PhenQ omtale: Resultater, Ingredienser, Side Effects & Hvor kjøpe?

Hva er PhenQ

PhenQ er et kosttilskudd som hevder å hjelpe deg å miste vekt og opprettholde en sunn og passer kroppen. Den inneholder ingredienser som regulerer appetitten, fremme fettforbrenning og øke kroppens energinivå. Det er svært effektiv og dens regelmessig bruk vil hjelpe deg å få din drøm figur.

Dette tillegget vil øke stoffskiftet, snu kroppen til en drivkraft og dermed brenner sta og uønsket fett. Sin konsekvente bruk vil hjelpe deg å kontrollere vekten og opprettholde et attraktivt kroppsbygning. Noen av ingrediensene som brukes vil levere viktig næring som vil bidra til å øke kroppens generelle velvære.

Spesialtilbud kjøpe to flasker få en gratis + Gratis levering

Hvordan PhenQ fungerer?

PhenQ hevder å arbeide ved å blokkere fett produksjon, undertrykke appetitten, brenne lagret fett i kroppen din, og forbedre ditt humør og energinivå.

For å gjøre det, bruker PhenQ en “høy kvalitet formelen” produsert i USA og Storbritannia. Det formel kombinerer kraften av flere vekttap tillegg til en enkelt pille. Formelen hevder også å bruke en “vitenskapelig bevist, hemmelig ingrediens” som forsterker kraften av dietten pille ytterligere.

Den formelen kalles en-Lacys Reset. Det er et registrert varemerke for PhenQ. Den formelen angivelig akselererer stoffskiftet og øker kroppens thermogenesis, noe som betyr at det fysisk genererer varme i kroppen og oppfordrer fett å smelte bort.

En annen viktig ingrediens i PhenQ er koffein, som er noe vi ser i ganske mye hver diett pille på markedet. Koffein er et sentralstimulerende som gjentatte ganger har vist sin effektivitet som en fettforbrenning supplement.

Hva er ingrediensene i PhenQ?

Dette tillegget er tatt muntlig, og det blir absorbert å begynne å jobbe umiddelbart. Det fungerer på forskjellige måter å komme opp med de endelige resultatene av sunn vekttap. Det vil redusere appetitten, og dermed kontrollere inntaket av kalorier og karbohydrater.

Denne formelen vil øke metabolisme, noe som gjør at kroppen til å smelte fettet og produsere energi for kroppsbruk. Dette vil bidra til å eliminere sta og uønsket rask inkludert magen fett. Konsekvent bruk vil hjelpe deg å administrere din vekt og få din drøm figur. Denne formelen vil også øke den generelle velvære.

Dens offisielle nettstedet inneholder effektive ingredienser, og de er:

 • Krom picolinate- som bidrar til å øke den generelle velvære.
 • Capsicum ekstraherbarhet som øker stoffskiftet, øke fettforbrenningen, øke energinivået og hjelpe deg å miste vekt på en sunn måte.
 • Nopal- som bidrar til å redusere kolesterolnivået og redusere fett i kroppen din.
 • lacy- som øker forbrenningen av fett.
 • L- carnitine fumarate- som øker metabolismen av fett og bruken vil bidra til å eliminere alle sta fett.
 • Koffein anhydrous- som øker stoffskiftet og øke energinivået.

 

Spesialtilbud kjøpe to flasker få en gratis + Gratis levering

PhenQ Ernæring Fakta

La oss vende oppmerksomheten mot de ernæringsmessige fakta av dette tillegget. På to PhenQ tabletter per dag, vil ta PhenQ bare legge til noen ekstra kalorier til kosthold. Disse kalorier kan hjelpe deg å forbrenne enda flere kalorier og kutte fett – slik at du ikke trenger å bekymre deg for dem for mye.

Hver daglige dose av PhenQ gir:

 • 625 mg av kalsiumkarbonat
 • 150 mg av koffein Vannfri
 • 5 mg av L-karnitin fumarat
 • 25 mg av A-Lacy formel
 • 20 mg Nopal
 • 3 mg Ekstrakt piperin
 • 80 mcg krom picolinate

I tillegg til å hjelpe brukere å miste vekt, disse ingrediensene også legge fiber, vitaminer, antioksidanter og mineraler til brukerens diett – som legger til noen viktige ernæringsmessig verdi. Kalsium i denne supplement, for eksempel støtter benhelse og bidrar til å forebygge osteoporose og andre bensykdommer.

Den Nopal legger fiber og antioksidanter som forbedrer fordøyelsen helse, tilfredsstille sult cravings, og hindre celleskader. Niacin, eller vitamin B3, øker helse og velvære, og selv bidrar til å senke dårlige kolesterolet.

Er det phentermine i PhenQ?

Skaperne av PhenQ har gitt oss liten grunn til å anbefale denne dietten pille. Dietten pillen ser ut til å bruke koffein som sitt primære aktive ingrediensen, selv om vi aldri faktisk lære den spesifikke mengden av koffein inkludert i supplement.

Å gjøre ting verre er at PhenQ ikke viser noe av sin dosering informasjon. Det heller ikke gi noen kliniske studier, uavhengige studier eller andre data å sikkerhetskopiere sine enorme vekttap krav.

Til tross for denne mangelen på bevis, er PhenQ fortsatt priset til $ 70 for en enkelt flaske.

Hvis du leter etter en erstatning til den svært populære phentermine slankepiller, så PhenQ ikke ut til å være det: det er bare en koffein pille som vil ha deg til å tro det er phentermine innsiden (det er ingen phentermine).

Hva gjør PhenQ koste?

Den er tilgjengelig i form av tabletter, og hver flaske inneholder 6 tabletter som er nok for en måneds bruk. Du kan kjøpe dette produktet på nettet, enten direkte fra produsenten eller gjennom autoriserte forhandlere. På sin offisielle nettstedet hver flaske koster $ 69.95.

Produsenten er trygg på kvaliteten av dette tillegget, og har tilbudt en fornøyd garanti. Dersom resultatene av å bruke denne formelen vil glede deg, kan du returnere det innen 6 dager, og kreve tilbake pengene dine.

Spesialtilbud kjøpe to flasker få en gratis + Gratis levering

Er Phenq Sikker

Phen-q er helt forskjellig fra de uprøvde run-of-the-mill “slankepiller” på markedet i dag. Det har eksistert en god stund som er nok bevis på at det fungerer og er trygt for konsum. Det har blitt testet vitenskapelig gjennom årene for sikkerhet og effektivitet og funnet å være 100% sikker.

Phen375 vs PhenQ og Phen24

Jeg la merke til noen likheter. De er alle vekttap kosttilskudd som produserer en fett-brenning, appetitt-undertrykke effekt. Imidlertid er PhenQ den eneste som bruker de patenterte A-Lacys Tilbake formel.

PhenQ Fordeler og ulemper

Vi slår nå til noen krav og lover PhenQ tilbyr potensielle kjøpere.

Pros

 • forbedrer energi
 • Øker fettforbrenning
 • Inneholder vitaminer, mineraler og fiber
 • Naturlig vekttap
 • klinisk testet
 • 60-dagers pengene-tilbake-garanti

Ulemper

 • Bivirkninger som hodepine, kvalme og diaré
 • Kun tilgjengelig fra offisielle nettsted
 • ubehagelig smak
 • Vanskelig å holde vekten av
 • langsomme resultater
 • Mengden av ingredienser er ikke gitt
 • ingen priser
 • Ikke for allergikere
 • Kun tilgjengelig i fast form

En liste som dette er ikke noe nytt, men forskningen jeg gitt ovenfor faktisk støtter disse fordelene til en viss grad.

Phen Q resultater

Som hver organisme er forskjellige og fungerer ulikt, er det uunngåelig å vente i minst 3-6 måneder før bedømmelsen om varigheten og effektiviteten av PhenQ resultater.

Skjønt, vil du definitivt finne deg selv mer konsentrert og har mer energi. Mange kunder har mistet ca 10 lbs i en måned og ekstra £ 5 hver påfølgende uke!

Husk, du har å delta også. Medisinen virker ikke verk og gjør ikke mirakler, så du må sørge for at du stikker til en balansert, lav-kalori diett og regelmessig trening samtidig får tilstrekkelige mengder vann, så vel som den nødvendige søvn og hvile.

Alle disse faktorene sammen er en killer combo, som vil aktivere fettforbrenning i full fart, og dermed redusere vekten enklere og raskere.

Før og etter?

Phenq kommer i en flaske som inneholder 60 piller. Anbefalt dosering er bare to piller hver dag, noe som betyr at en flaske vil vare 30 dager. Vår erfaring, så vel som for hundrevis av brukere som legger inn sine vurderinger på nettet, viser at du vil begynne å se de ønskede resultater etter bruk av produktet i to til tre måneder.

Husk at Phen q er ikke bare et vekttap pille, men gir andre helsemessige fordeler også, som et flertall av brukere har funnet ut.

PhenQ bivirkninger

Dets 100% naturlige ingredienser har blitt klinisk testet og gitt full godkjenning av FDA. I likhet med andre juridiske steroider som bidrar til å øke metabolismen og brenne fett, ikke Phen-Q ikke sette helse og velvære i fare. Du kan bruke den med full tillit av sin sikkerhet og effekt i å kutte fett, opprettholde en sunn vekt, og andre fordeler.

Det er mange brukere som har lagt sine personlige erfaringer med produktet i online vurderinger. Les anmeldelser for å lære mer om sikkerheten av dette produktet. Til syvende og sist er det bare en måte å fortelle om det fungerer, og det er trygt for deg, og det er ved å prøve det selv. Gi det en sjanse og din eneste beklagelse vil være grunnen til at du ikke begynner å bruke det før.

Men i likhet med andre medisinske produkter, uavhengig av deres effektivitet, er det flere sikkerhetsforanstaltninger som du trenger for å observere mens du bruker dette produktet. Vi anbefaler sterkt at du ikke bruker den, eller noen annen vekttap pille hvis du har noen av følgende forhold:

 1. Hvis du er gravid
 2. Hvis du fortsatt ammer
 3. Hvis du er mindreårig under 18 år eller en eldre person i alderen 60 og utover
 4. Hvis du er på en annen resept

Hvor kjøpe PhenQ?

Motta en kropp av drømmene dine har aldri vært enklere og enklere. Du kan kjøpe PhenQ med spesialtilbud: “kjøpe to og få en gratis” eller “kjøpe tre og få to gratis og gratis Advana Tone (beste tilbudet)” det er definitivt et stort tilbud.

Det er uunnværlig for å tillate fra tre til seks måneders bruk for å spore hendelser fra en rask start opp til varige resultater!