Skip to main content

Køb Oral Steroider Stacks Online

Orale steroid stakke Cycles

Først og fremmest er anvendelse af anabolske steroider ikke ordineres til forøgelse fysiske ydeevne. I de tidlige faser, var der ikke mange kliniske undersøgelser af, hvordan anabolske steroider foretaget fysisk forbedring og ydeevne. I mangel af disse data, folk udviklet deres egne cykler og doseringer, som regel gennem trial and error. Imidlertid har det nu ændret og mange kliniske undersøgelser er blevet gennemført i den virkelige verden betingelser, med de faktiske doser for at undersøge effekten af ​​anabolske steroider på at forbedre fysik og ydeevne.  

Klik her for at købe steroider fra Official Site

Nogle af disse undersøgelser har vist, at anabolske steroider giver den største fordel ved anvendelse i en logisk rækkefølge. Denne sekvens kaldes også et steroid cyklus . Bodybuildere og sportsfolk ofte bruger udtrykket »on-cycle” at henvise til det tidspunkt, hvor de tager steroider. Den periode, hvor de ikke tager steroider kaldes en ‘off-cycle “. Den gennemsnitlige cyklus kan vare alt mellem seks til 12 uger.

Mange individer også tage to eller flere anabolske steroider samtidigt, i en proces kaldet stabling. Stabling kan forårsage en massiv gevinst i styrke og masse, som en enkelt anabolske steroid ikke kan levere. Men det anbefales kun for avancerede steroid brugere.

Klik her for at købe steroider fra Official Site

Sikkerhedsspørgsmål ved start et steroid cyklus

Din første bekymring, hvis du planlægger at bruge anabolske steroider (der kan forbedre din fysik og ydeevne) være sikkerhed. Når det bruges til terapeutisk brug, anabolske steroider for at være sikker, men hvis du begynder at misbruge dem, ligesom nogle bodybuildere gør, kan de let blive farlig. Her er en liste over ting, du bør huske på, før du begynder at tage anabolske steroider for muskel gevinst.

Tag ikke anabolske steroider for Body Building, før de fylder 25

Nogle teenagere er taget i af fotos af professionelle bodybuildere i bodybuilding magasiner og de begynder ønsker organer som det. De hører, at anabolske steroider kan hjælpe dem med at nå en sådan masse, og de begynder at eksperimentere med dem. Men de ved ikke, hvor hårdt kroppen bygherre skal have arbejdet for at udvikle sine muskler. Teenagerne heller ikke vide, at der på deres alder, er der ingen steroid i verden, der kan få dem organer som det.

Klik her for at købe steroider fra Official Site

Ingen person bør begynde at tage anabolske steroider, før han fylder 25, og selv da skal ty til at bruge steroider, hvis han har været løfte vægte i mindst 5 år. Mellem 12 år og 26, vil det hormon niveau i en mands krop støt stige. Efter 26, begynder disse niveauer aftrapning og med den tid de når 40, er det en brøkdel af sit højdepunkt niveau.

Når puberteten begynder, er der en slutspurt i hormonniveauer, der forårsager mandlige egenskaber såsom kropsbehåring, dyb stemme og stigning i højden at udvikle sig. I denne fase af vækst, kroppen er oversvømmet med naturligt producerede hormoner, og det er ligesom en mild steroid cyklus i sig selv. Indføre exogene anabolske steroider i kroppen i løbet af denne periode vil virke mod hensigten. Hvis en person bruger anabolske steroider uden at have nået sit genetiske potentiale, kan der også være mange bivirkninger som hæmmet vækst, strækmærker, hårtab, akne, væskeophobning, gynækomasti og endda organsvigt.

Klik her for at købe steroider fra Official Site

Altid holde dine Cycles Short

Lange steroid cyklusser kan forårsage en række problemer. Derfor bør et steroid cyklus ikke ud over 4 uger med den foretrukne varighed er 2 eller 3 uger.

Den vigtigste grund til, at du bør holde dine steroid cyklusser kort er på grund af de bivirkninger, der er forbundet med lange cyklusser. For én, vil der være en drastisk ændring i din lipidprofil. Dit niveau af HDL (gode kolesterol), vil komme ned, mens niveauet af LDL (dårlig kolesterol) går op. Dette kan øge risikoen for hjertesygdom.

Klik her for at købe steroider fra Official Site

Som den steroid cyklus skrider frem, kroppens egen produktion af hormoner såsom follikelstimulerende hormon, luteiniserende hormon og testosteron bremse og i sidste ende lukke alle sammen. Men der vil være en temmelig højt niveau af østrogen (fra aromatisering af testosteron) og et normalt niveau af Kortison.

Der er et enzym kaldet aromatase, hvis hovedformål er at katalysere omdannelsen af ​​testosteron til østrogen. Den mandlige krop har brug for østrogen, som spiller en vigtig rolle i modningen af ​​sædceller, men for meget af det kan have negative virkninger. Det kan føre til testikelatrofi, lav libido, forstørrede brystvorter, muskelmasse tab og endda potentielt dødelige sundhedsspørgsmål såsom slagtilfælde, hormonelle kræft og hjerteanfald.

Klik her for at købe steroider fra Official Site

Gå efter den lavest effektive dosis

Sænk dosis af de anabolske steroider, du tager, sænke din risiko for at udvikle bivirkninger. Men du ønsker ikke at dosis for at være så lav, at du ikke kan se de resultater, du ønsker. Det er her, den mindste effektive dosis kommer i. Et minimum effektiv dosis kan defineres som den lavest mulige dosis, der vil give dig den ønskede effekt.

Klik her for at købe steroider fra Official Site

Når de er på en cyklus, de fleste individer intensivere deres uddannelse. Deres hyppighed af træning øger også sammenlignet med deres off-cyklus. De er også mere tilbøjelige til at følge en god kost. Alle disse faktorer er også ansvarlige for deres gevinst i massen.

Anabolske steroider sikkert spille en rolle, men motion og ordentlig kost er også vigtige. Uerfarne anabolske steroid brugere vil fejlagtigt antage, at steroider er helt ansvarlige for deres gevinster og så vil øge deres indtag for at få flere resultater. Dette er ikke den måde at gå om det.

Klik her for at købe steroider fra Official Site

Hvordan du planlægger din steroid cyklus?

Du skal først beslutte, hvad du ønsker at opnå fra din steroid cyklus. Ønsker du at tilføje bulk, så du kan indtaste en højere vægt division? Søger du at få mere lean masse eller styrke til at spille en sport? Ønsker du at reducere dit kropsfedt, så du kan tilføje mere definition til din krop? Bemærk at du ikke kan skære fedt og bulk op på samme tid, så vælg dine prioriteter omhyggeligt.

Dernæst skal du vælge den steroid, som du vil bruge. Hold din første cyklus så simpelt som du kan. Den første cyklus bør være en Testosteron-only cyklus. Testosteron produceres naturligt af kroppen, hvilket betyder, at chancerne for, at du vil lider af bivirkninger er meget lavere, end hvis du havde startet med en anabolsk steroid ligesom oxymetholone.

Klik her for at købe steroider fra Official Site