Skip to main content

Hvor kan jeg købe Dianabol Tabletter i Frankrig uden bivirkninger?

Dbol piller i Frankrig

Dianabol, også kaldet Dbol, er den mest kendte og udbredte anabolske steroid på markedet. Dette navn er faktisk varemærket for steroid methandrostenolone (kaldet også Methandienone). Dbol er normalt findes i doseringer, der spænder fra 5 mg hele vejen til 50 mg i tabletform. Fordi Dianabol er billig og indtages oralt, er det populært med begyndere og dem, der er ubehageligt anvendelse injicerbare steroider.

Den vigtigste fordel er det øger den hastighed, hvormed du opbygge muskler. Især hvis du er ny til anabolske steroider, er det vigtigt, at du forstår doser før du dykker i. Hvis du bor i Frankrig, så skal du undgå dianabol fordi i Frankrig har strenge regler i forbindelse med brug af narkotika og steroider i særdeleshed. Men du behøver ikke at bekymre sig, fordi i øjeblikket tilgængelig cranyolks dianabol som et alternativ.

Køb to få en gratis

Dianabol Benefit

 • øge kvælstofretention og proteinsyntese
 • forbedrer muskler og styrke
 • reducerer serotonin – forsinkelser træthed
 • øger testosteron og IGF1
 • fremskynder helbredelse
 • øger fokus og drev

Hvordan virker Dianabol Work

Dianabol skaber en super-aktiv anabolske miljø, der får musklerne væv til at fastholde en meget mere kvælstof, end de normalt ville. Øget fastholdelse nitrogen er en vigtig ingrediens til proteinproduktion. Mængden af ​​kvælstof i kroppen har en direkte indflydelse på dens evne til at producere proteinet. Da Dianabol forbedrer kvælstofretention, det giver kroppen en vigtig komponent, der er nødvendig for muskel vækst.

Færd med at vokse muskel under anvendelse dianabol og andre anabolske steroider er enkel: mere kvælstof til rådighed i kroppen, jo lettere bliver det at opbygge muskler. Dianabol er en godkendt steroid, der har meget tilsvarende karakteristika som methandrostenolone.

Den væsentligste forskel mellem de to er, at lovlig D-bol gør brug af 100% naturlige ingredienser. Anvendelse af alle naturlige ingredienser hjælper med at fjerne de grimme bivirkninger der er forårsaget af syntetiske former af det anabolske steroid lignende levertoksicitet, overskydende østrogen opbygge etc.

Hvordan at tage Dianabol

Den anbefalede måde at starte en Dianabol cyklus for bodybuildere er først at tage det mundtligt. Dette vil få dig hurtigere resultater. Så kombinere din oral dosis af Dbol med en supplerende testosteron ligesom Ligevægt eller Deca i injicerbar form.

Det skal siges, at tage enhver steroid mundtligt vil producere hurtigere resultater end hvis injicere dem. Anbefalede doser af Dianabol at lægge mærke til resultater inden for de første 7 dage af din cyklus bør være fra 25 mg – 50 mg om dagen.

Der er fagfolk, der startede med 50 mg om dagen i deres første uge, men for at være sikker og undgå bivirkninger, den smarteste måde at gå er at begynde at bruge små doser som 10 mg – 20 mg om dagen.

Dette kan fortsætte i 3 – 6 uger. Dianabol bør ophøre efter 6 uger, fordi ved nu de andre forbindelser, som du har været intravenøse vil begynde at vise resultater. Der er dem, der overskrider den anbefalede dosis og tage 100mg om dagen, men i disse doser kan ses ingen yderligere fordele, selv efter 6 uger.

Køb to få en gratis

Dianabol Side Effects

Dianabol har nogle bivirkninger, men de sjældent forekomme, hvis det anvendes korrekt under vejledning af en uddannet læge. Følgende er nogle bivirkninger af dianabol.

 • Kan påvirke leveren: Ligesom alle andre steroider, kan dianabol have en negativ effekt på leveren, når de anvendes i lang tid.
 • Hjerte-kar-problemer: Dette er en anden bivirkning. Hjerte-kar-problemer kan opstå på grund af evnen af ​​dianabol til hurtigt at øge en persons kropsvægt.
 • Negativt påvirker reproduktive system: Mænd har brug for testosteron for at opbygge muskler og forbrænde overskydende fedt.
 • Måske en negativ indflydelse humør: Dianabol forårsager atleter til at føle sig meget ophidset og fuld af energi. Selv om det er en god ting under intens træning sessioner, kan det have en negativ effekt på en atlet adfærd når ikke uddannelse.
 • Hæmmer hårvækst: Dianabol får kroppen til at producere overskydende testosteron. Denne testosteron er opdelt i østrogen men der er en anden biprodukt, der kommer ud af denne reaktion.
 • Gynækomasti: Dette er en medicinsk tilstand, der forårsager fedt, der skal deponeres i de brystfinner muskler mænd. Dette får dem effektivt at have en feminin leder bryst; en tilstand, der almindeligvis omtales som mand boobs.

Begynder Dianabol Cycle

Doseringen og varigheden af ​​en effektiv Dbol cyklus afhænger af de behov og mål for brugeren. Imidlertid er den anbefalede dosis 30-50mg per dag for ca. 4 til 6 uger. Du har lov til at øge din dosis som cyklussen skrider frem. For erfarne bodybuildere og sportsfolk, hvis organer er mere vant til Dbol, højere doser på op til 70 til 80 milligram er tilladt. Nær slutningen af ​​cyklerne, men de er rådes til gradvist at aftage det beløb, de tager.

Det er også vigtigt altid at holde Dbol cyklus kort, fordi langvarig brug kan have skadelige virkninger på leveren. Hvis det er muligt, bestræbe sig på at tage en dosis Dbol hver 4. time for at bevare sine anabolske virkninger. Omkring 4 små doser på ca. 10 mg er ofte anbefales til mænd.

En anden måde, der er også tilladt, når det kommer til effektiv brug af dianabol er at tage en hel dosis på 15 til 50 milligram per dag alle på samme tid, før du træning. Ifølge fitness-eksperter, kan gøre det resultere i mere pumpe som din blodet vil stige under selve træningen.

Det er dog vigtigt at bemærke, at en sådan dianabol cyklus kan lægge betydelig stress på leveren, som kan være farlige. Derfor Tager gøre mindre doser med jævne og jævnt fordelt intervaller er bedre og mere sikker.

Bedste måde at bruge Dianabol

Den første ting, du bør overveje, når det bestemmes, det bedste tidspunkt at tage Dbol er din samlede erfaring med anabolske steroider. Generelt Dbol er ikke et godt valg for begyndere, fordi det er utrolig kraftfuld.

De, der ønsker at bruge det skulle prøve mildere steroider først; de fleste eksperter anbefaler at køre en Testosteron-kun cyklus før dykke ned i andre, mere kraftfulde steroider. Kun tage Dbol når du forstår, hvordan anabolske steroider påvirker din krop. På dette tidspunkt, vil din dosis variere baseret på dine erfaringer med Dianabol, specifikt.

Nogle avancerede brugere hævder at bruge så meget som 100 mg i løbet af deres bulking cykler, men det er ikke for alle. Mange mænd kan ikke tåle doser på over 50 mg, og doser på mere end 80 mg øge risikoen for bivirkninger.

Endelig folk ofte spørger, om de skal tage deres Dbol med eller uden mad. Med hensyn til effektivitet, det er virkelig ligegyldigt enten måde. Men ekspert bodybuildere hævder, at det at tage Dbol på tom mave efterlader dem famished inden for en times tid, hvilket kan forstyrre træning. Dianabol er en meget hurtig virkende steroid, så det giver mening at tage det sammen med en proteinrig måltid, så det kan sætte disse proteiner til at arbejde i din krop så hurtigt som muligt

Køb to få en gratis

Er det lovligt at købe steroider Online i Frankrig?

Dianabol kan købes som tabletter, kapsler, sirupper og i injicerbar form. Du bør spørge din leverandør eller en ekspert, som danner du skal bruge til at give dig de resultater, du er på udkig efter.

Det er bredt tilgængelige online fra leverandører, der sælger lovlige steroider. Når du placerer din ordre sørge for, at din leverandør har en diskret politik på skibsfarten og giver mulighed for tilbagebetaling.

Du er nødt til at forske lovene for import af den pågældende steroid i dit land, så du ikke risikerer juridiske problemer nede ad vejen. Dianabol kan købes med eller uden en læges recept.

Kan jeg købe Legit Dianabol Billig eller på salg i Frankrig?

Jeg vil anbefale dig at købe D-Bal Dianabol fra de vigtigste leverandør. Ikke bare vil du få en cash back garanti, vil du få diskret forsendelse og fakturering. Pengene tilbage sikre tilladelser du at forsøge Dianabol piller og returnere det inden for 6 uger, hvis du ikke begynder at se resultater! Som nogen, der udnytter D-Bal Dianabol og faktisk har kaldt kundesupport i fortiden, virksomheden er virkelig pålidelig.

På tidspunktet for at komponere, kan du få en kalkulationsrente på D-Bal Dianabol vigtigste site. For en Legit Dianabol det er konkurrencedygtige priser. Med en pengene tilbage sikre også, dette absolut en smart løsning.