαλλιά και τα νύχια έχουν όλα βελτιωθεί! Η προστιθέμενη πρωτεΐνη στη διατροφή μου έχει επίσης βοηθήσει, αλλά θα ήθελα να συστήσω αυτό το προϊόν σε όποιον ψάχνει για μεγάλη φροντίδα του δέρματος.»

«Αυτό το προϊόν είναι λίγο ακριβό, αλλά από την άποψη της ποιότητας μπορείτε να πάρετε – είναι εντελώς αξίζει τον κόπο. Δώστε YouTonic μια δοκιμή!»

Πω πω, αυτά επαληθεύονται οι αγοραστές έχουν πραγματικά κάποια καλά πράγματα να πω σχετικά με αυτό το προϊόν. Ίσως θα μπορούσε να είναι μία από τις καλύτερες κρέμες περιποίησης του δέρματος που μπορείτε να δοκιμάσετε. Ας ρίξουμε μια ματιά στα συστατικά για να δούμε αν στοίβα μέχρι τις αξιώσεις τους.

Οφέλη από τη χρήση YouTonics δέρματος

 • Ενυδατώνει και ενυδατώνει το δέρμα σας μειώνοντας την ξηρότητα
 • Μειώνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές στο δέρμα
 • Μειώνει σημαντικά πρόωρη γήρανση
 • Βελτιώνει την υγεία των μαλλιών σας
 • Βελτιώνει την υγεία των ούλων, τα νύχια και τα μάτια σας
 • Προωθεί μια συνολική υγιές δέρμα
 • Μαζί με δωρεάν αποστολή παγκοσμίως

Συστατικά που χρησιμοποιούνται στη Youtonics και πώς να σας βοηθήσουν

 • Βιταμίνες Α & Ε – δέρμα Youtonics περιέχει διάφορες βιταμίνες που είναι πολύ χρήσιμα για το δέρμα σας. Αυτές οι δύο βιταμίνες είναι απαραίτητα για την προστασία των κυττάρων του δέρματος από τη ζημία. Αυτό είναι αυτό που κρατά το δέρμα σας να δείχνει λείο και σφριγηλό.
 • Βιταμίνη C – Η βιταμίνη αυτή είναι μια φυσική αναμνηστική κολλαγόνου. Τονώνει το σώμα σας να παράγει περισσότερο κολλαγόνο. Το κολλαγόνο είναι υψίστης σημασίας για την εξασφάλιση μπορείτε να πάρετε το καλύτερο δέρμα.
 • Hydralized Κολλαγόνο Πρωτεΐνη – Το κολλαγόνο είναι μια πολύ σημαντική πρωτεΐνη στο σώμα και αντιπροσωπεύει πάνω από 30% του συνόλου πρωτεΐνης του σώματος. Είναι πολύ χρήσιμο για τη διασφάλιση ότι το δέρμα είναι σε θέση να επισκευάσει τα κύτταρα του μετά από βλάβη. Αυτό σας δίνει μια υγιή, νεανική και ζωντανή επιδερμίδα.
 • Αμινοξέα – δέρμα Youtonics είναι φορτωμένο με μια δέσμη των αμινοξέων συμπεριλαμβανομένων γλυκίνη, αργινίνη, προλίνη και υδροξυπρολίνη. Όλα αυτά τα αμινοξέα είναι επίσης προσανατολισμένη προς τη διασφάλιση της δέρμα παίρνει αρκετό κολλαγόνο.

Για να εξασφαλιστεί ότι η λύση Youtonics έργα γρήγορα φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα σε χρόνο ρεκόρ, αυτό γίνεται σε ένα πολύ εξειδικευμένο σύστημα υγρού υψηλής απορρόφησης. Το σύστημα αυτό προσφέρει όλα τα υλικά για το σύστημά σας γρήγορα και είναι absorped αμέσως σε αντίθεση με πολλά άλλα συμπληρώματα στην αγορά που θα απαιτούν να ληφθούν μεγάλες ποσότητες του συμπληρώματος να πάρει αρκετό απορρόφηση στο σύστημα. Τα συστατικά είναι επίσης παραδίδονται σε ένα καταπληκτικό τρόπο για τη γεύση σας έρχεται, είτε με γεύση φρούτων μάνγκο ή πάθος. Cool δικαίωμα;

Τιμή

Δέρμα YouTonics είναι ένα από τα πιο ακριβά λύσεις φροντίδας του δέρματος που έχουμε δει – η οποία οφείλεται στο σύστημα του κολλαγόνου σε μεγάλο βαθμό. Κάθε φιάλη περιέχει περίπου 9 μερίδες. Αυτό σημαίνει ότι πληρώνετε περίπου $ 5 κάθε φορά που θα χρησιμοποιήσετε αυτό!

Αν ψάχνετε για μια ολοκληρωμένη λύση φροντίδας του δέρματος, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία αυτό μπορεί να λειτουργήσει – απλά να γνωρίζουν την τρύπα θα βάλει στην τσάντα σας.

1 BOTTLE
$54.95
Retail: $64.95
Savings: $10.00
60 Day Money Back Guarantee
FAST & FREE Worldwide Delivery
 
buy now »
3 BOTTLES + 3 FREE
$164.85
Retail: $329.70
Savings: $164.85
60 Day Money Back Guarantee
FAST & FREE Worldwide Delivery
 
buy now »
2 BOTTLES + 1 FREE
$163.95
Retail: $384.55
Savings: $54.95
60 Day Money Back Guarantee
FAST & FREE Worldwide Delivery
 
buy now »

Σκηνοθεσία: Χρήση YouTonics κολλαγόνο Ανανέωση

Ανακινήστε καλά με κάθε μερίδα. Πάρτε ένα μέτρο 30ml 30 λεπτά πριν πάτε για ύπνο για τα μέγιστα αποτελέσματα.

Ταχείας δράσης υγρό σύστημα παράδοσης: Σε αντίθεση με άλλες μορφές από του στόματος συμπληρώματα κολλαγόνου το οποίο θα πρέπει να λάβει πολύ μεγάλες ποσότητες για να εξασφαλίσει την απορρόφησή τους, το εξειδικευμένο σύστημα παροχής υγρού ταχείας δράσης της YouTonics δέρματος εξασφαλίζει τη μέγιστη απορρόφηση του κολλαγόνου και γρήγορη παράδοση στα κύτταρα του δέρματος σας. Απολαύστε το με ένα δροσιστικό μάνγκο και το πάθος γεύση φρούτων.

Σημείωση: Κάθε φιάλη περιέχει 270 ml (9 μερίδες) και κάθε μερίδα περιέχει 10g του κολλαγόνου.

Πού να αγοράσετε YouTonics κολλαγόνο Ανανέωση;

Αγορά YouTonics κολλαγόνο Ανανέωση με σιγουριά καθώς έρχεται σε καμία κινδύνου, εγγύηση επιστροφής χωρίς ταλαιπωρία χρημάτων 60 ημερών. Να επωφεληθείτε από τις ειδικές εξοικονόμησης ενέργειας με την παραγγελία πολλά πακέτα. Είναι ένας μέρες εγγύηση δεν φασαρία, 60.

μαρτυρία πελάτη

Rachael

Ένα προϊόν που λειτουργεί! Τα νύχια αυξάνονται ταχύτερα χαλαρή σύσφιξη του δέρματος έως τα μαλλιά γυαλιστερά και πάλι! 3 μήνες και να είναι πολύ χαρούμενος, μόλις διέταξε την επόμενη παρτίδα μου

Jennifer Leigh McGarvie

Έχω παρατηρήσει μια τεράστια βελτίωση όχι μόνο την εμφάνιση του δέρματός μου, αλλά φαίνεται επίσης να βοηθήσει να κοιμηθείτε και να αισθάνονται καλά όλη την ημέρα. Έχω λαμπερό δέρμα τώρα και οι ρυτίδες εξαφανίζονται. Αγαπήστε αυτά τα πράγματα
Στις 4 το μπουκάλι μου και εγώ σίγουρα δει βελτίωση στο δέρμα μου.

Πέγκυ Zahler

Εξαιρετικό προϊόν. Μέσα σε 1 μήνα, αισθητή βελτίωση
στο δέρμα, τα μαλλιά, τα νύχια και αυξημένο αίσθημα ευεξίας, κατά πάσα πιθανότητα λόγω του ότι έχουν λαμπερό δέρμα και γενικά αναζητούν πιο ζωντανή. Έχω χρησιμοποιήσει το προϊόν αυτό για 3 μήνες και είμαι πολύ ικανοποιηθεί με τα αποτελέσματα.

Shari Burke

Λίγο ακριβό, αλλά έχω δει κάποιες αλλαγές στο δέρμα μου, τα μαλλιά και τα νύχια. Ξεκινώντας 5ο μπουκάλι έτσι 2 ακόμη για να πάει να δει πού θα πάει, αλλά μέχρι στιγμής, αρκετά καλά.

Diane

Υπέροχο προϊόν. Είναι λίγο ακριβό, αλλά εντελώς αξίζει τον κόπο από την άποψη της ποιότητας … το δέρμα μου αισθάνεται πολύ καλύτερα μετά τη χρήση του.

Συστάσεις: Σε περίπτωση που το αγοράζετε;

Αφού διαβάσετε Youtonics κολλαγόνο Ανανέωση Κριτικές: Όφελος, Παρενέργειες & Αγορά Youtonics δέρματος αυτό τις συστάσεις. Όταν πρόκειται για την περιποίηση του δέρματος ο καθένας θα έχει μια διαφορετική άποψη σχετικά με εάν ένα προϊόν είναι αποτελεσματική και αξίζει την αγορά. Με αυτόν εν λόγω, ελέγξαμε το καλύτερο και το χειρότερο από αυτό το προϊόν και διαπιστώθηκε μικρή κανένα ζήτημα με αυτό.

Εκτός από την τιμή, η λύση του δέρματος YouTonic θα σας βοηθήσει να γίνει ένα ζωτικής σημασίας, νέα και λαμπερή εκδοχή του εαυτού σου μέσα σε λίγες μέρες. Μην διστάσετε – εάν έχετε ψάξει για μια πολύ καλή λύση φροντίδας του δέρματος, YouTonics είναι κατάλληλο για σας και είναι διαθέσιμη για γρήγορο και δωρεάν αποστολή σήμερα!

Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι YouTonics;

YouTonics είναι ένα 100% υψηλής πεπτικότητας supplement.YouTonics αντικατάστασης πρωτεΐνης κολλαγόνο περιλαμβάνει επίσης όλα τα απαραίτητα αμινοξέα, καθιστώντας το ένα completesource της πρωτεΐνης.

Δερματολόγοι όσο και οι γιατροί αναφέρουν ότι productionslows κολλαγόνου από τα μέσα της 20 και στα 30 σας. Οι ορμονικές αλλαγές, ναρκωτικά, αλκοόλ, επεξεργασμένα τρόφιμα, λευκή ζάχαρη, υδρογονωμένα έλαια, υπερκόπωση, ακτινοβολία, φθοριωμένο νερό, περίσσεια ήλιο, θρεπτική ελλείμματα, αφυδάτωση, άγχος και τραύμα όλες τις ιδιότητες της απώλειας κολλαγόνου.

Τι υδρολύεται συμπεράνουμε;

YouTonics ήταν προ-γενετική μηχανική για να είναι μια εξαιρετικά εύπεπτη πρωτεΐνη κολλαγόνου, παρέχοντας στιγμιαία χρησιμοποιήσιμη πρωτεΐνη. Μετάφραση: YouTonics είναι μια highlyabsorbable αντικατάσταση πρωτεΐνη κολλαγόνου που προσπερνάει τη διάσπαση πέψη, εξαλείφοντας έτσι την αραίωση της πρωτεΐνης. Αυτή η προ-μηχανικής concentratesupplement είναι εύκολα απορροφήσιμη, σε αντίθεση με άλλες πρωτεΐνες, οι οποίες είναι δύσκολο todigest (πρωτεΐνη κρέατος είναι ένα παράδειγμα).

Πώς είναι YouTonics διαφορετικό από τα άλλα συμπληρώματα πρωτεΐνης κολλαγόνου γιαΤΟ αγορά;

προϊόντα YouTonics είναι πλήρεις πηγές πρωτεΐνης που περιέχει δέκα indispensableamino οξέα: αργινίνη, ιστιδίνη, λευκίνη, ισολευκίνη, λυσίνη, μεθειονίνη, φαινυλαλανίνη, θρεονίνη, βαλίνη και τρυπτοφάνη. Μερικά δημοφιλή dietarysources που περιέχουν αυτά τα απαραίτητα αμινοξέα περιλαμβάνουν τα ψάρια, τα αυγά, το γάλα, το βόειο κρέας chickenand. Σημείωση: πολλές φορές αυτά τα αμινοξέα που λείπουν στο nutritionalintake αυτά.

YouTonics έχει αναπτυχθεί χρησιμοποιώντας (χοίρου) κολλαγόνου χοίρου σε αντιδιαστολή με (αγελάδα) κολλαγόνο βοοειδών. Χοίροι είναι σημαντικά παρόμοια σε ανθρώπους σε μορφή andfunction της, και οι διαστάσεις του οργάνου είναι παρόμοιες με ανθρώπινα όργανα. Η medicalcommunity έχει ήδη αγκαλιάσει χοίρου σε μεταμοσχεύσεις καρδιάς / βαλβίδα, στέλεχος cellsand περισσότερο. Πηγή: Journal of Cell Biology Μοριακής.

Τι γεύση έχει YouTonics προσφέρει;

Σχεδιασμένο για να ικανοποιήσει τη γεύση του καθενός, καθώς και την ανάγκη τους για supplementalcollagen, YouTonics έρχεται σε δύο υπέροχες γεύσεις: Melonsplash Ενισχύστε andAppelicious Boost.

Τι είναι το μέγεθος της μερίδας;

Ένα μέγεθος σερβιρίσματος ένας-ουγγιών παραδίδει 17 γραμμάρια πρωτεΐνης. Δύο ένα-ουγγιά servingsis την ημερήσια σύσταση.

Πόσες θερμίδες έχει η μερίδα;

Υπάρχουν εβδομήντα θερμίδες ανά ουγκιά μερίδα.

Πόσο λίπος ανά ουγκιά εξυπηρετούν;

YouTonics έχει καθόλου λιπαρά, χωρίς ζάχαρη και χαμηλή υδατάνθρακες. Είναι ιδανικό για diabeticsand άτομα που προσέχουν την πρόσληψη θερμίδων τους.

Μπορεί ένα πρόσωπο που έχει δυσανεξία στη λακτόζη λάβει YouTonics;

Ναι, όπως YouTonics δεν περιέχει οποιαδήποτε πρωτεΐνη ορού γάλακτος (το οποίο είναι ένα παράγωγο του γάλακτος)