Skip to main content

Deca Durabolin Κριτικές Αποτελέσματα & Πιθανές Παρενέργειες

Τι είναι το Deca Durabolin

Deca Durabolin είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές αναβολικό στεροειδές αποτελείται από την στεροειδή ορμόνη νανδρολόνη και συνδέεται με το μεγάλο Decanoate εστέρα. Η ορμόνη νανδρολόνη εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1960 και αναπτύχθηκε για εμπορική χρήση το 1962 από την Organon υπό την εμπορική ονομασία Deca Durabolin.

Από εκείνη τη στιγμή πολλές εκδόσεις νανδρολόνη Decanoate έχουν χτυπήσει την αγορά, αλλά Deca Durabolin παραμένει το πιο αναγνωρισμένο. Αυτή δεν ήταν η πρώτη ένωση νανδρολόνη που δημιουργήθηκε ποτέ, που θα ανήκουν στην Organon της Durabolin, η οποία είναι ειδικά νανδρολόνη Phenylpropionate. Η έκδοση Phenylpropionate είναι πολύ πιο γρήγορα ενεργεί με ένα λιγότερο ενεργό διάρκειας, και ενώ Phenylpropionate μορφές είναι δημοφιλή, Deca Durabolin έχει κυριαρχήσει σε μεγάλο βαθμό την αγορά νανδρολόνη.

Deca Durabolin είναι ένα από τα συνηθέστερα χρησιμοποιούμενα αναβολικά στεροειδή μεταξύ ενίσχυση της απόδοσης των αθλητών. Είναι γνωστό για την ύπαρξη ένα εξαιρετικά επωφελής εκτός εποχής μάζα στεροειδές, αλλά είναι επίσης ένα από τα αγαπημένα σε πολλά αθλητικά κύκλους για τα θεραπευτικά οφέλη του.

Λόγω τεράστια θεραπευτικά οφέλη της, η ορμόνη νανδρολόνη είναι ένα από τα πιο ευεργετικά αναβολικά στεροειδή στην ιατρική πρακτική. Ωστόσο, λόγω του χρόνου των αναβολικών στεροειδών διαμάχη τέτοια χρήση έχει αρκετά περιορισμένη στις ΗΠΑ για πολλά χρόνια. Έξω από τις ΗΠΑ Deca Durabolin παραμένει λίγο πιο δημοφιλή στην θεραπευτική αγωγή των σχεδίων που μπορούν να καλύψουν μια σειρά από τομείς.

Αγοράστε Decaduro από την επίσημη ιστοσελίδα

Τα οφέλη του Deca Durabolin,

Τα οφέλη του Deca Durabolin, είναι πολύ απλό, αλλά δεδομένου ότι αυτό είναι ένα πολύ ισχυρό αναβολικό είναι πολύ μεγάλη. Με την κατανόηση τι νανδρολόνη έχει την κατανόηση των πλεονεκτημάτων του Deca Durabolin, θα πρέπει να είναι αρκετά απλό? αυξημένη μυϊκή μάζα και αυξημένη αντοχή.

Ενώ αυτοί είναι οι δύο πιο σημαντικές συνέπειες υπάρχει το πρόσθετο πλεονέκτημα της κοινής ανακούφιση καθώς και μέσω ενός δευτερεύοντος χαρακτήρα? για το λόγο αυτό πολλοί αθλητές θα συμπληρώσει με Deca Durabolin, ακόμη και όταν δεν είναι σε κερδίζει φάση για την επίτευξη ενός τέτοιου μέτρου.

Για να σας δώσω μια ιδέα για το πόσο ισχυρή είναι αυτή η ορμόνη είναι ακόμη μικρό θεραπευτικές δόσεις μπορεί να προκαλέσει μεγάλη αύξηση του βάρους με την αύξηση της άλιπης μάζας και αυτό επιτυγχάνεται σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στην ικανότητα συγκράτησης του αζώτου της. Όσοι συμπληρώνουν με Deca Durabolin, θα βρείτε μυών τους κατέχει πολύ μεγαλύτερη ποσότητα αζώτου από χωρίς? όπως καταλαβαίνουμε είναι σε μια κατάσταση της θετικής κατακράτησης αζώτου είναι εξαιρετικά αναβολική.

Αυτή η κατάσταση της ύπαρξης μπορεί να οδηγήσει σε τεράστια, αν και αργή αύξηση στο μυϊκό ιστό και ενώ αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μάζα, σε συνδυασμό με την αυξημένη σύνθεση κολλαγόνου βιώνουμε μια συμπαθητική συγκέντρωση στη δύναμη, καθώς και

Οι παρενέργειες των Deca Durabolin,

Όλες οι στεροειδείς ορμόνες έχουν μαζί τους πιθανές αρνητικές παρενέργειες, όπως όλα τα φάρμακα, στεροειδή και μη-στεροειδή όσο? Deca Durabolin-δεν κάνει καμία εξαίρεση. Μέχρι στιγμής το πιο σημαντικό παρενέργεια είναι η καταστολή της τεστοστερόνης? ενώ όλα τα αναβολικά στεροειδή θα καταστείλει φυσική παραγωγή τεστοστερόνης σε ένα ή τον άλλο βαθμό Deca Durabolin, θα το πράξει με πολύ πιο έντονο τρόπο.

Μία δοσολογία της νανδρολόνης θα οδηγήσει σε πλήρη καταστολή της τεστοστερόνης, ακόμη και μια πολύ χαμηλή δόση, θα έχει αυτό το αποτέλεσμα. Για το λόγο αυτό είναι πολύ σημαντικό για να συμπληρώσει με την τεστοστερόνη, όταν συμπληρώνουν με Deca Durabolin- ? αποτυχία να το πράξει, θα οδηγήσει σε έξοδο από το σώμα εντελώς τεστοστερόνης ανεπάρκεια. Οι περισσότεροι θα βρουν μια αναλογία 2: 1 της Δοκιμής: δεκα να είναι επαρκής, αλλά για μερικούς η ανάγκη για την τεστοστερόνη να είναι ελαφρώς υψηλότερη από ό, τι αυτό θα αποδειχθεί να είναι μια πραγματικότητα.

Ενώ αυτή η ορμονική ένωση δεν αρωματίζει σε μεγάλο βαθμό κάποια αρωμάτισμα επιπτώσεις που συνδέονται συνήθως με τα αναβολικά στεροειδή μπορεί να συμβεί? Ενώ αυτά είναι σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται από τη δόση ευαισθησίας αυτά έρχεται επίσης στο παιχνίδι. Περαιτέρω, όταν χρησιμοποιούνται για σκοπούς ενισχυτική απόδοση αυτά τα αποτελέσματα θα είναι σίγουρα μια πραγματικότητα, όπως η δοσολογία απαραίτητα θα είναι μεγαλύτερη από την απλή θεραπευτική χρήση, προκειμένου να επιτευχθεί ένα επιθυμητό τελικό αποτέλεσμα.

Περαιτέρω, επειδή Deca-Durabolin είναι ένα προγεστερόνης κατά την οποία θα αυξήσουν τα επίπεδα προγεστερόνης στο σώμα, σε συνδυασμό με ακόμα μια μικρή αρωματάσης αποτέλεσμα αυτό μπορεί να οδηγήσει σε γυναικομαστία και περίσσεια κατακράτηση νερού συνηθέστερα αλλά αυτό μπορεί εύκολα να λυθεί με την χρήση ενός ποιότητα αναστολέα αρωματάσης, όπως η Arimidex ή Letrozole.

Αγοράστε Decaduro από την επίσημη ιστοσελίδα

Deca Durabolin-Κύκλοι & Δόσεις

Επειδή είναι τόσο κατάλληλο για τη δύναμη και το μέγεθος οι περισσότεροι θα χρησιμοποιήσουν Deca Durabolin, κατά τη διάρκεια ενός κύκλου διόγκωσης? περαιτέρω, όπως κατακράτηση νερού μπορεί να είναι ένα πρόβλημα, όταν αυτό στεροειδές χρησιμοποιείται αυτή καθιστά περιόδους διόγκωσης ή κερδίζει τον βέλτιστο χρόνο για χρήση.

Ωστόσο, όπως έχουμε συζητήσει η κατακράτηση νερού μπορεί να ελέγχεται με τη χρήση ενός αναστολέα αρωματάσης ποιότητας και για το λόγο αυτό, δεδομένου ότι αυτό είναι ένα ισχυρό αναβολικό, πολλά ανταγωνιστικά bodybuilders θα περιλαμβάνουν Deca Durabolin, στους κύκλους προετοιμασία του διαγωνισμού τους.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό θα γίνεται κατά τη διάρκεια της εμπρόσθιο άκρο του κύκλου προετοιμασία του διαγωνισμού, σε μια προσπάθεια να διατηρήσουν τον μυϊκό ιστό και να διαφυλαχτούν δύναμη. Ωστόσο, πολλοί θα τρέξει μια χαμηλή δόση του στεροειδούς σχεδόν σε όλο το μήκος της προετοιμασία του διαγωνισμού τους, προκειμένου να διατηρηθεί η κοινή άνεση και δυσφορία μπορεί να γίνει αρκετά σοβαρό όταν το σώμα τα επίπεδα λίπους πέσει σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Για την πλειοψηφία, διόγκωσης θα είναι ο κύριος τρόπος χρήσης και καθώς αυτό είναι ένα πολύ αργής δράσης αλλά μακράς διαρκείας στεροειδών και όπως είναι γενικά καλά ανεκτή από τους περισσότερους που το χρησιμοποιούν, αναγκαστικά χρησιμοποιούν θα επεκταθεί σε μερικούς μήνες, αν τα οφέλη είναι να απολαύσαμε.

Γενικά Deca-Durabolin θα πρέπει να χορηγείται για τουλάχιστον 8 εβδομάδες με 12 εβδομάδες είναι η βέλτιστη και 16 εβδομάδες είναι ασφαλή και άκρως αποτελεσματική για τα περισσότερα άτομα. Μικρότερης διάρκειας θα αποδειχθεί άχρηστο, καθώς θα χρειαστεί μια καλή τεσσάρων εβδομάδων για τις δραστικές οφέλη να αρχίσει να εμφανίζεται κάνοντας 4-6 εβδομάδες τρεξίματα της ένωσης εντελώς άχρηστο.

Οι περισσότεροι θα βρείτε μια δόση 200 mg ανά εβδομάδα για να είναι η ελάχιστη δοσολογία να αποκτήσει οφέλη που συνδέονται με την ανάπτυξη, ενώ μια απλή 100mg ανά εβδομάδα είναι συχνά το μόνο που χρησιμοποιείται σε περίπτωση κοινών μέτρων είναι το πρωταρχικό μέλημα.

Ενώ 200mg είναι αρκετό για να προωθήσουν την ανάπτυξη περισσότεροι θα βρείτε 400mg την εβδομάδα για περίπου 12 εβδομάδες για να είναι σχεδόν μια τέλεια δόση και το χρονικό πλαίσιο για την Deca Durabolin- χρήση. Λάβετε υπόψη σας, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει αρκετή τεστοστερόνη με σας Deca Durabolin, για να βεβαιωθείτε ότι έχετε κρατήσει αρκετά ενεργή τεστοστερόνη που ρέει στο σώμα.

Για εκείνους που ψάχνουν για περισσότερο από ένα χτύπημα 600mg την εβδομάδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επιτυχία, ωστόσο, αυτή συνιστάται μόνο για εκείνους που έχουν χρησιμοποιήσει την ορμόνη πριν και να καταλάβουν πώς το σώμα τους θα αντιδράσει και το πόσο καλά θα ανεχθεί αυτό το ισχυρό νανδρολόνη? Ακόμα κι έτσι, πολλοί θα βρουν 400mg να είναι ό, τι χρειαστεί ποτέ ανεξάρτητα από το πόσο έμπειρος είναι.

Τιμή

1 BOTTLE
$61.99
Retail: $85.00
Savings: $30.01
Fast & Free Shipping
buy now »
Ultimate Stack
$274.99
Retail: $354.99
Savings: $80.00
Fast & Free Shipping
buy now »
Growth Hormone Stack
$239.99
Retail: $299.99
Savings: $60.00
Fast & Free Shipping
buy now »