Vásárolja Jogi anabolikus szteroidok Online

Mik az anabolikus szteroidok?

Az anabolikus szteroidok szintetikus anyagok hasonló a hím nemi hormon, a tesztoszteron. Az orvosok gyógyszerek rendelésére problémák kezelésére, mint a késleltetett pubertás és más egészségügyi problémák, amelyek miatt a szervezet, hogy a nagyon kis mennyiségű tesztoszteron. Szteroidokat, hogy az izmok nagyobb és erősebb csontokat. Azt is okozhat a pubertás kezdeni, és segíthet néhány fiú, akik egy genetikai rendellenesség arra, hogy több rendesen. Az anabolikus szteroidok lehet venni, mint egy pirulát, mint egy lövés az izomba, vagy gél vagy krém a bőrre kenjük.

Kattintson ide vásárolni Jogi anabolikus szteroidok A hivatalos oldal

Anabolikus szteroid gyógyszerek közé tartoznak a tesztoszteron cypionate (mint például a Depo-tesztoszteron) és a tesztoszteron undecylenate (mint például Andriol). Kanadában, szüksége van egy receptet fog semmilyen anabolikus szteroid. Illegális anabolikus szteroidok azok, amelyek az emberek az orvosi rendelvény nélkül kapható készítményeket is.

Vannak, akik megteszik a jogi táplálék-kiegészítők, amelyek egyes szteroid hormonok is tett az emberi test. Az egyik ilyen kiegészítés dehidroepiandoszteron (DHEA). A szervezet viszont DHEA más szteroid hormonok, beleértve tesztoszteron, ösztrogén, és a kortizol. Használják az emberek, hogy megpróbálja a izmok nagyobb. Hogy e termékek ténylegesen munkát nem bizonyított. De ha ezek nagy mennyiségben, ezek a szerek azonos mellékhatások, mint az anabolikus szteroidok.

Kattintson ide vásárolni Jogi anabolikus szteroidok A hivatalos oldal

Vásárolja Jogi anabolikus szteroidok

Figyelembe szteroidok izomépítés már szinte divat. Minden további személy talált a testépítés inkább támaszkodnak a szteroidok. Ezek a szteroidok a vény nélküli termékek könnyen elérhető a piacon. Jönnek a kategóriában a mesterséges hormonok és az is ismert, mint az anabolikus szteroidok. Ezek segítségével növeli a fehérje szintézis az emberi szervezetben. Ez eredményezi az épület celluláris szövetek különösen az izmokban. Ezért sport személyek és testépítők szeretnek venni azt, hogy létrejöjjön az izmok és fokozza a fizikai erőt.

Kattintson ide vásárolni Jogi anabolikus szteroidok A hivatalos oldal

Jogszerűségét egy szteroid függ a célra, amelyre azt használják. Ezeket használják gyógyászati ​​célokra is. Ha ez az orvos által előírt orvosi célokra, azt értelmezni, hogy a jogi szteroidok használata. Szteroidok használata a testépítők és sportolók, hogy fokozzák a teljesítményt nevezzük illegális. A szteroidok venni az eseményen a sport gyorsan segít nyereség testtömeg. Teszi test erősebb. De van egy hátránya, hogy ezt a szempontot. A mellékhatások a Ezek a szteroidok nagyon káros. Sok egészségügyi kockázatokat szteroidokat szed. Ez növeli a rossz koleszterin szintjét a szervezetben. Azt is emeli a vérnyomást szinten. Annak hatására szív nagyon veszélyes. Meg is károsíthatja a májat. Néhány ezek egészségre gyakorolt ​​hatások mérsékelhetők, de vannak olyanok is bizonyítani, hogy végzetes lehet.

Ezért tartják a kategóriában a korlátozott gyógyszereket. Azaz, hogy ezek a szteroidok hívják illegális vagy legális szteroidokkal. Jogállásáról az szteroidok változik, hogy az államtól. Egyes államokban van egy szigorú ellenőrzést a birtoklása és a szteroidok. Amerikában szteroidok jön a kategóriában a szabályozott anyag, amelynek birtokában nélkül kapható bűncselekménynek minősül, és ezért büntetendő bűncselekmény. A legtöbb nemzetközi sport intézmények betiltotta a szteroidok által sportolók. De az összes szteroidok nem nyilvánították illegális.

Kattintson ide vásárolni Jogi anabolikus szteroidok A hivatalos oldal

Néhány szteroidok jogi és vannak legkevesebb mellékhatással járó, részt vesznek a nemi hormonok. Például Hooded diéta tabletták azt mondják, hogy kevés mellékhatása. Másrészt ez segít emelni a tesztoszteron szint jelentős mértékben. De ez nem könnyű kideríteni jogi szteroidok. Minden gyártók azt állítják, hogy a termék jogszerűnek. A címkék a következő termékek ígéretet, hogy izmokat építsen egy rövid ideig. Ezért célszerű orvoshoz fordulni, mielőtt orvoshoz mielőtt egy szteroid. Mivel egy szakorvos tudja jobb tanácsot az előnye és hátránya a szteroidok. Ezért legyünk óvatosak, mielőtt kipróbálni szteroidokat a testépítés.

Miért van néhány ember anabolikus szteroidok használata nélkül kapható?

Egyes felnőttek és a tizenévesek használjon illegális anabolikus szteroidok az alacsonyabb testzsír, hogy nagyobb izmokat, és növeli erejét. Ezek használata a drogokat, mert meg akarnak javítani, milyen jól sportolnak, vagy hogyan néznek ki.

Kattintson ide vásárolni Jogi anabolikus szteroidok A hivatalos oldal

A dózis az illegális anabolikus szteroidok 10 100-szor magasabb, mint az adag az orvos írja elő az orvosi problémák. Az emberek gyakran egynél több ilyen illegális kábítószerek egyidejűleg. Ez az úgynevezett halmozási. Vagy lehet, hogy a gyógyszereket a ciklus nem hatóanyag nagy dózisú alatt hét hónap. Ez az úgynevezett pyramiding.

Milyen problémák az illegális anabolikus szteroidok okozhatnak?

Az anabolikus szteroidok is okozhat súlyos mellékhatások. Néhány ilyen hatások nem lehet tartós.

 • A férfiak, anabolikus szteroidok:
  • Csökkentse spermaszám.
  • Összezsugorodik a herék.
  • Mert, hogy nem tudja nemzőképességét.
  • Bővíteni a melleket.
 • Azoknál a nőknél, anabolikus szteroidok:
  • Növelje testszőrzet.
  • Hogy a bőr durva.
  • Csökkentse mell méretét.
  • Nagyítása a csikló.
  • Elmélyítése a hang.
 • A férfiak és a nők, anabolikus szteroidok okozhatnak:
  • A magas vérnyomás, a szívinfarktus vagy a stroke.
  • A magasabb szintű rossz koleszterin (LDL) és alacsonyabb a jó koleszterin (HDL).
  • Májbetegség és esetleg májrák. Annak az esélye, ezek a problémák nagyobb, ha a szteroidok venni egy pirulát.
  • Zsíros bőr, akne, és a férfi-minta hajhullás.
  • Bőrfertőzések, hogy súlyossá válhatnak, ha a kábítószer-ben romlott a baktériumok.
  • Ingerlékenység, düh, agresszió, az erőszak, a kezeletlen magas energia (mánia), hamis hit (téveszmék), és a függőség.
Kattintson ide vásárolni Jogi anabolikus szteroidok A hivatalos oldal