Skip to main content

Trenbolone коментари: Резултати & Възможни нежелани реакции

Какво е Trenbolone?

тук са много мощни анаболни андрогенни стероиди, с които разполагаме и много носят със себе си мощни характеристики, но ако има един стероид, който стои над всички останали по отношение на грубата сила, че е без съмнение Trenbolone. Както се вижда от първоначалното си намерение Trenbolone е разработен предимно за целите на Развиването добитък и до днес Finaplix пелети (Fina) ветеринарен имплант добитъка се използват за за тази цел, тъй като те се състоят от хормона Trenbolone.

Кликнете тук, за да купи стероиди От Официален сайт

Както наличността му винаги е била висока, Trenbolone е любимо на много спортисти в продължение на десетилетия, но дължи много на своята популярност с това, което обикновено се нарича като Златната ера на културизъм (1970), тъй като това е любимата тогава, както и сега по културизъм кръгове , Едно нещо, което прави Tren, тъй като тя е по-известно толкова популярна е неговата гъвкавост; повечето анаболни стероиди могат да обслужват множество функции, но повечето имат първостепенна роля най-добре и за временно съхраняване или рязане. В случай на Trenbolone имаме един от малкото стероиди, които обслужват всички цели еднакво добре, от пълнители и рязане до увеличаване на силата, която осигурява твърдост и всичко между тях.

Кликнете тук, за да купи стероиди От Официален сайт

Ползите от Trenbolone:

Ползите от използването Trenbolone са наистина страхотни и огромни; там е наистина не е стероид, който може да осигури на тези обезщетения за такава голяма степен, особено когато заедно с тестостерон, което е много важно, когато се използва Trenbolone. Тези, които използват Trenbolone да очакваме огромни печалби в сила и размер и като Tren не ароматизира задържане на вода е нула означава печалби в действителност ще бъде чиста мускулна тъкан. Освен това, по самото си естество Trenbolone ще се увеличи силата далеч отвъд повечето други анаболни стероиди и като мускулната тъкан построена, която придружава тази сила до голяма степен ще бъде по-трайна, отколкото с други стероиди тази наистина го забележителен стероид прави. Много конкурентни културисти и щангисти направи Trenbolone важен за техните набира и пълнители цикли и тъй като те са въплъщение на силата и размера, който трябва да ви даде добра представа за това стероиди значение; Въпреки това, ползите се простират далеч отвъд размер и сила.

Trenbolone Мнения Резултати & Възможни нежелани реакции


Кликнете тук, за да купи стероиди От Официален сайт

Както Trenbolone е перфектен за групиране той е еднакво добра за рязане и навел. Един от най-важните фактори, свързани с навел се хващайте съществуващата мускулна маса; ако сте на диета и загуба на огромни количества мускулна тъкан отиваш в грешната посока. Със своя мощен анаболен и андрогенен характер Tren е перфектният стероид за опазване на тъкан, но също толкова важно е в способността му да всъщност директно насърчаване на намаляването на тялото мазнини; повечето стероиди притежават черти, които са подобни, но не в такава пряка и мощен начин.

Кликнете тук, за да купи стероиди От Официален сайт

Втвърдяване и кръвоснабдяването е мястото, където Trenbolone наистина започва да свети; като всички негови черти и ползи са наистина страхотни, може би неговото влияние върху появата на добре тонизирана физика е най-добрия, все още. В продължение на много години конкурентни културисти са използвали този стероид, в опит да се създаде бюро трудно поглед и Tren ще предостави тази по-голяма степен, отколкото всеки стероид; комбиниран с увеличените кръвоснабдяване, отчасти в благодарение на масовото натрупване на червени кръвни клетки и имате физика на изключителна мускулна развитие. Освен това, следва да се отбележи, анаболни стероиди като Masteron и Halotestin може също обаче предоставят такава закалени поглед, с Tren, тъй като ще помогне в разсейва мастните ефектите може да се получи от по-висока телесна мазнина процент пуск. Втвърдяването ефект е толкова силен, това не е необичайно за много културисти да се откажат Masteron и Halotestin напълно по време на конкурса цикъл, както често няма нужда.

Страничните ефекти на Trenbolone:

Всички лекарства, нестероидни и нестероидни така да носят със себе възможните негативни и нежелани странични ефекти; Trenbolone не прави изключение, но истината си остава, докато повечето анаболни стероиди странични ефекти често са силно надценени, Trenbolone може да бъде един от най-сурови съединения в много хора. Индивидуалният отговор и чувствителност винаги влезе в игра и е невъзможно да се предскаже къде ще падне. Някои от тях ще допълнят с Trenbolone в продължение на години и години и никога да има проблем; някои от тях ще бъде толкова чувствителна само една инжекция ги поставя определени за преброяването.

Кликнете тук, за да купи стероиди От Официален сайт

Някои от най-често срещаните странични ефекти от Trenbolone са косопад, акне и високо кръвно налягане; други общи нежелани реакции, до голяма степен свързани с анаболни стероиди, поради преобразуване на естроген, като подувам и задържане на вода са несъществуващи тук дължи не ароматаза ефект; Въпреки това, за съжаление, ние не сме от водата. Както Trenbolone не ароматизира много поеме Гинекомастията е от голяма загриженост, че това не е така. Като мощен прогестин това може да доведе до още по-лошо при гинекомастия, но обикновено само при много чувствителни индивиди. Независимо от това, почти всички, които допълват с ароматазен инхибитор като Letrozole или Arimidex ще се бори успешно всички прогестеронови ефекти.

Кликнете тук, за да купи стероиди От Официален сайт

Trenbolone Cycles & дози:

Всички цикли Trenbolone са най-подходящи, когато подредени с тестостерон; независимо от групирани или рязане на тестостерон е наложително и по-нататък ще направи печалби и прогресията още по-полезно. За повечето 8 седмици на Trenbolone използване ще бъдат нормални граници с 12 седмици са на макс, но само с ветерани потребители, които разбират как тялото им реагира. Докато дозирането може да се различава най-много ще намерите 50mg всеки друг ден по време на стероидите използвате, за да бъдете съвършени и често по-висока, тъй като те някога ще се наложи да отида. Докато 50mg всеки ден е много често и като цяло най-сигурният залог, когато хормонът се използва 100 mg през ден, е доста разпространена по културизъм кръгове с 100 mg всеки ден е на макс използва, но обикновено запазени за края на конкурса за подготовка цикъл.

Кликнете тук, за да купи стероиди От Официален сайт

Макар че има много възможности, от които да избирате, Trenbolone се комбинира добре с повечето всички анаболни андрогенни стероиди. Много намерите купчина Тестостеронът, Trenbolone и Dianabol да бъде перфектният обемен комбо с тестостерон, Trenbolone и Winstrol да бъде идеален за рязане цикъл. Във всеки случай, групирани или рязане, много ще се допълни с ниска доза на T-3, дори когато пълнители като използване Trenbolone може да понижи естествени Т-3 нива до известна степен. Има добавка на T-3 е абсолютно необходимо? Не, но ще запази нивата на щитовидната жлеза в правилното функциониране и ще ви даде още по-големи резултати.

Кликнете тук, за да купи стероиди От Официален сайт

Независимо от целите зад ползване Trenbolone след цикъл терапия (РСТ) е наложително, след като общият цикъл приключва, независимо дали тя завършва с Trenbolone на последната седмица от цикъла или не. Повечето ще намерите стандарта им PCT на ЧХГ, Кломид и / или Nolva да бъдат ефективни, но много ще трябва да се удължи срокът на действие малко повече, отколкото ако по-прост цикъл е бил използван като тази на тестостерон и Dianabol само стека.