Kjøp orale steroider Stacks Online

Oral Steroid Stacks Cycles

Først av alt, er bruken av anabole steroider ikke er foreskrevet for å øke prestasjonsevnen. I de tidlige fasene, det var ikke mange kliniske studier på hvordan anabole steroider berørt fysisk forbedring og ytelse. I fravær av disse dataene, mennesker utviklet sine egne sykluser og doser, vanligvis gjennom prøving og feiling. Men det er nå endret og mange kliniske studier har vært gjennomført i reelle forhold, med faktiske doser for å undersøke effekten av anabole steroider på å styrke kroppen og ytelse.  

Klikk her for å kjøpe steroider fra Official Site

Noen av disse studiene har vist at anabole steroider gir størst nytte når det brukes i en logisk rekkefølge. Denne sekvensen kalles også en steroid syklus . Kroppsbyggere og idrettsutøvere ofte bruker begrepet “on-syklus” for å referere til den tiden da de tar steroider. Den perioden da de ikke tar steroider kalles en “off-cycle”. Den gjennomsnittlige syklus kan vare alt mellom seks til 12 uker.

Mange individer også ta to eller flere anabole steroider samtidig, i en prosess som kalles stabling. Legging kan føre til en massiv gevinst i styrke og masse, hvor en enkelt anabole steroider ikke kan levere. Men det anbefales kun for avanserte steroid brukere.

Klikk her for å kjøpe steroider fra Official Site

Sikkerhetsproblemer når du starter et steroid syklus

Din første bekymring hvis du planlegger å bruke anabole steroider (for å forbedre kroppsbygning og ytelse) skal være sikkerhet. Når det brukes til terapeutisk bruk, anabole steroider anses å være trygge, men hvis du begynner å misbruke dem, som noen kroppsbyggere gjør, kan de lett bli farlig. Her er en liste over ting du bør huske på før du begynner å bruke anabole steroider for muskel gevinst.

Ikke ta Anabole steroider for Body Building før fylte 25

Noen tenåringer er tatt av bilder av profesjonelle kroppsbyggere i kroppsbygging blader og de begynner ønsker organer sånn. De hører at anabole steroider kan hjelpe dem å oppnå en slik masse og de begynner å eksperimentere med dem. Men de vet ikke hvor hardt kroppen builder må ha arbeidet med å utvikle sine muskler. Ungdommene vet ikke at på deres alder, er det ingen steroid i verden som kan få dem kropper sånn.

Klikk her for å kjøpe steroider fra Official Site

Ingen enkeltpersoner bør begynne å ta anabole steroider før han fylte 25, og selv da må ty til å bruke steroider bare hvis han har vært å løfte vekter i minst fem år. I alderen 12 og 26, vil hormon nivået i en manns kropp jevnt stige. Etter 26, begynner disse nivåene nedtrapping og etter den tid de når 40, er det en brøkdel av sitt toppnivå.

Når pubertet begynner, er det en sprute i hormonnivåer, noe som fører til mannlige egenskaper som kroppshår, dyp stemme og økning i høyden for å utvikle seg. I denne fasen av vekst, er kroppen full av naturlig produserte hormoner og det er som en mild steroid syklus i seg selv. Vi presenterer eksogene anabole steroider i kroppen i løpet av denne perioden vil virke mot sin hensikt. Hvis en person bruker anabole steroider uten å ha nådd sitt genetiske potensial, kan det også være mange bivirkninger som hemmet vekst, strekkmerker, håravfall, kviser, væskeansamlinger, gynekomasti og selv organsvikt.

Klikk her for å kjøpe steroider fra Official Site

Alltid holde Cycles Short

Lange steroid sykluser kan forårsake en rekke problemer. Av denne grunn bør et steroid syklus ikke gå lenger enn 4 uker, med den foretrukne varighet er 2 eller 3 uker.

Den viktigste grunnen til at du bør holde steroid sykluser kort er på grunn av bivirkninger som er forbundet med lange sykluser. For en, vil det være en drastisk endring i lipidprofil. Nivåene av HDL (godt kolesterol) vil komme ned mens nivået av LDL (dårlig kolesterol) går opp. Dette kan øke risikoen for hjertesykdom.

Klikk her for å kjøpe steroider fra Official Site

Som steroid syklus utvikler seg, kroppens egen produksjon av hormoner som follikkelstimulerende hormon, luteiniserende hormon og testosteron avta og til slutt stenge ned alle sammen. Men det vil være en forholdsvis høy grad av østrogen (fra aromatisering av testosteron) og et normalt nivå av kortison.

Det er et enzym kalt aromatase, hvis viktigste formål er å katalysere omdannelsen av testosteron til østrogen. Den mannlige kroppen trenger Østrogen, som spiller en viktig rolle i modningen av sperms men for mye av det kan ha negative effekter. Det kan føre til testiklene atrofi, lav libido, forstørrede brystvorter, muskelmasse tap og selv potensielt dødelige helseproblemer som hjerneslag, hormonelle kreft og hjerteinfarkt.

Klikk her for å kjøpe steroider fra Official Site

Gå for den laveste effektive dose

Redusere dosen av anabole steroider du tar, redusere sjansen for å utvikle bivirkninger. Men du ville ikke ønsker dosen være så lav, at du ikke ser de resultatene du ønsker. Det er her den minimale effektive dose leveres i. Et minimum effektiv dose kan defineres som den lavest mulige dose som vil gi den ønskede effekt.

Klikk her for å kjøpe steroider fra Official Site

Når de er på en syklus, de fleste individer intensivere sin opplæring. Hyppigheten av trening øker også i forhold til sine off-syklus. De er også mer sannsynlig å følge et godt kosthold. Alle disse faktorene er også ansvarlig for sin gevinst i massen.

Anabole steroider sikkert spille en rolle, men trening og riktig kosthold er også viktig. Uerfarne anabole steroid brukere vil feilaktig anta at steroider er helt ansvarlig for sine gevinster og så vil øke sitt inntak for å få flere resultater. Dette er ikke veien å gå om det.

Klikk her for å kjøpe steroider fra Official Site

Hvordan planlegge steroid syklus?

Du må først bestemme hva du ønsker å oppnå fra din steroid syklus. Ønsker du å legge bulk, slik at du kan legge inn en høyere vekt divisjon? Er du ute etter å få mer lean masse eller styrke til å spille en sport? Ønsker du å redusere kroppsfett, slik at du kan legge til mer definisjon til kroppen din? Merk at du ikke kan kutte fett og bulk opp på samme tid, så velg dine prioriteringer nøye.

Deretter må du velge steroid som du vil bruke. Hold første syklusen så enkelt som mulig. Den første syklus bør være en testosteron-bare syklus. Testosteron produseres naturlig i kroppen, noe som betyr at sjansene for at du vil lider av bivirkninger er mye lavere enn om du hadde startet med et anabole steroid som oxymetholone.

Klikk her for å kjøpe steroider fra Official Site