Hvor kan jeg købe steroidtabletter Online

Køb Steroider Tabletter

Mange børn og de fleste voksne med astma er ordineret medicin, der indeholder »kortikosteroider” – en kopi af de steroider produceres naturligt i kroppen. Steroider med til at berolige betændt luftveje og stoppe betændelse ved at blokere virkningen af ​​visse kemikalier immunforsvaret bruger til “kick-start” processen med inflammation. Tager steroid medicin gør det mindre sandsynligt, at du vil opleve symptomer såsom hoste, hvæsen og åndenød. Det betyder også, det er mindre sandsynligt, at din krop vil reagere på astma udløsere, såsom pollen eller forurening.

Klik her for at købe steroider fra Official Site

Steroider kan ordineres på fire forskellige måder: i en preventer inhalator, som et kort kursus af steroid tabletter (kaldet prednisolon), da steroidtabletter på lang sigt, eller en injektion hver par måneder, eller som en injektion eller via et drop til behandle en alvorlig astmaanfald på hospitalet. Ligesom alle receptpligtige lægemidler, er der en risiko for bivirkninger, når man tager steroider. Men du vil altid kun blive ordineret dem, hvis fordelene opvejer risiciene.

Klik her for at købe steroider fra Official Site

Få det bedste fra din steroidtabletter

Hvor kan jeg købe steroidtabletter Online

Klik her for at købe steroider fra Official Site

Hvis du administrere din astma godt, kan du aldrig nødt til at tage steroid tabletter. Hvis dine astmasymptomer ikke bliver værre (hvor der er øget inflammation og indsnævring i luftvejene, og ofte en klæbrig slim eller slim er produceret) og / eller du har et astmaanfald, kan din læge eller astma sygeplejerske give dig et kort kursus af steroid tabletter.

Dosis og varighed af kurset vil afhænge af din alder, hvordan du reagerer på behandlingen, og hvor lang tid det tager dig at komme sig. Du er nødt til at fortsætte med at tage din preventer inhalator som foreskrevet, når du tager steroid tabletter. For voksne, er steroid tabletter ordineres sædvanligvis i mindst fem dage. For børn, er steroid tabletter ordineres sædvanligvis i op til tre dage.

Klik her for at købe steroider fra Official Site

Det er vigtigt, at tabletterne tages som foreskrevet, og du ikke stoppe med at tage dem, før kurset er færdigt, eller du er fuldt tilbagebetalt. Hvorfor? Fordi hvis du ikke er færdig med kurset, eller du er færdig med dem, men du stadig ikke er fuldt tilbagebetalt, kan dine astmasymptomer komme tilbage igen, og din risiko for at få en potentielt dødelig astmaanfald vil gå op.

“Fuldt tilbagebetalt” forstås:

 • Har få eller ingen symptomer på hoste, hvæsen, trykken for brystet, åndedrætsbesvær 
 • Næppe bruger din anfaldsmedicin inhalator
 • Hvis du bruger en peak flow meter, din peak flow læsning er tilbage til din personlige bedste

Hvis du eller dit barn er færdig med et kort kursus af steroidtabletter men du er / de stadig ikke føler bedre, se din læge eller astma sygeplejerske straks at gennemgå din / deres behandling. Du / de kan have behov et længere forløb af steroider.

Hvad er de almindelige bivirkninger?

Mulige bivirkninger af preventer inhalatorer

Hvis du tager din preventer inhalator på den rigtige måde som foreskrevet af din læge eller astma sygeplejerske, som næppe vil forårsage mange bivirkninger steroider i det, fordi det inhaleret medicin går lige ned i luftvejene, hvor det er nødvendigt. Meget lidt er absorberet i resten af ​​kroppen. Hvis du tager en højere dosis, vil din læge, astma sygeplejerske eller hospital læge normalt holde et vågent øje med dig at overvåge bivirkninger.

Klik her for at købe steroider fra Official Site

Hvis du bruger preventer medicin, nogle af de bivirkninger omfatter:

 • en øm tunge
 • en øm hals
 • hæshed af stemmen 
 • sjældent, en mund infektion kaldet trøske

Nogle mennesker med astma, der tager preventer inhalatorer finder, at disse bivirkninger er mindre sandsynligt, hvis:

 • preventer inhalatorer bruges med et afstandsstykke
 • de skylle munden efter at have brugt en preventer inhalator

Forskning viser, at folk over en alder af 49, der har brugt inhalationssteroider har en meget svag øget risiko for at udvikle grå stær. Denne øgede risiko er meget lille og knyttet til din alder (jo ældre du er, jo større er risikoen) og den samlede dosis og længden af ​​tid, du har taget steroider. Hvis du er bekymret, tale med din læge eller astma sygeplejerske. 

Klik her for at købe steroider fra Official Site

Mulige bivirkninger af steroid tabletter

Korte, lejlighedsvise kurser af steroidtabletter tages for ikke længere end tre uger er meget usandsynligt, at forårsage generende bivirkninger.

En af de mest almindelige bivirkninger fra at tage et kort kursus af steroid tabletter er mave irritation. Nogle mennesker finder det er mindre sandsynligt, hvis tabletter er:

 • taget første ting om morgenen
 • taget med måltider eller efter mad
 • belagt med en speciel stof (spørg din læge eller astma sygeplejersken, hvis du kan prøve tabletter med en “enterisk coating”, hvis du oplever nogen problemer)

Andre mulige bivirkninger omfatter:

 • Lavere modstand over for infektioner og længere helbredende tid for nedskæringer og sår. For et lille antal mennesker, der tager højere doser af steroider sænker kroppens modstandskraft over for vira, såsom forkølelse og skoldkopper. Catching skoldkopper når du tager steroider kan forårsage dig til at blive virkelig syg, så hvis du eller dit barn tager steroidtabletter og du kommer i kontakt med nogen, der har skoldkopper kontakte din læge eller astma sygeplejerske. De vil tage en blodprøve for at tjekke din immunitet over for skoldkopper. Hvis du ikke er immun, kan du få en injektion for at beskytte dig. 
 • Feeling mere sulten end normalt. Nogle mennesker oplever, at tage steroider gør dem mere sulten end normalt, som kan få dem til at spise mere og tage på i vægt. Spise en velafbalanceret kost kan hjælpe. Hvis du tror, ​​du eller dit barn er på i vægt, tale med din læge eller astma sygeplejerske snarest muligt.
 • Højere blodtryk. Nogle mennesker, der tager et kort kursus af steroider har forhøjet blodtryk. Din læge eller astma sygeplejerske vil fortælle dig, hvis de ønsker at overvåge dig regelmæssigt.
 • Humørsvingninger.  Nogle mennesker føler hyped op og har svært ved at sove. Nogle mennesker føler symptomer på depression, især hvis de er tilbøjelige til depression. Nogle forældre til børn med astma fortæller os, at de bemærker, når deres barn tager steroider tabletter, at han eller hun bliver overaktiv, irritabel og har humørsvingninger. De kan også vende tilbage til tidligere barndommen adfærd, for eksempel, raserianfald.
Klik her for at købe steroider fra Official Site

Hvor kan jeg købe steroidtabletter Online