Skip to main content

Comentarii clenbuterol: Rezultate si Efecte secundare posibile

Ce este Clenbuterol

Clenbuterol (adesea menționată pur și simplu ca “Clen”) nu este un steroid, dar o Sympathomitetic și sistemului nervos central Beta 2 (CNS) stimulent. Acesta este un agonist specific, stimularea beta-adrenergici 2 receptori. Acesta este utilizat în anumite țări într-un sens medical ca un bronhodilatator în tratamentul astmului, deși nu în Marea Britanie și Statele Unite ale Americii, în principal din cauza jumătate viață lungă.

Faceți clic aici pentru a cumpara steroizi Din Site-ul oficial

Atleti si culturisti folosesc droguri, datorită efectelor sale termogenice și anti-catabolice. Acest lucru este în jos pentru a capacitatea sa de a crește ușor temperatura de baza a corpului, ridicând astfel calorii cheltuieli (energie). Se crede că un 1 ° F creștere randamente în jurul o creștere de 5% din caloriile arse de întreținere. Studii privind efectivele de animale sugereaza ca clenbuterol de asemenea, are proprietati anabolice. Cu toate acestea, acest lucru pare să nu fie cazul la om, considerat a fi din cauza faptului că oamenii nu dispun de abundența de beta 3 receptori care cresc productia de insulina si sensibilitate.

Faceți clic aici pentru a cumpara steroizi Din Site-ul oficial

Cum Dos funcționează

Clenbutrol (Clenbuterol) Opinii Rezultate si efecte secundare posibile

Faceți clic aici pentru a cumpara steroizi Din Site-ul oficial

Clenbutrol combustibili antrenamentele și se transformă corpul într-un timp plin, grăsime de sablare cuptor.

 • SAFE & LEGAL Clenbuterol alternativă
 • PUTERNIC arderea grasimilor
 • MAJORARE musculare la Raportul Fat
 • PRESERVE Mass Lean musculare
 • Rupt Fizic
 • ÎMBUNĂTĂȚIREA Performanță
 • Consolidată Stamina & Endurance
 • NU Ace sau prescrise
 • REZULTATE RAPID in 30 de zile

Beneficiile Clenbuterol

Beneficiile Clenbuterol ar trebui să fie destul de ușor de a percepe ca se va îmbunătăți eficiența cardiovasculare si activitatea metabolică. În timp ce creșterea lipoliza (grăsime-pierdere) se va dovedi a fi cea mai mare atributul de beneficiile sale nu se opresc aici. Clenbuterol a fost dovedit a creste masa de grasime fără (țesut slab), deși nu la gradul de un steroid anabolic se va efectua în continuare o anabolic modest afecta.

Faceți clic aici pentru a cumpara steroizi Din Site-ul oficial

Această creștere a degresat masă, deși modest este provocată de o creștere a sintezei de proteine; acest lucru înseamnă pur și simplu proteine, temelia tesutului muscular, este mai bine servit, activitatea și eficiența acestuia devine mai mare decât fără Clenbuterol fi prezent in organism. Cuplu acest lucru cu abilitatile sale de ardere de grăsime puternic, pe măsură ce crește în țesutul muscular crește, de asemenea activitatea metabolică ai un gras foarte puternic reducerea medicației pe mâini.

Efectele secundare ale Clenbuterol

La fel ca toate medicamentele, indiferent de forma, Clenbuterol nu este lipsită posibilitatea de efecte secundare negative. În timp ce efectele secundare va varia de la o persoană la alta și pot fi controlate prin utilizarea responsabilă ele pot fi destul de neplăcut și problematic atunci când arată. Cel mai neplăcut efect secundar se datorează această medicamente stimulatoare efect; mulți utilizatori Clenbuterol raporta un sentiment foarte nervozitate si chiar insomnie atunci când iau Clenbuterol ; Cu toate acestea, în măsura în poate fi foarte dependentă de doză. Un alt efect secundar comun este crampe, dar acest lucru pare a fi chiar mai individualist decât efectul nervozitate și pot fi în mare măsură eliminate prin asigurarea suficientă apă este luată în fiecare zi.

Faceți clic aici pentru a cumpara steroizi Din Site-ul oficial

Există un efect secundar care merge dincolo de neplăcut și în domeniul de interes ca Clenbuterol poate fi aspru pe inima prin hipertrofie cardiacă ( extinderea ventriculelor .) Cu toate acestea, din nou, acest lucru va fi în mare măsură dependente de doză și de puțin interes în rândul celor care folosesc Clenbuterol responsabil. Cu toate acestea, pentru că aceasta este o preocupare, pentru a se asigura vom folosi responsabil Clenbuterol nu este un medicament ne-ar dori să utilizeze în scopuri de grăsime-pierdere pentru perioade lungi de timp. Putem folosi în condiții de siguranță și eficient acest medicament pentru o sumă decentă de timp, dar există o modalitate de drept și un mod greșit, dar nici un fel utilizarea acestui medicament pentru majoritatea de un an ar putea dovedi a fi foarte dăunătoare.

Faceți clic aici pentru a cumpara steroizi Din Site-ul oficial

Cicluri clenbuterol și doze:

Există, în general, două școli de gândire cu privire la modul de a utiliza cele mai bune conditii de siguranta si in mod eficient clenbuterol. Cea mai comună metodă este 2 săptămâni în urmate de două săptămâni off . În timp ce 2wks pe / 2wks off este cel mai frecvent, din ce în ce o durată constantă și mai lungă de administrare a devenit din ce in ce mai popular.

Faceți clic aici pentru a cumpara steroizi Din Site-ul oficial
 • 2wks pe / 2wks off: Ideea este simpla, începe cu o doză mică și de a crește o dată la 2-3 zile până când ajunge doza maximă dorită. După ce te corpul incepe sa se ​​adapteze utilizarea întrerupe, așteptați două săptămâni și apoi începe din nou aproape de doza ai ajuns cu sau chiar cu doza exactă; se reia de câte ori este necesar.
 • Utilizarea de echilibru: Începeți cu o doză mică și să crească doza ușor la fiecare 2-3 saptamani ca este necesar. În general, creșterea va veni în spurts de 20mcg și va continua să crească la fiecare 2-3 săptămâni, până când se obține un nivel dorit de grăsime-pierdere.
Faceți clic aici pentru a cumpara steroizi Din Site-ul oficial

După cum puteți vedea, acestea sunt două metode foarte diferite de aplicare și un categoric funcționează mai bine decât celelalte. În timp ce 2wks pe / de pe 2wks este cel mai popular este doar atât datorită cantității mare de dezinformare datorită fenomenelor ce mai mari cunoscute sub numele de “fratele Stiinta” pretinse pe o serie de forumuri pe internet. Adevărul este simplu; 2wk on / off 2wk metodă este mult mai puțin eficient decât alte opțiunea noastră. Este adevărat, după o perioadă de două săptămâni corpul tau va ajusta la efectul de stimulare și draci vor disipa în mare măsură, dar acest lucru nu înseamnă că nu mai este clenbuterol lucru ca este comun gresita.

Pentru a obține un efect complet, deși imediat grasimi pierderea va fi mai mare în primele două săptămâni trebuie să continuăm Clenbuterol terapie mult trecut de pragul de 2 săptămână, dacă vrem să profite pe deplin de activitate în creștere metabolice. Pentru a realiza acest scop o creștere constantă în Clenbuterol fiecare 2-3 săptămâni, după cum este necesar se va dovedi a fi mult mai eficient. Cele mai multe vor găsi, atât bărbații, cât și femeile care o doză inițială de 40mcg pe zi pentru a fi perfectă cu creșteri de 20mcg la fiecare 2-3 săptămâni.

Faceți clic aici pentru a cumpara steroizi Din Site-ul oficial