Winstrol (Winidrol) Anmeldelser: Resultater og Mulige bivirkninger

Hva er Winstrol

Winidrol er et trygt og lovlig alternativ til Winstrol, steroid som brukes av kroppsbyggere og idrettsutøvere verden over for en virkelig titanic ytelse. Bruk den under skjæring sykluser å beholde mager, kvalitet muskel og å forme den perfekte stranden kroppsbygning. Passer for både menn og kvinner

Winidrol (Winstrol) Anmeldelser Resultater og Mulige bivirkninger

Klikk her for å kjøpe steroider fra Official Site

Fordelene med Winstrol

De fleste alle steroider kan gi kvalitet fordeler til de fleste helst sykle for ethvert formål; Men de fleste anabole steroider vanligvis har en primær hensikt og sekundære egenskaper som kan være egnet for en ny syklus. For eksempel er den kraftige steroider Anadrol primært brukes som en bulking steroid som sin natur er best egnet til dette formålet, men det spiller besitter egenskaper som kan være fordelaktig i en skjæring syklus når det brukes riktig; Dette er svært vanlig i konkurrerende bodybuilding sirkler. Winstrol er imidlertid litt annerledes; mens dens primære formål er uten tvil en skjæring syklus og i bistands i idrettslige prestasjoner er det ikke mye bruk for denne steroid i en bulking syklus som det er ikke av sin virkningsmekanisme designet for å bygge store mengder lean vev. Likevel, om skjæring og idrettslige prestasjoner Winstrol er ofte et bra valg.

Klikk her for å kjøpe steroider fra Official Site

Den primære fordelen (e) kretser rundt Winstrol er uten tvil øker i styrke og dette kan forholde seg til fysisk kraft, hurtighet og smidighet; videre, som etter sin art Winstrol stor grad kan forbedre vaskularitet samt fremme en tørketrommel og vanskeligere kroppen når kroppen fett er allerede lav. Mens Winstrol ikke spesifikt vil brenne lagret kroppsfett, de fleste steroider vil ikke, vil det ha en svært positiv effekt på denne prosessen. Winny er en utmerket steroid for bevaring formål når i et kaloriunderskudd som du bør være hvis du er slanking og mer lean vev vi kan holde på når du er i dette underskuddet større metabolic rate vil bli, og dermed føre til en slankere og hardere fysikk .

Klikk her for å kjøpe steroider fra Official Site

Bivirkninger av Winstrol

Som alle anabole steroider Winstrol er ikke uten mulighet for negative bivirkninger, men effekten er ofte svært overdrevet og kan i stor grad styres av ansvarlig bruk. Individuell følsomhet vil også spille en rolle, og i hvilken grad kan variere fra person til den neste som dette er tilfelle med alle medisiner, steroide og ikke-steroide likt.

Som nevnt tidligere, er levertoksisitet en bekymring, spesielt med muntlig form som muntlig form er en 17-aa steroid. På grunn av dette faktum vil vi nødvendigvis begrense den totale tiden for Winstrol til 6-8 uker om gangen for å beskytte leveren. Men mens bruken vil øke leverenzymer, i de fleste alle tilfeller leveren din vil vende tilbake til normale nivåer når bruk er avviklet og vil aldri oppleve giftige nivåer hvor som helst i nærheten av hva daglig alkoholinntak kan føre til og med regelmessig bruk av mange over skranke medisiner.

Klikk her for å kjøpe steroider fra Official Site

Utover levereffekter Winstrol ikke bærer med seg andre bekymringer, kan Winstrol alvor bringe problematiske forhold til kolesterolnivået som det vil øke LDL og redusert HDL noe dramatisk. Men som ofte er oversett sunn mat som er full av Omega fettsyrer i stor grad kan hjelpe til med å kontrollere dette; Nei, det vil ikke fikse det og hindre kolesterol fra å bevege seg, men det vil holde deg i riket av sikkerhet hvis du er seriøs og disiplinert.

En bivirkning mange snakker om angå Winstrol dreier seg om injiserbare Depot form som injeksjoner kan være svært smertefullt som er vanlig med vannbasert steroider. Videre, fordi de får sin Winny fra underjordiske laboratorier, da det er en vannbasert steroid er det ofte grobunn for bakterier og er en av de mest vanlige infeksjoner som induserer steroider grunn av dette problemet. Av denne grunn vil du nødvendigvis trenger å feste med menneskelige karakteren merker som er produsert i et sterilt miljø.

Klikk her for å kjøpe steroider fra Official Site

Det bør bemerkes selv Winstrol ikke vil undertrykke naturlig testosteron produksjonen til graden av mange andre steroider som Deca Durabolin som vil undertrykke all produksjon etter én dose, vil Winstrol få noen undertrykkelse. Når du kombinere med stabling andre steroider og utvidet varighet av bruk Testosteron tilskudd er i de fleste tilfeller helt nødvendig.

Winstrol & Women

De fleste alle anabole steroider kan føre til virilisering når det brukes av kvinner (maskuline effekter.) Som sine androgene egenskaper er lav og androgene egenskaper kan ødelegge en kvinnes femininitet Winstrol sammen med andre steroider som Anavar og Primobolan er ofte mange kvinners førstevalg. Men ekkel påvirker kan oppstå når dosen er for høy, og når det brukes for lenge, og selvfølgelig følsomhet kommer inn i bildet.

Imidlertid kan de fleste kvinner trygt og effektivt bruke 5mg-10 mg Winstrol per dag i ca seks uker uten noen negative effekten. Hvis negative effekten begynner å vise bare slutte umiddelbart, men hvis du viser negative tegn, tvinge problemet, og ikke slutte å bruke kan du finne effektene irreversible. Selv om ikke like sikker som Anavar i-form av kvinnelige bruk, når de brukes på en ansvarlig måte det er en kraftigere valg og ofte ønsket velkommen av mange kvinnelige idrettsutøvere.

Klikk her for å kjøpe steroider fra Official Site

Winstrol Cycles & doser

De fleste menn som bruker Winstrol vil finne en dose på 50 mg å være svært effektive og ofte alt de noensinne trenger med 100mg per dag være maks noen noensinne vil sikkert bruke. Som injiserbare Winstrol har en 24 timers halveringstid kan vi effektivt administrere steroider annenhver dag effektivt, selv om de fleste vil foretrekke stabil hver dag injeksjoner. Som for oral Winstrol, som det er halveringstiden er svært kort, uansett hvor dosen faller vil du nødvendigvis dele den i to og med doser i løpet av dagen og gjøre det hver eneste dag mens steroidet blir brukt.

Klikk her for å kjøpe steroider fra Official Site

De fleste vil finne Winstrol stabler godt med omtrent alle steroid på jorden; stabler av Winstrol , Testosteron og Trenbolone er svært vanlig blant mange konkurrerende kroppsbyggere. Men uansett hva stabelen din kan være du må holde varigheten til åtte uker i-form av en standard og trygt tidsramme; noen vil sikkert strekke seg inn i 12 uke varierer, men dette bør være reservert for erfarne brukere, og bare når du vet hvordan steroider påvirker deg.

Som med alle anabole steroider en post syklus plan vil være nødvendig når bruk er avviklet. Mens det er mange alternativer de beste innlegget sykkel planer vil omfatte hCG, Nolvadex og / eller Clomid. Men noen vil velge å bygge bro med Winstrol i mellom sykluser, men vi kan ikke anbefale denne praksisen som du vil bli undertrykke naturlig testosteron produksjonen uten supplerende form blir introdusert, og dette kan være svært skadelig.

Klikk her for å kjøpe steroider fra Official Site