Hvor kan jeg få anabolske steroider

“Hvor kan jeg få anabolske steroider?” Gå til enhver steroid relaterede opslagstavle og du vil se stillet dette spørgsmål; selvfølgelig på nogle opslagstavler denne type diskussion er ikke tilladt, men det er stadig en af ​​de mest almindelige spørgsmål, du nogensinde vil finde. Det samme kan findes på din lokale gym; Hvis du er opmærksom, vil du altid finde de større fyre jævnligt bombarderet med dette spørgsmål, og ofte i en irriterende måde. Hvor kan jeg få anabolske steroider, er det en af ​​de mest modbydelige spørgsmål alle kan spørge, og det er en de fleste mennesker ønsker ikke at svare, ikke på en opslagstavle, og helt sikkert ikke i det virkelige liv. I mange tilfælde er folk forstenet for at dele sådanne oplysninger; at begynde, hvis de indrømmer, at vide, hvor du kan få anabolske steroider dette vil sætte dem i den kategori af et steroid bruger; selv om de ikke er dette vil være den antagelse.

Klik her for at købe steroider fra Official Site

Selvfølgelig på message boards der er en anden frygt, og det handler om at beskytte leverandøren. På en opslagstavle, du sjældent ved, hvem du faktisk taler med; de er blot et kaldenavn. Som det er tilfældet, har du ingen idé, hvis du rent faktisk taler med en retshåndhævende officer søger information, og selv hvis du ikke er, hvis du åbenlyst spørge hvor kan jeg få anabolske steroider du er død, hvor du står. Stille dette spørgsmål åbent på en opslagstavle, og du vil blive undgået evigt; ingen vil tale med dig.

Steroid Forum:

Anabolske steroid message boards er en af ​​de bedste steder at finde de oplysninger, du søger, men som nævnt ovenfor er der ingen måde at direkte og åbent stille et sådant spørgsmål. På mange opslagstavler, direkte udstationering af leverandør oplysninger imod reglerne; Men der er håb. Hvis du bliver et aktivt medlem af samfundet og opbygge et tillidsfuldt forhold, vil du finde nogle af medlemmerne vil være villige til at diskutere sådanne oplysninger med dig via bestyrelsens private messaging system. Når denne tillid er bygget, kan du ikke modtage et direkte svar, men du vil blive peget i den rigtige retning.

Klik her for at købe steroider fra Official Site

Så har vi open source kommunikationstjenester, og uden tvivl dette er den bedste flugt, når det kommer til en opslagstavle, men du skal være forsigtig. Sådanne plader ofte tillader forskellige leverandører at annoncere åbent i bestyrelsen for et mindre gebyr, og som et resultat af deres oplysninger er der for alle at se. Nogle af disse leverandører vil have deres kontakt info udstationeret for alle at se, andre vil have et link til deres hjemmeside, men i nogle tilfælde, vil de have kontakt oplysninger, som du kan bruge, men i-return, de vil have referencer fra dig.

Det er her, at opbygge dette forhold bliver vigtig; du får brug for langvarige medlemmer til at stå inde for dig, før leverandøren vil tillade dig at foretage en transaktion; i mange tilfælde, vil du finde disse leverandører at være de bedste leverandører af alle. I hvert fald, det er ofte din bedste rute at tage, og mens du bliver nødt til at være tålmodig, kommer du ikke til at modtage oplysninger af høj kvalitet natten, men din tålmodighed vil betale sig i sidste ende.

Klik her for at købe steroider fra Official Site

Hvor kan jeg få anabolske steroider i Gym?

Du ser de store fyre på din gym og spørge dem, hvor kan jeg få anabolske steroider, og vi garanterer, at de vil aldrig tale til dig igen; i-virkeligheden er dette en fantastisk måde at få sådanne personer til at hade dig. Når du spørger et sådant spørgsmål, vil sådanne personer straks tror, ​​du forsøger at sætte dem op; du er direkte truer deres sikkerhed, og om du er eller ikke er ligegyldigt, vil dette være den antagelse.

Klik her for at købe steroider fra Official Site

Da dette er tilfældet, igen at opbygge et tillidsfuldt forhold er den eneste vej at gå. Du bliver nødt til at blive venner med sådanne personer, og når de har tillid til dig, så og først derefter vil være de villige til at hjælpe. Nej, du stadig bør ikke spørge det forbudte spørgsmål; Men med tiden vil din ven sandsynligvis være villig til at hjælpe dig. Selvfølgelig er der stadig en chance for, han ikke vil, det virkelig er et følsomt emne, og dette kan gøre steroid opslagstavler den eneste vej at gå.

Hvor kan jeg få anabolske steroider Udenfor USA?

Mens en recept kan være svært at få i USA, i mange lande en sådan recept er meget lettere at opnå. Endvidere i mange lande, lovene er langt mere lempelige, og hvis du ønsker at finde anabolske steroider, så længe du køber dem direkte fra apoteket kan du gøre det lovligt uden recept. Selvfølgelig er der nogle få lande, der bærer ingen steroid love overhovedet, såsom Mexico, og i sådanne lande, du kan købe steroider helst og nogen måde du ønsker ingen stillede spørgsmål.

Som det er tilfældet, mange amerikanske borgere drage fordel af sådanne love; det er ikke alt, ualmindeligt for nogle mænd at gå til Mexico for alle deres anabolske behov, men du nødt til at forstå et vigtigt element af sandhed. Hvis du går til Mexico for dine steroider, mens du vil være i stand til nemt at foretage et køb, kan du ikke lovligt bringe den tilbage med dig til USA; hvis du gør, og du er fanget vil du finde konsekvenserne at være rædselsvækkende.

Klik her for at købe steroider fra Official Site