Skip to main content

Hvor kan jeg købe Steroider piller til muskelvækst

Muskel Building Steroider

Du ønsker at være stor; du vil have bunker af magert muskelvæv på din ramme, og hvis det lyder som om du så du vil have de bedste muskeltræning steroider på jorden. Selvfølgelig, måske du ikke ønsker at være det store, måske du bare ønsker at få lidt magert væv, så du kan bære dig selv med mere selvtillid. Hvis sidstnævnte er tilfældet, er du stadig vil få brug for den bedste muskeltræning steroider penge kan købe. Når det kommer til at få magert væv, hvor stor vi får er dikteret af et par ting, vigtigst, hvor meget vi spiser, vores genetik, vores individuelle reaktion på hormoner og hvor meget af disse hormoner, vi træffer. Alle disse faktorer spiller ind, og sætte simpelthen, hvis du ikke ønsker at være virkelig stor, hvis du ikke spiser store vil du ikke være, selv med steroider.

Klik her for at købe steroider fra Official Site

Under alle omstændigheder, uanset dit mål, har vi listet under de bedste muskeltræning steroider til noget formål og mål. Endvidere har vi vist dig, hvordan du maksimere din brug af muskeltræning steroider, for at du at maksimere dine gevinster. Hvis du ønsker at vokse, uanset hvor meget eller hvor lidt, kan du finde de svar, du har brug for. Som en bonus, har vi også medtaget en liste over myter om muskeltræning steroider, så du kan samle mere sandhed, så du kan supplere med tillid.

Klik her for at købe steroider fra Official Site

De bedste Muscle Building Steroider:

Næsten alle anabolske steroider kan mærkes muskeltræning steroider til en grad; trods alt, hvis de er anabolske de fremmer muskel hypertrofi. Selvfølgelig nogle steroider fremmer masse mere så end andre; for eksempel steroider gerne Anavar, selvom anabolske vil gøre meget lidt for de fleste mænd, når de forsøger at opnå eller bulk. Når man ser for kvalitet muskeltræning steroider, er der et par vigtige punkter, vi ønsker på spil; øger anabolske aktivitet, øger proteinsyntese og nitrogen retention, forbedrer IGF-1-udgang, og gør disse ting, mens forbedre metaboliske aktivitet, er så minimal fedt vundet. Selvfølgelig, som du måske allerede ved, nogle af disse steroider tjener andre formål ud over at øge væv, såsom condition og styrke, men vi er kun beskæftiger sig med vækst. De bedste muskeltræning steroider omfatter følgende; hver er opført af faktiske hormonal sammensatte og populære firmanavn, hvor det gælder:

Klik her for at købe steroider fra Official Site

Hvor kan jeg købe Steroider piller til muskelvækst

 • Oxymetholone – Anadrol
 • Nandrolon-Decanoate – deca-Durabolin
 • Methandrostenolone – Dianabol 
 • Trenbolon-acetat – Fina
 • Testosteron Blanding – Omnadren
 • Testosteron-propionat (30 mg)
 • Testosteron-Phenylpropionate (60mg)
 • Testosterone- Isocaproate (60 mg)
 • Testosteron-Caproate (100 mg)
 • Trenbolon-hexahydrobenzylcarbonate – Parabolan
 • Testosteron Blanding – Sustanon-250
 • Testosteron-propionat (30 mg)
 • Testosteron-Phenylpropionate (60mg)
 • Testosterone- Isocaproate (60 mg)
 • Testosteron-Decanoate (100 mg)
 • Testosteron-Cypionate – Talrige Handel Navne
 • Testosteron-Enanthate – Talrige Trade Names
 • Testosteron-propionat – Talrige Trade Names
 • Testosteron-Suspension – Talrige Handel Navne
 • Trenbolon-Enanthate – N / A

Hvordan anabolske steroider Work

Mandlige hormoner, hovedsagelig testosteron, er delvist ansvarlig for de enorme udviklingsmæssige forandringer, der sker i puberteten og ungdommen. Mandlige hormoner har androgene og anabolske virkninger. Androgene bivirkninger er ændringer i primære og sekundære kønskarakterer. Disse omfatter udvidelsen af ​​penis og testikler, voice ændringer, hårvækst i ansigtet, armhulen og kønsdele, og øget aggressivitet. Anabolske virkninger af androgener indbefatter accelereret vækst af muskler, knogler, og røde blodlegemer og øget neural ledning.

Klik her for at købe steroider fra Official Site

Anabolske steroider er blevet fremstillet til at forbedre de anabolske egenskaber (væv bygning) af androgener og minimere androgen (sex-linked) egenskaber. Imidlertid har ingen steroid fjernet de androgene virkninger, fordi de såkaldte androgene bivirkninger er virkelig anabolske virkninger i kønsbundne væv. Virkningerne af mandlige hormoner på tilbehør sex kirtler, genital hårvækst, og oiliness af huden er anabolske processer i disse væv. Steroiderne med den mest potente anabolske virkning er også dem med den største androgen virkning.

Klik her for at købe steroider fra Official Site

Anabolske steroider og ydeevne

Virkningerne af anabolske steroider på fysisk præstation er uklare. Velkontrolleret har dobbeltblindede studier gjort modstridende resultater. I undersøgelser, der viser gavnlige virkninger, kropsvægt steg med gennemsnitligt omkring fire pounds, magert kropsvægt ved omkring seks pounds (fedt tab regnskab for uoverensstemmelse mellem gevinster i lean masse og kropsvægt), bænkpres steget med omkring 15 pounds, og squats med omkring 30 pounds (disse værdier repræsenterer de gennemsnitlige gevinster for alle undersøgelser, der viser en gavnlig virkning). Næsten alle undersøgelser har ikke kunnet påvise en gavnlig effekt på maksimal iltforbrug eller udholdenhed kapacitet. Anabolske steroid undersøgelser har typisk varet seks til otte uger, og har som regel brugt relativt utrænede forsøgspersoner.

Klik her for at købe steroider fra Official Site

De fleste ændringer i styrke i løbet af første del af uddannelsen er neural: øget styrke skyldes primært en forbedret evne til at rekruttere motoriske enheder. Anabolske steroider påvirker processer i forbindelse med proteinsyntese i muskler. Undersøgelser varige seks uger (typisk undersøgelse længde) vil i høj grad afspejle neurale forandringer og kunne nemt gå glip af de cellulære virkninger af narkotika.

Gevinsterne fra atleter i ukontrollerede observationer har været langt mere imponerende. Vægt gevinster af tredive eller fyrre pounds, kombineret med tredive procent stigninger i styrke, er ikke usædvanligt. Sådanne casestudier mangler troværdighed på grund af fraværet af videnskabelige kontrol. Men det ville være tåbeligt at helt se bort fra sådanne bemærkninger, fordi de “fag” er blevet højtuddannede og motiverede athletes.Please se artikler om farmakologi sport og sportsmedicin i landene i det tidligere Sovjetunionen for mere information om anabolske steroider.

Hvor kan jeg købe Steroider piller til muskelvækst