Skip to main content

Deca Durabolin Arvostelut Tulokset & Mahdolliset haittavaikutukset

Mikä on Deca Durabolin

Deka Durabolin on erittäin suosittu anabolinen steroidi käsittää steroidaalisen hormonin nandroloni ja on kiinnitetty suuri dekanoaatti esteri. Nandroloni hormoni ilmestyi ensimmäisen kerran vuonna 1960 ja kehitetty kaupalliseen käyttöön vuonna 1962 Organon kauppanimellä Deca Durabolin. Siitä lähtien useat Nandrolone Decanoate versiot ovat osuma markkinoilla, mutta Deca Durabolin edelleen kaikkein tunnustettu. Tämä ei ollut ensimmäinen nandroloni yhdistettä koskaan luotu, jotka kuuluvat Organon durabolin, joka on nimenomaan nandroloni Phenylpropionate. Phenylpropionate versio on paljon nopeammin toimiessaan vähemmän aktiivinen kesto, ja vaikka Phenylpropionate muodot ovat suosittuja, Deca Durabolin on pitkälti hallinnut Nandroloni markkinoilla.

Klikkaa tästä ostaa steroideja viralliset sivut

Deka Durabolin on yksi yleisimmin käytetty anabolisia steroideja joukossa suorituskykyä parannetaan urheilijoille. Se on tunnettu on suunnattoman hyödyllinen off-season massa steroidi, mutta se on myös suosikki monia urheilullinen piireissä sen terapeuttisia hyötyjä. Koska sen valtava terapeuttisia etuja, nandroloni hormoni on yksi eniten hyötyä anabolisia steroideja lääketieteellisissä. Kuitenkin, koska vuosia anabolisten steroidien kiistaa tällainen käyttö on ollut melko vähäinen Yhdysvalloissa jo vuosia. Yhdysvaltojen ulkopuolella Deca Durabolin on edelleen hieman suositumpi terapeuttisessa hoidossa suunnitelmia, jotka voivat kattaa monia aloja.

Klikkaa tästä ostaa steroideja viralliset sivut

Edut Deca-Durabolin

Edut deka-Durabolin ovat hyvin yksinkertaisia, mutta koska tämä on erittäin voimakas anabolinen ne ovat hyvin suuria. Ymmärtämään, mitä Nandroloni se ymmärtää hyötyjä Deca-Durabolin olisi melko yksinkertainen; lisää lihasmassaa ja lisää voimaa. Vaikka nämä ovat kaksi merkittävintä vaikutukset on lisäetuna yhteisiä helpotusta samoin keinoin toissijainen; tästä syystä monet urheilijat täydentää deka-Durabolin, vaikka sitä ei saada vaiheessa saadakseen tällaisen helpotusta.

Deca Durabolin Arvostelut Tulokset & Mahdolliset haittavaikutukset

Klikkaa tästä ostaa steroideja viralliset sivut

Jotta saat käsityksen siitä, miten voimakas tämä hormoni on myös pieni terapeuttinen annokset voivat aiheuttaa suuria korotuksia painoa lisäämällä vähärasvaisen massa, ja tämä saavutetaan paljolti sen typen kykyjä. Ne, jotka täydentävät kanssa deka-Durabolin löytävät lihakset omistaa huomattavasti enemmän typen määrä kuin ilman; koska ymmärrämme ollessa tilassa positiivinen typen pidättyminen on erittäin anabolinen. Tämä olemisen tila voi johtaa valtavan vaikkakin hitaasti kasvaa lihaskudosta ja samalla se voi johtaa massan, yhdistettynä lisääntyneeseen kollageenin synteesiä koemme kiva kertyminen voimaa sekä

Klikkaa tästä ostaa steroideja viralliset sivut

Side-Effects of Deca-Durabolin

Kaikki steroidiset hormonit mukanaan mahdollisia kielteisiä sivuvaikutuksia, kuten kaikki lääkkeet, steroidiset ja ei-steroidiset keskuudessa; Deca-Durabolin ei ole poikkeuksia. Ylivoimaisesti merkittävin sivuvaikutus on testosteronin tukahduttaminen; vaikka kaikki anaboliset steroidit tukahduttaa luonnollista testosteronin tuotantoa tai toisessa deka-Durabolin tekee niin paljon merkittävämpi tavalla. Yksi annostus tämän nandrolonin aiheuttaa täydellisen testosteronin tukahduttaminen, vaikka hyvin pienellä annoksella on tämä vaikutus. Tästä syystä on erittäin tärkeää täydentää testosteroni kun me täydentää deka-Durabolin ; laiminlyöminen johtaa jättää kehon kokonaan testosteroni puutteellista. Useimmat löytävät 2: 1-suhteessa Testi: Deca olla riittävä, mutta joidenkin tarve testosteronin olevan hieman korkeampi kuin tämä osoittautuu totta.

Klikkaa tästä ostaa steroideja viralliset sivut

Vaikka tämä hormonaalinen yhdiste ei aromatize suurta joitakin aromatizing vaikutuksia yleisesti liittyvät anaboliset steroidit voi tapahtua; vaikka nämä ovat pitkälti annoksesta riippuvaisia ​​niistä herkkyydestä myös tulee pelata. Lisäksi, kun käytetään suorituskykyä parantavaa tarkoituksiin nämä vaikutukset varmasti olemaan todellisuutta annostelu on välttämättä korkeampi kuin pelkkää terapeuttiseen käyttöön saavuttaakseen halutun lopputuloksen. Edelleen, koska Deca-Durabolin on keltarauhashormonia by-jossa se ​​nostaa progesteronin pitoisuuksia elimistössä yhdistettynä pienikin aromataasin vaikutus tämä voi johtaa gynekomastia ja ylimääräinen vesi säilyttäminen Yleisimmin mutta tämä voidaan helposti lievittää käyttämällä laatu aromataasinestäjä kuten Arimidex tai Letrotsoli.

Deca-Durabolin Cycles & Annokset

Koska se on niin apt voimaa ja kokoa useimmat käyttävät Deca-Durabolin aikana kokoamis ajan; entisestään, vedenpidätyskyvyn voi olla ongelma, kun tämä steroidi on käytetty tämä tekee jaksoja täyteaineena tai saada paras aika käyttöön. Kuitenkin, kuten olemme keskustelleet liika vedenpidätyskyvyn voidaan ohjata käyttämällä laadun aromataasinestäjä ja tästä syystä, koska tämä on voimakas anabolinen, monet kilpailukykyinen painatus sisältää Deca-Durabolin niiden kilpailuun prep jaksoissa. Useimmissa tapauksissa tämä tehdään aikana etuosa kilpailun prep ajan, kun on pyritty säilyttämään lihaskudoksen ja pitää kiinni voimaa. Kuitenkin monet ajaa matalan annoksen steroideja lähes koko pituudeltaan niiden kilpailu prep säilyttämiseksi yhteisiä mukavuutta epämukavuus voivat olla varsin vakavia, kun kehon rasvan vähentyessä hyvin alhaiselle tasolle.

Klikkaa tästä ostaa steroideja viralliset sivut

Suurimmalle osalle, täyteaineena on ensisijainen käyttötapa ja koska tämä on hyvin hidas, mutta pitkäikäinen steroidi, ja koska se on yleensä hyvin siedetty suurimmalla osalla, jotka käyttävät sitä, välttämättä käytä se ulottuu useita kuukausia, jos hyöty on oltava nautti. Yleensä Deca-Durabolin täytyy antaa vähintään 8 viikkoa 12 viikkoa on optimaalinen ja 16 viikkoa on turvallinen ja erittäin tehokas useimmat ihmiset. Lyhyempi tulee olemaan hyödytön, koska se kestää runsaat 4 viikkoa aktiivisen hyödyt alkavat näkyä tehdä 4-6 viikkoa ajojen yhdisteen täysin hyödytön. Useimmat löytävät annos 200 mg viikossa olla vähintään annostelun hyödyn saamiseksi liittyvät kasvuun, vaikka pelkkä 100 mg viikossa on usein kaikki mitä käytetään jos yhteistä helpotus on ensisijainen huolenaihe.

Klikkaa tästä ostaa steroideja viralliset sivut

Vaikka 200mg riittää vauhdittaa kasvua eniten löytävät 400mg viikossa noin 12 viikkoa lähes täydellinen annos ja aikataulu Deca-Durabolin käyttöön. Pidä mielessä, sinun täytyy varmistaa, otat tarpeeksi testosteronia kanssa deka-Durabolin, jotta voit pitää tarpeeksi aktiivinen testosteroni virtaa kehossa. Niille, jotka etsivät enemmän kolahtaa 600 mg viikossa voidaan menestyksekkäästi käyttää, mutta tämä on suositeltavaa vain niille, jotka ovat käyttäneet hormoni ennen ja ymmärtää, miten heidän kehonsa reagoivat ja kuinka hyvin ne sietävät tämän voimakkaan Nandroloni; jopa niin, monet löytävät 400mg on kaikki he koskaan tarvitsevat riippumatta siitä, miten kokenut ne ovat.

Klikkaa tästä ostaa steroideja viralliset sivut