Skip to main content

Køb Bedste Injicerbare Steroider til Mass

Muskel Building Steroider

Du ønsker at være stor; du vil have bunker af magert muskelvæv på din ramme, og hvis det lyder som om du så du vil have de bedste muskeltræning steroider på jorden. Selvfølgelig, måske du ikke ønsker at være det store, måske du bare ønsker at få lidt magert væv, så du kan bære dig selv med mere selvtillid. Hvis sidstnævnte er tilfældet, er du stadig vil få brug for den bedste muskeltræning steroider penge kan købe. Når det kommer til at få magert væv, hvor stor vi får er dikteret af et par ting, vigtigst, hvor meget vi spiser, vores genetik, vores individuelle reaktion på hormoner og hvor meget af disse hormoner, vi træffer. Alle disse faktorer spiller ind, og sætte simpelthen, hvis du ikke ønsker at være virkelig stor, hvis du ikke spiser store vil du ikke være, selv med steroider.

Klik her for at købe steroider fra Official Site

Under alle omstændigheder, uanset dit mål, har vi listet under de bedste muskeltræning steroider til noget formål og mål. Endvidere har vi vist dig, hvordan du maksimere din brug af muskeltræning steroider, for at du at maksimere dine gevinster. Hvis du ønsker at vokse, uanset hvor meget eller hvor lidt, kan du finde de svar, du har brug for. Som en bonus, har vi også medtaget en liste over myter om muskeltræning steroider, så du kan samle mere sandhed, så du kan supplere med tillid.

De bedste Muscle Building Steroider:

Næsten alle anabolske steroider kan mærkes muskeltræning steroider til en grad; trods alt, hvis de er anabolske de fremmer muskel hypertrofi. Selvfølgelig nogle steroider fremmer masse mere så end andre; for eksempel steroider gerne Anavar, selvom anabolske vil gøre meget lidt for de fleste mænd, når de forsøger at opnå eller bulk. Når man ser for kvalitet muskeltræning steroider, er der et par vigtige punkter, vi ønsker på spil; øger anabolske aktivitet, øger proteinsyntese og nitrogen retention, forbedrer IGF-1-udgang, og gør disse ting, mens forbedre metaboliske aktivitet, er så minimal fedt vundet. Selvfølgelig, som du måske allerede ved, nogle af disse steroider tjener andre formål ud over at øge væv, såsom condition og styrke, men vi er kun beskæftiger sig med vækst. De bedste muskeltræning steroider omfatter følgende; hver er opført af faktiske hormonal sammensatte og populære firmanavn, hvor det gælder:

Klik her for at købe steroider fra Official Site
 • Oxymetholone – Anadrol
 • Nandrolon-Decanoate – deca-Durabolin
 • Methandrostenolone – Dianabol
 • Trenbolon-acetat – Fina
 • Testosteron Blanding – Omnadren
 • Testosteron-propionat (30 mg)
 • Testosteron-Phenylpropionate (60mg)
 • Testosterone- Isocaproate (60 mg)
 • Testosteron-Caproate (100 mg)
 • Trenbolon-hexahydrobenzylcarbonate – Parabolan
 • Testosteron Blanding – Sustanon-250
 • Testosteron-propionat (30 mg)
 • Testosteron-Phenylpropionate (60mg)
 • Testosterone- Isocaproate (60 mg)
 • Testosteron-Decanoate (100 mg)
 • Testosteron-Cypionate – Talrige Handel Navne
 • Testosteron-Enanthate – Talrige Trade Names
 • Testosteron-propionat – Talrige Trade Names
 • Testosteron-Suspension – Talrige Handel Navne
 • Trenbolon-Enanthate – N / A

Den mest effektive Muskel Building Steroider:

Dette er en let at mærke; de absolutte mest effektive muskeltræning steroider for alle er, at af testosterones; temmelig meget enhver form. Ikke alene er de mest effektive, men uden for vores diskussion af reelle steroider de forskellige testosterones er uden tvivl de bedste muskeltræning steroider for alle. De fordele og fordele af testosteron brug er virkelig forbløffende, når det kommer til at pakning af størrelse, og vi mener ikke bare en hvilken som helst størrelse, men magert væv. Ikke kun er de forskellige testosterones egnede til dette formål, men de er yderligere meget veltolereret af de fleste mænd. Efter alt, testosteron er ikke et fremmed stof, vi producerer det naturligt.

Klik her for at købe steroider fra Official Site

Hvis vi skulle placere en anden steroid i denne kategori det ville i-fact være, at nandrolon Decanoate eller hvad der er almindeligt kendt som Deca-Durabolin (Deca.) Deca har evnen til at tilføje størrelse på en meget lignende sats som testosteron og er en favorit af mange bodybuildere og præstationsfremmende atleter som helhed. Deca-Durabolin er yderligere en af ​​de sikrere steroider, men det er ikke den sikreste og på ingen måde bivirkning gratis. Mens næsten alle hanner vil være i stand til at bruge Testosteron problem frigøre det samme kan ikke siges om nandrolon Decanoate.

Klik her for at købe steroider fra Official Site

Den mest effektive Muskel Building Steroider:

Dianabol, der er svaret almindelig og enkel; af de mest effektive muskeltræning steroider dianabol holder førstepræmien. Det er ikke ualmindeligt, in-virkeligheden er det næsten garanteret, kan blot 4-6 ugers Dianabol brug præsentere gevinster på op til £ 20 og meget af det, ikke alle, men en god bid vil være magert væv. Nogle vil argumentere dette punkt og sige Anadrol er overlegen, og vi vil indrømme det er en tæt andenplads. Men Dianabol tager, kagen her som det er milligram for milligram stærkere end Anadrol. Da Dianabol er også stærkere, vil flere af de gevinster gjort faktisk være magert væv som med Anadrol flere af de gevinster i vægt vil være vand vægt.

Klik her for at købe steroider fra Official Site

Den mest kraftfulde Muskel Building Steroider:

Der er to af interesser, der fylder den kategori af de mest magtfulde muskeltræning steroider for alle, men kongen af ​​konger er, at trenbolon. På grund af Testosteron effektivitet er det en tæt andenplads, en meget tæt andenplads, men Trenbolon er 400 gange kraftigere end testosteron; det er ikke et vilkårligt antal, er det bogstaveligt talt 400 gange mere potent og kraftfuld. Ikke alene er de forskellige Trenbolones de mest magtfulde muskeltræning steroider af alt, de er de mest potente steroider for at tjene nogen cyklus til ethvert formål.

Så kraftig som trenbolon er både acetat og Enanthate form milligram for milligram af acetat version vil vise sig at have en lidt mere ild. Yderligere og mere vigtigt, så kraftig som disse steroider er de ikke veltolereret af mange enkeltpersoner, der bruger dem. Selv om det kan være et groft steroid, hvis du er en af ​​de mange, der bruger det, og gør det sikkert og effektivt vil du ikke finde bedre all-around muskeltræning steroider.

Klik her for at købe steroider fra Official Site