Skip to main content

Winstrol коментари: Резултати & Възможни нежелани реакции

Какво е Winstrol

Winidrol е безопасна и законна алтернатива на Winstrol, стероиди, използвани от културисти и атлети в света за една наистина титанично изпълнение. Използвайте го по време на рязане на цикъла, за да се запази чиста, качеството на мускулите и да извайвам перфектния плаж физика. Подходящ за мъже и жени.

Кликнете тук, за да купи стероиди От Официален сайт

Winstrol Мнения Резултати & Възможни нежелани реакции

Ползите от Winstrol

Повечето всички стероиди могат да предоставят качествени ползи за най-всеки цикъл за всякакви цели; Въпреки това, повечето анаболни андрогенни стероиди обикновено имат една основна цел и второстепенни характеристики, които могат да бъдат склонни за друг цикъл. Например, мощен стероид Anadrol се използва предимно като пълнители стероид като своята същност е най-подходящ за тази цел, обаче, тя притежава черти, които могат да бъдат от полза при рязане цикъл, когато се използва по подходящ начин; Това е много често в конкурентни културизъм кръгове. Winstrol обаче е малко по-различно; а основната му цел е без съмнение рязане цикъл и в помощ на спортните постижения там не е кой знае каква полза за този стероид в групирания цикъл, тъй като не е от начина му на действие, предназначени за изграждане на големи количества чиста мускулна маса. Дори и така, по отношение на рязане и атлетично Winstrol изпълнение често е глоба избор.

Кликнете тук, за да купи стероиди От Официален сайт

Основната полза (и), въртяща се около Winstrol са без въпросителни увеличение на силата и това може да се отнася до физическа сила, бързина и ловкост; Освен това, както по своята същност Winstrol може значително да се подобри кръвоснабдяването, както и насърчаване на сушилня и по-трудно физика, когато тялото мазнини вече е нисък. Докато Winstrol не конкретно горят съхраняват телесните мазнини, най-стероиди не ще, то ще има много положителен ефект върху този процес. Winny е отличен стероид с цел съхранение, когато в калориен дефицит, колкото трябва да бъде, ако сте на диета и по-постно тъкан можем да се задържи, когато в този дефицит на по-голяма скоростта на метаболизма ще бъде, като по този начин води до по-икономична и по-трудно физика ,

Кликнете тук, за да купи стероиди От Официален сайт

Страничните ефекти на Winstrol на

Както всички анаболни стероиди Winstrol не е без възможност за отрицателни странични ефекти, обаче, ефектите често са силно преувеличени и до голяма степен могат да бъдат контролирани от отговорно използване. Индивидуална чувствителност също ще играе роля и степента може да варира от един човек към следващата, тъй като това е случаят с всички лекарства, нестероидни и нестероидни приличат. Както е обсъдено, чернодробна токсичност е повод за загриженост, особено с орална форма като орална форма е 17-аа стероид. Поради този факт, ние непременно ще ограничи общото време на Winstrol да 6-8 седмици по време, за да се предпази черния дроб.

Кликнете тук, за да купи стероиди От Официален сайт

Въпреки това, докато използване ще увеличи нивата на чернодробните ензими, в повечето всички случаи черния дроб ще се върне към нормални нива след употреба се преустанови и никога няма да изпитате токсични нива някъде близо до това, което дневна консумация на алкохол може да доведе и дори редовната употреба на много над контра лекарства.

Beyond чернодробни ефекти Winstrol носи със себе си и други опасения, Winstrol може сериозно да донесе проблемни условия по отношение на нивата на холестерола, тъй като ще увеличи LDL и HDL намалите малко драматично. Въпреки това, често, колкото е пренебрегван здравословно хранене, че е пълен с омега мастни киселини може значително да помогне за контролиране на това; Не, това няма да го оправи и да се предотврати холестерола от движещи се, но това ще ви държи в областта на безопасността, ако сте сериозни и дисциплинирани.

Кликнете тук, за да купи стероиди От Официален сайт

Един страничен ефект много говори за връзка Winstrol върти около инжекционна депо форма, като инжекции могат да бъдат много болезнено, както е обща със стероиди водна основа. Освен това, тъй като повечето си получат Winny от подземни лаборатории, тъй като тя е стероид водна основа често е благодатна почва за развитие на бактерии и е един от най-честите инфекции, предизвикващи стероиди, дължащи се на този проблем. Поради тази причина ви непременно ще трябва да се придържате към човешките марки клас, които се произвеждат в стерилна среда.

Трябва да се отбележи, въпреки че Winstrol не потискат естественото производство на тестостерон на степента на много други стероиди като Deca-Durabolin които ще подтиснат всички производство след една доза, Winstrol ще доведе до някои потискане. Когато двойка това с подреждане други стероиди и удължава продължителността на добавки употреба Тестостеронът е в повечето случаи е абсолютно необходимо.

Кликнете тук, за да купи стероиди От Официален сайт

Winstrol & Жени

Повечето всички анаболни стероиди може да доведе до вирилизация, когато се използва от жени (мъжки ефекти.) Както си андрогенни качества са ниски и андрогенни характеристики могат да разрушат една жена женственост Winstrol заедно с други стероиди като Anavar и Primobolan често са първи избор на много жени. Въпреки това, груба влияе може да се случи, когато дозата е твърде висока и когато се използват за твърде дълго и разбира чувствителност ще влезе в игра. Въпреки това, повечето жени могат безопасно и ефективно да използват 5mg-10mg на Winstrol на ден за около 6 седмици без никакви болни ефекти. Ако болни ефекти започват да показват просто преустанови незабавно, обаче, ако ви покажа отрицателни признаци, принуди въпроса и не прекрати използвате може да намерите на последиците необратими. Макар и не толкова безопасни, колкото Anavar в-отношение на женската използване, когато се използват отговорно, че е по-мощен избор и често приветстван от много женски спортисти.

Кликнете тук, за да купи стероиди От Официален сайт

Winstrol Cycles & Дози

Повечето мъже, които използват Winstrol ще намерите доза от 50mg да бъдат много ефективни и често всички те някога се наложи със 100 mg на ден е на макс някой някога ще използвате безопасно. Както инжекционни Winstrol има 24-часов период на полуразпад ние може ефективно администриране на стероиди през ден-ефективно, въпреки че повечето ще предпочитат стабилните всеки ден инжекции. Що се отнася до орален Winstrol, тъй като това е период на полуразпад е много кратък, където и да си доза пада ще е задължително да го разделя на две, дори дози през целия ден и го правят всеки ден, докато стероида се използва.

Кликнете тук, за да купи стероиди От Официален сайт

Повечето ще намерите Winstrol се комбинира добре с почти всеки стероид на земята; купчини Winstrol , тестостерон и Trenbolone са много чести сред много конкурентни културисти. Въпреки това, независимо от стака ви може да е ще трябва да се запази продължителност до 8 седмици в-отношение на рамка стандартна и безопасна време; някои безопасно ще се разшири в диапазона 12седмици но това трябва да бъде запазено за опитни потребители и само след като знаете как стероида ви засяга.

Както при всички анаболен стероид употреба план след цикъл ще бъде необходимо след употреба е преустановена. Макар че има много възможности, най-добрите планове след цикъл ще включват ЧХГ, Nolvadex и / или Clomid. Въпреки това, някои от тях решават да се преодолее с Winstrol в-между циклите, обаче, не можем да препоръчаме тази практика, тъй като ще бъде потискане на естествените производството на тестостерон без никаква допълнителна форма се въвежда и това може да бъде много вредно.

Кликнете тук, за да купи стероиди От Официален сайт

Winstrol Мнения Резултати & Възможни нежелани реакции