Skip to main content

Mann Ekstra UK – Male Enhancement piller Natural

Best Penis utvidelse piller av 2018 i UK

Nettopp lansert på markedet i slutten av 2009 Mann Extra er satt til å bli en av de største mannlige ekstrautstyr produkter for hele 2010 og utover. Mann Ekstra UK – Male Enhancement piller naturlig. Tenk deg fordelene: Øk din libido med opptil to ganger, øke størrelsen på penis med opptil tre inches, øke mengden sæd ved ejakulasjon med opp til fem ganger, forbedre kvaliteten og intensiteten på orgasme, får og opprettholde virkelig hard ereksjon før og under sex & aturot må forholde seg til problemet med for tidlig utløsning lenger.

Kjøpe 4 flasker Få to gratis + pengene tilbake-garanti

Mann Ekstra Male Enhancement Pills

Soverom svakhet er i stand til å slå ut en mann uten et unntak. Ingenting kan være mer frustrerende enn manglende evne til å demonstrere egen ubeseiret virile styrke og seksuell potens. Men det er en pille som vil definitivt hjelpe mate flammen av lidenskap igjen.

Mann Extra er en av de mest innovative alle naturlige mannlige enhancers som markedet kan tilby i dag. Mennene som tar denne pillen oppleve en betydelig økt seksuell lyst og mye sterkere ereksjon med en ønskelig varighet.

Tillegget gjør også menn vare lenger i senga, føle energi, og har lysere orgasmer. Og det enda hjelper forstørre en erigert penis størrelse. For nesten et tiår, denne pillen møtte kravene til mer enn 150.000 menn som gjenopplivet sin seksuelle tillit ved å gjennomgå Mann Extra tilskudd.

Dette beviser at produktet er verdt å stole på. Når du kjøper dette tillegget uten resept, har du en stor sjanse til å supercharge din seksuelle ytelse og øke gjensidig tilfredsstillelse.

Mann ekstra fordeler

 • Granateple – forbedrer blodstrømmen til penis.
 • L-Arginine – forbedrer blodstrømmen til penis.
 • Cordyceps – Forbedrer Moxie.
 • Kreatin – Holder din fysiske vitalitet nivå opp.

Betyr Mann Extra virkelig fungerer?

Det er en million dollar spørsmålet og svaret er JA!

Mann Extra er en naturlig mannlige utvidelse piller som hjelper med å forbedre den seksuelle helsen til menn ved å øke den seksuelle lyst samtidig øke penis størrelse. Tillegget lover å jobbe effektivt for å gi varige resultater.

Produktet består av en opprinnelig blanding av rene råvarer som er identifisert ved å øke blodstrøm til penis, forbedre seksuell interesse, så vel som å øke deres sæd mengde og utløsning strøm.

Den primære grunnen til nøyaktig hvorfor dette mannlige ekstrautstyr piller sikkert synes å være beviser derfor blomstrende markedet på grunn av blandingen av stoffer som er brukt. Niacin og Pomegranate er ingrediensene som er klinisk bevist å takle problemene knyttet til seksuell helse, inkludert ereksjonsproblemer, ved å forbedre hardheten på penis.

I utgangspunktet gjør de dette ved å blande å administrere vevet rundt orgelet samt som minimerer tretthet som den berørte personen har vært sliter. Ser på mange mannlige ekstra kunder, 150.000 fornøyde kunder er fornøyd med Mann Ekstra resultater.

Selv noen av de elektroniske nettsteder bære imponerende Mann Extra før og etter bilder å vise at produktet virkelig fungerer som den hevder. Siden din seksuelle helse er knyttet til det samlede resultatet, Male Extra tilbyr deg en rekke flotte effekter som vi har diskutert neste.

ingredienser

Mann Ekstra mannlige ekstrautstyr piller har en av de mektigste formler på markedet. Dette ble mulig på grunn av en blanding av de top-notch eksklusive ingredienser. Hver av ingrediensene ble testet for å bevise sin høye potensial for å gjenoppbygge mannlig seksuell tillit.

Listen av virkestoffet er som følger:

 • L-Arginin
  Denne naturlige aminosyren spiller en rolle av et konstruksjonsmateriale for nitrogenoksyd-syntese. Uten en tilstrekkelig syntese av denne kjemiske forbindelse, vil normal ereksjon ikke forekomme. Så kan denne ingrediensen eliminere tegn på erektil dysfunksjon. Det forbedrer kvaliteten på ereksjon og gir et løft til soverommet tilfredshet.
 • Granateple Ellaginsyre
  Det er en komponent som gjør pillen unik. Det er ingen andre mannlige ekstrautstyr produkt som er så høy i denne syre. Denne ingrediensen er svært gunstig for det kardiovaskulære systemet. På grunn av dette, men gjenopprette sin evne til å oppnå og opprettholde tilstrekkelig ereksjon. Granateple ellaginsyre også bidrar til å opprettholde høye nitrogenoksid nivåer som er viktige for god ereksjon.
 • MSM
  Dette organisk form av svovel styrker sirkulasjonsfunksjon og er uunnværlig for å holde celler og vev sunt. Nye penile celler kan vokse på grunn av tilgjengeligheten av denne komponenten i supplement formelen.
 • L-metionin
  Denne essensielle aminosyren tillater ikke histidin for å bli omdannet til histamin. Nedgangen i Histamin nivåer bidrar til å bekjempe tidlig utløsning. Dessuten forbedrer dette ingrediens seksuell utholdenhet.
 • Sink
  Det er et verdifullt mineral som deltar i testosteron syntese. Høye testosteronnivå fremme økt sexlyst og forbedring av ereksjon. Dette mineralet beskytter også mannlig fruktbarhet.
 • Cordyceps
  Det er en spesifikk type sopp som har vært kjent med i det gamle Kina for sine eksklusive afrodisiakum egenskaper. Det gir et løft til libido og ivaretar menns seksuelle helse. Den har en påvirkning på hjernen området som regulerer seksuell opphisselse.
 • Vitamin B3
  Dette vitamin forenkler prosessen med blodkaret avslapning. Det er derfor inntak av dette vitaminet hjelper menn føle forskjellen i ereksjon kvalitet før og etter tilskudd. Det øker også soverommet utholdenhet.

vitenskapelig bevist

Ingrediensene i mannlig ekstra kombinerer alle teorier og prinsipper knyttet til mannlig ereksjon og seksuell tilfredsstillelse. Produktet løser naturlige fysiologi av kroppen ved å målrette blodsirkulasjonen, glatt muskelkontraksjon og frigjøring av testosteron. Med kombinasjonen av disse tre funksjonene, du alltid treffer rett spor.

Hvorfor skal jeg bruke det?

Den mannlige ekstra piller er akkurat det du behov for en større, hardere og varig ereksjon med en dundrende klimaks. Utdanner menn til å kontrollere sine utslipp; Det er klarert av spesialister som beskyttet touse med ingen kjente symptomer; Man kan slutte å bruke det minuttet ønsket resultat oppnås; All den anbefalte.

Gratis levering hvor som helst i verden og en pengene tilbake-garanti

En av de fantastiske tingene om Male Extra er at skaperne av produktet er så sikre på at det vil være effektiv for deg at de tilbyr pengene tilbake i 90 dager hvis du ikke er fornøyd med produktet. Også, hvis du bor i en langt unna hjørne av verden, og er bekymret for fraktkostnadene ikke fortvil! Natural Viagra går alle ut på dette produktet og tar vare på fraktkostnader for deg! Så trygg – dette er ikke en svindel!

1 BOTTLE
$64.95
Retail: $91.89
Savings: $27.00
buy now »
4 BOTTLES + 2 FREE + 2x FREE PRO ERECTION GEL
$249.90
Retail: $568.33
Savings: $318.00
buy now »
3 BOTTLES + 1 FREE + FREE PRO ERECTION GEL
$197.95
Retail: $384.55
Savings: $187.00
buy now »

Resultater etter hjelp Mann Extra i 90 dager

Vel, i henhold til baksiden av flasken, er du anbefalt å ta 3 mannlige ekstra kapsler om dagen for å oppnå de beste resultatene. Men hvis du hopper over eller savner dosen, vil du ikke få ønsket mannlige ekstra resultater. Etter å ha analysert tusenvis av mannlige ekstra anmeldelser på nettet, har vi konkludert med at du vil kunne få store resultater bare etter 3 måneders bruk.

Mann Ekstra bivirkninger

Mann Extra er den beste penis ekstrautstyr pillen på markedet i dag; bevist av det faktum at produsentene er trassig pillen har ingen relaterte bivirkninger. Dette er hovedsakelig fordi pillen er laget ved hjelp av naturlige ingredienser som har en redusert sjanse for å utvikle bivirkninger.

Mann Ekstra brukeranmeldelser og Uttalelser

økt orgasmer

Hei! Jeg prøvde Mann Extra bare en måned siden, og jeg kan ikke slutte å dele om det. Jeg var ikke ventet slike fantastiske resultater og så mange fordeler, men i løpet av dager for å prøve denne penis utvidelse piller og penis helse øvelser jeg merke til at mine ereksjoner med hardere og fastere, min utholdenhet økt, men mer overraskende mine orgasmer varte dobbelt så lenge.

Og du hva! Min kone elsker den nye meg som ikke bare har min penis økt i størrelse med en tomme, men også hun opplever mye mer tilfredsstillende orgasmer.

– Phillip Reagon, Eiendomsutvikler, Australia

større penis

Jeg har aldri vært fornøyd med min penis størrelse. Selv som voksen jeg har følt elendig og selvbevisst at min størrelse har ofte ødelagt relasjoner med min paranoia. Så jeg hjelp av Mann Extra og tro meg det virkelig bidratt til å endre det alt dette. Jeg prøvde denne mannlige ekstrautstyr supplement 6 uker siden og jeg har allerede merket en betydning forskjell i min penis størrelse. Selv min sexlyst og utløsninger volum har doblet som har vært stor for mitt sexliv.

 – Tim Wilks, Account Executive USA, Chicago

Hvor kjøpe Mann Extra i Storbritannia?

Som du må ta Mann Extra kontinuerlig for et par måneder å oppleve penile vekst, er det bedre å kjøpe flere måneders forsyning. Videre, som andre penis ekstrautstyr piller, Male Extra også leveres med rabatter du kan benytte deg av når du kjøper i bulk.

I tilfelle du likevel ønsker å bare prøve ut p-piller første, må du betale $ 64.95 for en enkelt flaske som varer en måned. Men hvis du ønsker å kjøpe i bulk, så kan du få så mange som seks flasker for $ 249,90 sammen med noen gaver som en umiddelbar ereksjon gel og en flaske performer5. Bare hodet til offisielle nettsiden og legge inn bestillingen.

Kjøpe 4 flasker Få to gratis + pengene tilbake-garanti

Konklusjon

Mann Extra er en stor ikke-reseptbelagte mannlige ekstrautstyr produkt med en vitenskapelig støttet formel. Det er ingen kunstige komponenter i pillen.

Hvis du ønsker å beholde ereksjon lengre og vanskeligere for den tiden du trenger for å ta deg selv og din partner, så vel som å glemme tretthet på soverommet og mangel på seksuell lyst, så dette tillegget er for deg.

En 60-dagers pengene tilbake-garanti vil være en ekstra bonus, noe som betyr at du ikke vil sette pengene dine i fare.

Mr Aminnudin is a full-time writer. Specializing in writing about nutrition, health and sexsual problem with a languange that everybody understand. He is a dedicated outdoors person who loves running and football.