Skip to main content

Откъде да вземем Oral Стероидите Културизъм

Какви са стероиди?

Стероиди (известни също като кортизон или кортикостероиди) са химикали (хормони), които се срещат естествено в организма. Стероидите намаляват възпалението, потискат имунната система на организма, блокира ДНК от позовавания, както и блокиране на химикал, наречен хистамин (издаден по време на алергична реакция). Стероидните лекарства са изкуствени, но са подобни на тези естествени хормони.

Кликнете тук, за да купи стероиди От Официален сайт

Видът на стероиди за лечение на болестта се наричат ​​кортикостероиди. Те са различни за анаболни стероиди, които някои спортисти и културисти използват. Анаболни стероиди имат много различни ефекти. Стероидите са налични под формата на таблетки, разтворими таблетки и разтвори, кремове, мазила, инхалатори и инжекции.

Орални стероиди са стероиди, които можете да предприемете, от устата – таблетки, разтворими таблетки и течности (разтвори). Перорални стероиди разположение в Обединеното кралство включват бетаметазон, дефлазакорт, дексаметазон, хидрокортизон, метилпреднизолон, преднизолон и флудрокортизон. Те се предлагат в различни търговски наименования. Преднизолон е най-често се използва орално стероид. Тази листовка се обсъждат основните възможни странични ефекти от перорални стероиди, както и друга важна информация, ако приемате орални стероиди.

Кликнете тук, за да купи стероиди От Официален сайт

Когато са орални стероиди обикновено се предписва?

Перорални стероиди се използват за лечение на голям брой състояния. Някои примери включват:

 • Възпалителни чревни заболявания (например, болест на Крон, язвен колит).
 • Автоимунните заболявания (например, автоимунен хепатит)
 • Ставни и мускулни заболявания (например, ревматоиден артрит, ревматична полимиалгия)
 • Алергии и астма.

Те се използват също за лечение на някои видове рак. В допълнение, те могат да се предписва като подмяна на лечение за хора, които са спрели да правят свои собствени стероиди.

Кликнете тук, за да купи стероиди От Официален сайт
Откъде да вземем Орални стероиди културизъм

Някои общи точки за орални стероиди

 • Кратък курс на стероиди обикновено не причинява странични ефекти. Така например, 1- до 2-седмичен курс често се предписва за облекчаване на тежка атака на астма. Това обикновено се приема, без никакви проблеми.
 • Странични ефекти са по-склонни да се случи, ако отнеме дълго курс на стероиди (повече от 2-3 месеца), или ако приемате кратки курсове многократно.
 • Колкото по-висока доза, толкова по-голям риск от странични ефекти. Ето защо най-ниската възможна доза, която контролира симптомите е насочена за ако имате нужда от стероиди дългосрочно. Някои заболявания се нуждаят от по-високи дози, отколкото други за контролиране на симптомите. Дори за същото заболяване, необходимо често доза варира от човек на човек.
 • Един общ план на лечение е да се започне с висока доза за овладяване на симптомите. Често дозата след това бавно се намали до по-ниска дневна доза, която държи далеч симптоми. Продължителността на лечението може да варира, в зависимост от заболяването. Понякога стероидно лечение постепенно се спря, ако състоянието се подобрява. Необходими са обаче стероиди за живот за някои условия, като симптомите се връщат, ако стероидите са спрени.
Кликнете тук, за да купи стероиди От Официален сайт

Какви са възможните странични ефекти на оралните стероиди?

В продължение на много заболявания, ползите от приема на стероиди обикновено надхвърлят странични ефекти. Все пак, нежелани реакции, понякога може да бъде неприятен. Вие трябва да прочетете листовката, че идва с Вашето лекарство пакет за пълен списък на възможните странични ефекти. Основните възможните странични ефекти включват следното:

Кликнете тук, за да купи стероиди От Официален сайт
 • “Изтъняла” на костите (остеопороза) . Все пак, има някои лекарства, които могат да помогнат за предпазване от това, ако рискът е висок. Например, можете да вземете лекарство, наречено бисфосфонат да помогне за предотвратяване на загубата на костна маса.
 • Повишаване на теглото . Можете също така да разработи подпухналостта около лицето.
 • Повишен риск от инфекции , като стероиди може да потискат имунната система. По-специално, вие сте изложени на риск от тежка форма на варицела, ако не сте боледували от варицела в миналото (и така не са имунизирани). Повечето хора са имали варицела като дете и са имунизирани срещу него. Ако приемате кортикостероиди и не са боледували от варицела в миналото:
  • Да се ​​пази от хора с варицела или херпес зостер.
  • Кажи на лекар, ако влезе в контакт с хората с тези условия.
Кликнете тук, за да купи стероиди От Официален сайт

Също така, туберкулоза (TB) може да пламне отново, ако го имаше в миналото, дори и преди много години.

 • Повишаване на кръвното налягане . Така че, на кръвното си налягане се проверява редовно. Това може да се лекува, ако става висока.
 • Висока кръвна захар , което може да означава допълнително лечение, ако имате диабет. Стероидите могат понякога да причинят диабет да се развиват. Ако сте приели дългосрочни стероиди, Вашият лекар може да организира тест годишна кръвната захар, за да проверите за диабет – по-специално, ако имате фамилна анамнеза за диабет.
 • Проблемите с кожата , като например недобро заздравяване след травми, изтъняване на кожата, и лесно посиняване. Стриите понякога развиват.
 • Мускулна слабост .
 • Настроение и поведенчески промени . Някои хора действително да се чувстват по-добре в себе си, когато те вземат стероиди. Въпреки това, стероиди може да влоши депресия и други психични проблеми, а понякога може да предизвика проблеми с психичното здраве. При поява на този страничен ефект, тя е склонна да се случи в рамките на няколко седмици след започване на лечението и е по-вероятно с по-високи дози. Някои хора дори да станат объркани и раздразнителни; те могат да се развият заблуда, и мисли за самоубийство. Тези умствени здравни ефекти могат да се появят, когато лечението със стероиди се оттегля. Потърсете лекарска помощ, ако се появят тревожно настроение или промени в поведението.
 • Повишен риск от развитие на катаракта .
 • Повишен риск от дуоденална язва и язва на стомаха . Кажете на Вашия лекар, ако развиете лошо храносмилане или корема (коремни) болки.

Това са само основните възможни странични ефекти, които могат да повлияят на някои хора, които вземат стероиди. Често има баланс между риска от странични ефекти срещу симптомите и щетите, които могат да произтекат от някои болести, ако не се лекува. Някои от по-рядко срещани нежелани реакции, не са изброени по-горе, но ще бъдат включени в листовката, че идва с Вашето лекарство.

Кликнете тук, за да купи стероиди От Официален сайт

Откъде да вземем Орални стероиди културизъм