Resnica Anavar Mnenja izguba teže Izid za moške in ženske

Anavar in hujšanje

Anavar je blagovna znamka za anaboličnim steroidom oxandrolone. To je prednostna zdravilo izbire za mnoge dieto bodybuilderjev in športnikov, ki iščejo večjo moč brez presežnih dobičkov vodni, povezanih z uporabo testosterona. Anavar je približno šestkrat več anabolične kot testosterona na miligram-za-miligram osnovi. Trenutno FDA ne dovoljuje Anavar se predpišejo za namene hujšanje.

Vse anabolični androgeni steroidi v Združenih državah Amerike sodijo v kategorijo Razpored III nadzorovane snovi “. Te droge zahtevajo recept od zdravnika, da bi imel. Urnik III nadzorovanih snovi je kategorija, ki ima potencial za zlorabe in nekaj nevarnost odvisnosti. Posedovanje Anavar brez recepta lahko opravljajo številne kazni, vključno z denarnimi kaznimi in morda zapor časa.

Kliknite tukaj, če želite kupiti Anavar steroidov Od Uradna spletna stran

Anavar je eden najdražjih steroidi danes na voljo, in zaradi da bi bilo tako blag je večja doza običajno potrebnih več moških športnikov, ki lahko zelo drago. Pred podzemni laboratoriji začel izdelovati Anavar in edina možnost je, da kupujejo farmacevtske kakovosti, ki ste jih lahko pričakuje, da plača nekaj jurjev za dostojno cikla. Danes, čeprav še vedno drago v primerjavi s steroidi, kot so Dianabol ali Winstrol lahko storite cikla pod R1000

Zdaj vsepovsod nekaj fascinantno stvari za vsakogar zanima predvsem v domovih za hujšanje te stvari: Anavar bi bilo točno to, kar poročiti klic “anabolični steroid maščob gorenja”. Trebušne in visceralne maščobe sta zmanjšala v enem raziskav pri predmetih v nizko / normalni vse naravno območje testosterona uporabi Anavar je. V drugi raziskavi, appendicular, popolne in trup maščobne obloge so bili vsi zmanjšal z razumno majhnim zneskom 20mgs / dan, in ne telesno vadbo.

Kliknite tukaj, če želite kupiti Anavar steroidov Od Uradna spletna stran

Poleg tega lahko masa pridobljena z var praktično nepopravljive tudi. To ne more biti veliko, vendar boste se odpirajo dobre možnosti za vodenje večina teh. V eni raziskavi, cilji ohranjena njihova teža (ponovno) dobi iz Anavar za najmanj 6 mesecev po prenehanju! Sočasno, v dodatni študiji, dvanajst tednov po prenehanju Anavar, je bilo 83% znižanja v celoti, prtljažnik, in okončinah maščob utrpel tudi! Če ste obnavljanje težo, bo Anavar gotovo vam skoraj nepopravljive dobičke, in če ste poskušali izgubiti maščobne obloge (in vodenje vaše prehrane načrt v pregled), telesne maščobe izgubili z Anavar je na splošno izgleda, da se skoraj stalna.

Koristi Anavar

Poleg teh prednosti, je Anavar uporaba povezana tudi z dramatičnimi povečanja mišične mase in sestave telesa, zaradi česar je idealno zdravilo za tiste, ki imajo hude, opekline površina območja in trpijo zaradi zdravstvenih zapletov, kot so alkoholni hepatitis, AIDS, Turnerjev sindrom in anemija. Ta steroid je tudi svetoval, da zdravljenje AIDS (sindrom pridobljene imunske pomanjkljivosti), bolezni groba je, osteoporoze pri ženskah, ali tisti z visokimi težave s holesterolom.

Kliknite tukaj, če želite kupiti Anavar steroidov Od Uradna spletna stran

Ker uporaba tega steroidov ne privede do aromatization ali virilization, se lahko tako moški kot ženske (in ponavadi naveden kot “dekle steroid”). Dobički v okviru mišic, ki s Anavar so trda in suha, ki omogoča takojšen hit s športniki. Poleg tega je steroid blago na hipotalamus-hipofiza-modih-os (HTPA) in njegova uporaba je zelo redko povezana z zatiranju proizvodnjo naravnih hormonov v telesu, zlasti proizvodnje testosterona.

Izguba visceralne in trebušne maščobe, je enostavno in hitro z Anavar uporabo in pogosti neželeni učinki anaboličnih steroidov, kot so mastna koža, akne, raka na prostati, ali plešavosti moškega tipa so redko videti med uporabniki te uspešnosti krepitve drogo. Poleg tega, da ne povzroča negativnih učinkov na kožo, lasišče in prostate.

Priporočeni odmerek Anavar je 200-100 mg na dan za moške in 2,5-20,0 mg na dan za ženske. Steroidov se lahko uporablja v samo Anavar cikla ali se lahko zloži z drugimi steroidi, kot so Halotestin, Proviron, Podjednakost, Primobolan, Winstrol, in človeški rastni hormon v rezanje ali sredstvo za povečanje prostornine cikel, čeprav se najpogosteje uporablja kot rezanje ciklus steroid.

Kliknite tukaj, če želite kupiti Anavar steroidov Od Uradna spletna stran

Predoziranja tega steroida ali Anavar zloraba ni nikoli svetoval, ker to lahko privede do neželenih učinkov, kot so izguba apetita, depresija, temen urin, mišični krči, slabost, bruhanje, srbenje, težave z dihanjem, akne, spremembe v libido, menstrualne nepravilnosti, in spremembe razpoloženja.

Anavar (Oxandrolone) je treba shranjevati pri kontrolirani sobni temperaturi od 20 ° do 25 ° C (68 ° do 77 ° F), s raziskovanje dovoljeno do 15 ° C do 30 ° C (59 ° do 86 ° F) v neprodušno posoda v temnem prostoru.

Načrt Anavar cikla in rezultati za moške in ženske

Anavar (Oxandrolone) je eden izmed mehkimi še najbolj varnih anaboličnih steroidov vseh časov. Kot takšno blago natured steroid je to ena od redkih, ki je zelo večina žensk dobro prenaša, tako zelo, da v mnogih krogih se preprosto imenuje “Dekle steroidov.” Da ne bo pomote, Oxandrolone lahko in mnogi se uporablja moški uspešno ampak za moškega Anavar cikla je preprosto vzame zelo malo, da uživa nagrado in kot bomo videli, to dokazuje, da je malo neugoden.

Brez dvoma, ne glede na spol Oxandrolone je zelo primeren za rezanje ciklov in to je morda njen glavni namen, za večino posameznikov. Anavar je zelo hitro deluje DHT ustni anabolični steroid, ki v veliki meri ohranja mišično tkivo kot tudi krepi skupne metabolične aktivnosti. Da, se lahko izvede dejanski dobički v tkivu, še posebej za ženske uporabnika, vendar je še vedno za večino moških dobro Anavar ciklus bodo med dieto fazi.

Kliknite tukaj, če želite kupiti Anavar steroidov Od Uradna spletna stran

Anavar načrti cikel se lahko razlikujejo od osebe do osebe. Cikel vsakogar ne bo enaka. To je odvisno od veliko stvari. Lahko naredite odličen načrt in je odvisno od vas. Vaše fizično stanje lahko postane vplivna na izdelavo načrta Anavar cikla. Toda preden naredite načrt in rutino, poskrbite, da se pogovorite s svojim zdravnikom. Ker lahko imate zdravstveno stanje, ki se lahko razlikujejo odmerke od običajnega enega; boste morda potrebovali manj Anavar, kot ste pričakovali. Torej ne bo nobenega tveganja pri načrtovanju cikel. Ponavadi ženske potrebujejo 20mg le dan po svojem ciklu.

Anavar je odlična steroid za moške in ženske, ki želijo presežek svoje mišice in jih graditi trdno. To se pogosto uporablja po vsem svetu in je zelo priljubljena zaradi svoje odlične zmogljivosti. Razpoložljivost Anavar je po vsem svetu in jo lahko kupite tudi na spletu. Je eno najvarnejših steroidov za mišice narašča. Športniki in mišični gradbeniki jo pogosto uporabljajo in se ugodnosti.

Kliknite tukaj, če želite kupiti Anavar steroidov Od Uradna spletna stran

Najprej je pusto mišice se bo začelo izboljševati. Opazili boste, da je enostavno, tako da iščejo za ta namen. Ko vidite spremembo, potem bi morali jesti več, da pred in vaja. Ob vadbe na dan, je zelo pomembno, ko ste videli, da so bili rezultati kažejo. Če jeste dobro in naredite vajo, potem boste videli povečanje mišične večjo stopnjo. Steroid vam pomaga, da push prvi korak mišic povečuje, in potem je vaša naloga, da ohrani učinek.

Ko jemljete Anavar redno v svojem ciklu, potem si lahko misliš, kaj bi lahko bil rezultat ob takšnih steroidov. Lahko pa se vprašate, ko bodo učinki pokažejo, ali kako lahko ročaj koli neželene učinke. Zmedenost dvigne na večini uporabnikov Anavar.

Kliknite tukaj, če želite kupiti Anavar steroidov Od Uradna spletna stran

Anavar načrti kolesarske razlikujejo od moških z moškimi. Cikel vsakogar ne bo enaka. To je odvisno od veliko stvari. Lahko naredite odličen načrt in je odvisno od vas. Vaše fizično stanje lahko postane vplivna na izdelavo načrta Anavar cikla.