Skip to main content

Winstrol (Winidrol) Comentarii: Rezultate si Efecte secundare posibile

Ce este Winstrol

Winidrol este o alternativa sigura si legala de a Winstrol, steroidul folosit de culturisti si sportivi la nivel mondial pentru o performanță cu adevărat titanic. Folositi-l în timpul tăierii cicluri să-și păstreze masa musculara, de calitate și de a sculpta fizicul plajă perfectă. Potrivit atât pentru bărbați și femei

Winidrol (Winstrol) Opinii Rezultate si efecte secundare posibile

Faceți clic aici pentru a cumpara steroizi Din Site-ul oficial

Beneficiile Winstrol

Cele mai multe toate steroizi poate oferi beneficii calitate pentru aproape orice ciclu pentru orice scop; Cu toate acestea, cele mai multe steroizi anabolizanți androgen au în general un scop primar și caracteristici secundare care pot fi apt pentru un alt ciclu. De exemplu, puternicul Anadrol steroid este utilizat în principal ca un steroid de încărcare ca natura este cea mai potrivită pentru acest scop, cu toate acestea, ea nu posedă trăsături care pot fi benefice într-un ciclu de tăiere atunci când sunt utilizate în mod corespunzător; acest lucru este foarte frecvente în cercurile culturism competitive. Winstrol însă este un pic diferit; în timp ce scopul său principal este fără îndoială un ciclu de tăiere și a ajutorului în performanțele atletice nu este mult folos pentru steroizi într-un ciclu de aglomerare, deoarece nu este de modul său de acțiune concepute pentru a construi cantități mari de țesut slab. Chiar și așa, în ceea ce privește tăierea și Winstrol performantele atletice este de multe ori o alegere amendă.

Faceți clic aici pentru a cumpara steroizi Din Site-ul oficial

Beneficiul primar (e) care gravitează în jurul Winstrol sunt fără îndoială creșterea putere și acest lucru poate referi la putere fizică, viteza și agilitatea; în continuare, după cum prin natura sa Winstrol pot spori foarte mult vascularizație, precum și să promoveze un uscător și fizic mai greu atunci când corpul-grăsime este deja redus. În timp ce Winstrol nu va arde în mod specific stocate corp de grasimi, cele mai multe steroizi nu vor, va avea un efect foarte pozitiv asupra acestui proces. Winny este un steroid excelent în scopul conservării atunci când într-un deficit caloric ca tine ar trebui să fie dacă dieta si tesutul mai slabă putem ține pe când în acest deficit mai mare rata metabolica va fi, conducând astfel la un fizic mai flexibil și mai greu .

Faceți clic aici pentru a cumpara steroizi Din Site-ul oficial

Efectele secundare ale Winstrol

Ca toate steroizi anabolizanți Winstrol nu este fără posibilitatea de efecte secundare negative, cu toate acestea, efectele sunt adesea foarte exagerata si poate fi în mare măsură controlate prin utilizarea responsabilă. Sensibilitatea individuală va juca, de asemenea, un rol și în ce măsură poate varia de la o persoană la alta ca acesta este cazul cu toate medicamentele, steroidiene și nesteroidiene deopotrivă.

Așa cum sa discutat, toxicitate hepatică este o preocupare, în special în forma orală ca forma orală este un steroid 17-aa. Datorită acestui fapt, vom limita neapărat timpul total de Winstrol la 6-8 săptămâni, la un moment dat, pentru a proteja ficatul. Cu toate acestea, în timp ce utilizarea va crește enzimelor hepatice, în cele mai multe cazuri, toate ficatul va reveni la valori normale odată utilizare este întrerupt și nu va confrunta cu niveluri toxice în preajma ce consumul zilnic de alcool poate aduce si utilizarea chiar regulată a multora peste medicamente contra.

Faceți clic aici pentru a cumpara steroizi Din Site-ul oficial

Dincolo de efectele hepatice Winstrol se purta cu ea alte preocupări, Winstrol poate aduce serios condiții problematice la nivelul de colesterol, deoarece va crește LDL si HDL reduce dvs. oarecum dramatic. Cu toate acestea, așa cum este adesea trecute cu vederea alimentatie sanatoasa, care este plin de acizi grasi Omega poate ajuta foarte mult în controlul acest; nu, nu-l va repara și de a preveni colesterol la deplasarea, dar te va ține în domeniul siguranței, dacă sunt serioase și disciplinați.

O parte efect vorbesc multe cu privire la Winstrol se învârte în jurul injectabile forma Depot ca injecții pot fi foarte dureros ca este comun cu steroizi pe bază de apă. Mai mult, deoarece majoritatea primesc Vinney acestora din laboratoare subterane, deoarece este un steroid pe baza de apa este adesea un teren propice pentru bacterii și este una dintre cele mai frecvente infecții induc steroizi cauza acestei probleme. Din acest motiv, va trebui neapărat să stai cu branduri grad umane care sunt fabricate într-un mediu steril.

Faceți clic aici pentru a cumpara steroizi Din Site-ul oficial

Trebuie remarcat, deși Winstrol nu va suprima producția naturală de testosteron la nivelul multor altor steroizi, cum ar fi Deca-Durabolin care va suprima toată producția dupa o doza, Winstrol va aduce o anumită scădere. Când cuplu acest lucru cu stivuire alte steroizi si durata extinsa de suplimentarea utilizare Testosteronul este în cele mai multe cazuri este absolut necesar.

Winstrol & Femei

Cele mai multe toate steroizi anabolizanți pot duce la virilizare, atunci când este utilizat de către femeile (efecte masculine.) După cum calitățile sale androgen sunt caracteristici mici si androgen poate distruge o femeie feminitatea Winstrol , împreună cu alte steroizi, cum ar fi Anavar și Primobolan sunt adesea prima alegere multor femei. Cu toate acestea, urât afectează poate apărea atunci când doza este prea mare și atunci când sunt utilizate pentru prea mult timp și de sensibilitate curs va intra în joc.

Cu toate acestea, cele mai multe femei pot utiliza în siguranță și eficient 5 mg-10 mg de Winstrol pe zi, timp de aproximativ 6 săptămâni, fără nici efecte bolnav. Dacă bolnav efecte incep sa arate pur și simplu întrerupe imediat, cu toate acestea, dacă arată semne negative forța problema și nu întrerupe folosiți găsi efectele ireversibile. Deși nu la fel de sigure ca și Anavar în ceea ce privește utilizarea de sex feminin, atunci când este utilizat în mod responsabil este o alegere mult mai puternic si de multe ori salutat de mulți sportivi de sex feminin.

Faceți clic aici pentru a cumpara steroizi Din Site-ul oficial

Cicluri Winstrol si doze

Majoritatea barbatilor care folosesc Winstrol va găsi o doză de 50 mg pentru a fi foarte eficient si de multe ori tot ce au nevoie de tot cu 100mg pe zi fiind oricine max vreodată va folosi în condiții de siguranță. Ca injectabile Winstrol are o 24 oră de înjumătățire putem administra eficient steroid in fiecare zi eficient, desi majoritatea vor prefera stabil fiecare injectii zi. În ceea ce privește oral Winstrol, cum e de înjumătățire este foarte scurt, oriunde doza cade îl va împărți în mod necesar în două, chiar doze pe parcursul zilei și de a face astfel încât în ​​fiecare zi în timp ce steroidul este utilizat.

Faceți clic aici pentru a cumpara steroizi Din Site-ul oficial

Cele mai multe vor găsi Winstrol stive bine cu aproape orice steroid de pe pământ; stive de Winstrol , testosteron și trenbolon sunt foarte frecvente printre multe culturisti competitivi. Cu toate acestea, oricare ar fi stack-ul tău va trebui să păstreze durata de 8 săptămâni în termeni de un interval de timp standard si sigur; unii vor extinde în siguranță în intervalul 12 săptămâni, dar acest lucru ar trebui sa fie rezervat pentru utilizatorii experimentați și doar o singură dată știi cum steroid vă afectează.

Cu toate ca utilizarea de steroizi anabolizanti un plan de ciclu post-va fi necesară odată utilizare este întreruptă. Deși există mai multe opțiuni cele mai bune planuri ciclu posta va include hCG, Nolvadex si / sau Clomid. Cu toate acestea, unii vor alege să elimine cu Winstrol in-între cicluri, cu toate acestea, nu putem recomanda această practică ca va fi suprimarea dvs. de producție naturale de testosteron, fără nici o formă suplimentară fiind introdus și acest lucru poate fi foarte dăunătoare.

Faceți clic aici pentru a cumpara steroizi Din Site-ul oficial