Skip to main content

Winstrol Komentarji: Rezultati in Možni neželeni učinki

Kaj je Winstrol

Winidrol je varna in pravna alternativa Winstrol, steroid, ki ga bodybuilderjev in športnikov, ki se uporablja po vsem svetu za resnično titanic uspešnosti. Uporabite ga med rezanjem ciklov obdržati pusto, kakovost mišice in klesati popolno plažo postavo. Primeren za moške in ženske.

Nakup Winstrola z uradne spletne strani

Prednosti Winstrol

Večina vsi steroidi lahko zagotovi kakovostne koristi večini vsakem ciklu za kakršen koli namen; Vendar pa je večina anabolični androgeni steroidi imajo običajno en primarni namen in sekundarne značilnosti, ki so lahko primerna za drugega cikla.

Na primer, je močan steroid Anadrol uporablja predvsem kot sredstvo za povečanje prostornine steroid, kot je njena narava najbolj primerna za ta namen, vendar pa je imajo lastnosti, ki so lahko koristne v razrez ciklu, ko se uporablja pravilno; to je zelo pogosta pri konkurenčnih bodybuilding krogih.

Winstrol pa je malo drugačna; medtem ko je njegov glavni namen je brez dvoma rezanje cikla in v pomoč v atletske uspešnosti ni veliko uporabljali za to steroid v grupiranja cikla, saj ni njen način delovanja namenjeni za izgradnjo velike količine mišičnega tkiva. Celo tako, glede rezanje in atletske uspešnosti Winstrol je pogosto v redu izbira.

Primarna korist (ov) vrtita okoli Winstrol ne vprašaj povečanja moči in to se lahko nanaša na fizični moči, hitrosti in agility; še dlje, saj je po svoji naravi Winstrol lahko močno poveča prekrvavljenost kot tudi spodbujanje lase in težje postavo, ko je telo maščobe že tako nizka.

Medtem Winstrol ne bo posebej pretvarja nakopičeno telesno maščob, večina steroidi ne bo, pa bo imel zelo pozitivno vpliva na ta proces. Winny je odlična steroid za namene arhiviranja, ko v kalorij primanjkljaja, kot bi morali biti, če ste na dieti in več mišičnega tkiva lahko držite ko je v tem primanjkljaj bo višji vaš metabolizem bo, kar bo privedlo do vitkejšo in trše postavo.

Stranskih učinkov Winstrol

Nakup Winstrola z uradne spletne strani

Kot vse anaboličnih steroidov Winstrol ni brez možnosti negativnih stranskih učinkov, vendar učinki so pogosto zelo pretirano in se v veliki meri mogoče nadzorovati z odgovorno uporabo. Individualno občutljivost bo prav tako igrala vlogo in koliko se lahko razlikujejo od ene osebe na drugo, kot je to primer z vsemi zdravili, steroidnih in nesteroidnih podobni. Kot je bilo omenjeno, toksičnost za jetra je skrb, še posebej s ustni obliki kot ustni obliki, je 17-aa steroid. Zaradi tega dejstva bomo nujno omejiti skupni čas Winstrol za 6-8 tedne v času, da bi zaščitili jetra.

Vendar uporaba pa se bo povečala jetrne encime, v večini vseh primerih vaša jetra se bo vrnil na normalno raven, ko je uporaba prekinjena in nikoli ne boste doživeli toksičnih koncentracij nikjer v bližini, kaj lahko dnevno uživanje alkohola prinesla in tudi redna uporaba veliko OTC zdravil.

Beyond vpliv na jetra, Winstrol ne opravlja z njo druge pomisleke, lahko Winstrol resno prinese problematične razmere na vaše ravni holesterola, saj bo povečala vaš LDL in zmanjšujejo svojo HDL nekoliko dramatično. Vendar pa, kot je pogosto prezrte zdravega prehranjevanja, ki je poln omega maščobnih kislin lahko v veliko pomoč pri nadzorovanju to; ne, to ne bo popraviti in preprečiti vaš holesterol iz premika, vendar pa vas bo v sfero varnosti, če ste resni in disciplinirani.

En stranski učinek veliko govorijo o zvezi z Winstrol vrti okoli injiciranje obrazec Depot, saj lahko injekcije zelo boleče, kot je skupna s steroidi na vodni osnovi. Nadalje, ker je najbolj prejeli Vinney iz podzemnih laboratorijih, kot je steroidni vodni osnovi pogosto gojišče za bakterije in je eden izmed najpogostejših okužb indukcijo steroide zaradi tega problema. Zaradi tega boste nujno, da držijo z človekovih razreda blagovnih znamk, ki so izdelani v sterilnem okolju.

Opozoriti je treba, čeprav Winstrol ne bo zatreti naravno proizvodnjo testosterona na stopnjo mnogih drugih steroidov, kot so Deca-Durabolin ki bo zavirajo celotno proizvodnjo po enem odmerku, bo Winstrol prinesla nekaj zatiranje. Ko par to z zlaganje druge steroide in podaljšati trajanje uporaba testosterona dopolnitev je nujno potrebno v večini primerov.

Winstrol & Women

Večina vseh anaboličnih steroidov lahko vodi do virilization ko ženske uporabljajo (moško učinki.) Ker so njegove androgenih lastnosti nizka in androgenih lastnosti lahko uniči žensko ženskost Winstrol skupaj z drugimi steroidi, kot Anavar in Primobolan so pogosto prva izbira mnogih žensk. Vendar pa grdo vpliva lahko pride, če je odmerek previsok, in ko se uporablja za predolgo in občutljivosti seveda bodo prišli v poštev.

Vendar pa je večina žensk lahko varno in učinkovito uporabo 5 mg 10 mg Winstrol na dan za približno 6 tednov, brez neželenih učinkov. Če neželenih učinkov začeli kazati preprosto prekiniti takoj, vendar, če vam pokaže negativne znake, prisiliti vprašanje in ne ustavijo jo uporabljate, lahko najdete posledice nepopravljive. Čeprav niso tako varna, kot Anavar v-glede ženskega uporabo, kadar se uporablja odgovorno je bolj vpadljiv in pogosto pozdravil veliko atletinj.

Winstrol Cycles & Odmerki

Večina moških, ki uporabljajo Winstrol našli odmerek 50 mg za zelo učinkovito in pogosto vse, kar potrebujete s 100 mg na dan, pri čemer max kdo bo kdaj varno uporabo. Ker ima injiciranje Winstrol 24 urno razpolovno dobo bomo lahko učinkovito upravljanje steroid vsak drugi dan učinkovito, čeprav bo večina raje stabilen vsakodnevnih injekcij. Kot je za oralno Winstrol, saj je razpolovna doba je zelo kratka, kjerkoli vaš odmerek pade boste nujno razdeliti na dva celo odmerkih skozi ves dan in to vsak dan, medtem ko se uporablja steroid.

Največ boste našli Winstrol kupi dobro s skoraj vsako steroidov na zemlji; skladovnice Winstrol , testosteron in trenbolon so zelo pogoste med številnimi konkurenčnimi bodybuilderje. Vendar, ne glede na vaš dimnik lahko boste morali obdržati trajanja do 8 tednov, glede na standardne in varen časovni okvir; nekateri bodo varno segajo v razponu 12 tednov, ampak to bi moral biti namenjen izkušenim uporabnikom in samo enkrat veš, kako steroid vpliva na vas.

Kot pri vseh anabolični steroid uporabo bo načrt cikel objava bo potrebno, ko je uporaba prekinjena. Čeprav obstaja veliko možnosti, bo najboljši načrti Post Cycle vključujejo hCG, Nolvadex in / ali Clomid. Vendar pa bodo nekateri odločijo, da premosti z Winstrol v-med cikli, pa ne moremo priporočiti to prakso, ko bo zatirati vašo naravno proizvodnjo testosterona brez kakršnega koli dodatnega obliki uvajajo in to je lahko zelo škodljiva.

Nakup Winstrola z uradne spletne strani