Skip to main content

Winstrol (Winidrol) Коментари: Резултати & Възможни нежелани реакции

Какво е Winstrol

Winidrol е безопасна и законна алтернатива на Winstrol, стероиди, използвани от културисти и атлети в света за една наистина титанично изпълнение. Използвайте го по време на рязане на цикъла, за да се запази чиста, качеството на мускулите и да извайвам перфектния плаж физика. Подходящ за мъже и жени

Winidrol (Winstrol) Мнения Резултати & Възможни нежелани реакции

Кликнете тук, за да купи стероиди От Официален сайт

Ползите от Winstrol

Повечето всички стероиди могат да предоставят качествени ползи за най-всеки цикъл за всякакви цели; Въпреки това, повечето анаболни андрогенни стероиди обикновено имат една основна цел и второстепенни характеристики, които могат да бъдат склонни за друг цикъл. Например, мощен стероид Anadrol се използва предимно като пълнители стероид като своята същност е най-подходящ за тази цел, обаче, тя притежава черти, които могат да бъдат от полза при рязане цикъл, когато се използва по подходящ начин; Това е много често в конкурентни културизъм кръгове. Winstrol обаче е малко по-различно; а основната му цел е без съмнение рязане цикъл и в помощ на спортните постижения там не е кой знае каква полза за този стероид в групирания цикъл, тъй като не е от начина му на действие, предназначени за изграждане на големи количества чиста мускулна маса. Дори и така, по отношение на рязане и атлетично Winstrol изпълнение често е глоба избор.

Кликнете тук, за да купи стероиди От Официален сайт

Основната полза (и), въртяща се около Winstrol са без въпросителни увеличение на силата и това може да се отнася до физическа сила, бързина и ловкост; Освен това, както по своята същност Winstrol може значително да се подобри кръвоснабдяването, както и насърчаване на сушилня и по-трудно физика, когато тялото мазнини вече е нисък. Докато Winstrol не конкретно горят съхраняват телесните мазнини, най-стероиди не ще, то ще има много положителен ефект върху този процес. Winny е отличен стероид с цел съхранение, когато в калориен дефицит, колкото трябва да бъде, ако сте на диета и по-постно тъкан можем да се задържи, когато в този дефицит на по-голяма скоростта на метаболизма ще бъде, като по този начин води до по-икономична и по-трудно физика ,

Кликнете тук, за да купи стероиди От Официален сайт

Страничните ефекти на Winstrol на

Както всички анаболни стероиди Winstrol не е без възможност за отрицателни странични ефекти, обаче, ефектите често са силно преувеличени и до голяма степен могат да бъдат контролирани от отговорно използване. Индивидуална чувствителност също ще играе роля и степента може да варира от един човек към следващата, тъй като това е случаят с всички лекарства, нестероидни и нестероидни приличат.

Както е обсъдено, чернодробна токсичност е повод за загриженост, особено с орална форма като орална форма е 17-аа стероид. Поради този факт, ние непременно ще ограничи общото време на Winstrol да 6-8 седмици по време, за да се предпази черния дроб. Въпреки това, докато използване ще увеличи нивата на чернодробните ензими, в повечето всички случаи черния дроб ще се върне към нормални нива след употреба се преустанови и никога няма да изпитате токсични нива някъде близо до това, което дневна консумация на алкохол може да доведе и дори редовната употреба на много над контра лекарства.

Кликнете тук, за да купи стероиди От Официален сайт

Beyond чернодробни ефекти Winstrol носи със себе си и други опасения, Winstrol може сериозно да донесе проблемни условия по отношение на нивата на холестерола, тъй като ще увеличи LDL и HDL намалите малко драматично. Въпреки това, често, колкото е пренебрегван здравословно хранене, че е пълен с омега мастни киселини може значително да помогне за контролиране на това; Не, това няма да го оправи и да се предотврати холестерола от движещи се, но това ще ви държи в областта на безопасността, ако сте сериозни и дисциплинирани.

Един страничен ефект много говори за връзка Winstrol върти около инжекционна депо форма, като инжекции могат да бъдат много болезнено, както е обща със стероиди водна основа. Освен това, тъй като повечето си получат Winny от подземни лаборатории, тъй като тя е стероид водна основа често е благодатна почва за развитие на бактерии и е един от най-честите инфекции, предизвикващи стероиди, дължащи се на този проблем. Поради тази причина ви непременно ще трябва да се придържате към човешките марки клас, които се произвеждат в стерилна среда.

Кликнете тук, за да купи стероиди От Официален сайт

Трябва да се отбележи, въпреки че Winstrol не потискат естественото производство на тестостерон на степента на много други стероиди като Deca-Durabolin които ще подтиснат всички производство след една доза, Winstrol ще доведе до някои потискане. Когато двойка това с подреждане други стероиди и удължава продължителността на добавки употреба Тестостеронът е в повечето случаи е абсолютно необходимо.

Winstrol & Жени

Повечето всички анаболни стероиди може да доведе до вирилизация, когато се използва от жени (мъжки ефекти.) Както си андрогенни качества са ниски и андрогенни характеристики могат да разрушат една жена женственост Winstrol заедно с други стероиди като Anavar и Primobolan често са първи избор на много жени. Въпреки това, груба влияе може да се случи, когато дозата е твърде висока и когато се използват за твърде дълго и разбира чувствителност ще влезе в игра.

Въпреки това, повечето жени могат безопасно и ефективно да използват 5mg-10mg на Winstrol на ден за около 6 седмици без никакви болни ефекти. Ако болни ефекти започват да показват просто преустанови незабавно, обаче, ако ви покажа отрицателни признаци, принуди въпроса и не прекрати използвате може да намерите на последиците необратими. Макар и не толкова безопасни, колкото Anavar в-отношение на женската използване, когато се използват отговорно, че е по-мощен избор и често приветстван от много женски спортисти.

Кликнете тук, за да купи стероиди От Официален сайт

Winstrol Cycles & Дози

Повечето мъже, които използват Winstrol ще намерите доза от 50mg да бъдат много ефективни и често всички те някога се наложи със 100 mg на ден е на макс някой някога ще използвате безопасно. Както инжекционни Winstrol има 24-часов период на полуразпад ние може ефективно администриране на стероиди през ден-ефективно, въпреки че повечето ще предпочитат стабилните всеки ден инжекции. Що се отнася до орален Winstrol, тъй като това е период на полуразпад е много кратък, където и да си доза пада ще е задължително да го разделя на две, дори дози през целия ден и го правят всеки ден, докато стероида се използва.

Кликнете тук, за да купи стероиди От Официален сайт

Повечето ще намерите Winstrol се комбинира добре с почти всеки стероид на земята; купчини Winstrol , тестостерон и Trenbolone са много чести сред много конкурентни културисти. Въпреки това, независимо от стака ви може да е ще трябва да се запази продължителност до 8 седмици в-отношение на рамка стандартна и безопасна време; някои безопасно ще се разшири в диапазона 12седмици но това трябва да бъде запазено за опитни потребители и само след като знаете как стероида ви засяга.

Както при всички анаболен стероид употреба план след цикъл ще бъде необходимо след употреба е преустановена. Макар че има много възможности, най-добрите планове след цикъл ще включват ЧХГ, Nolvadex и / или Clomid. Въпреки това, някои от тях решават да се преодолее с Winstrol в-между циклите, обаче, не можем да препоръчаме тази практика, тъй като ще бъде потискане на естествените производството на тестостерон без никаква допълнителна форма се въвежда и това може да бъде много вредно.

Кликнете тук, за да купи стероиди От Официален сайт