Skip to main content

Comentarii Anadrol: Rezultate si Efecte secundare posibile

Ce este Anadrol

Anadrol (oxymetholone) este cel mai probabil, al doilea numai la Dianabol (methandrostenolone), ca un steroid anabolic culturism. In plus, acesta a avut o importanță considerabilă în special medicale pentru tratamentul anemiei, și, mai recent pentru a ajuta la mentinerea masei musculare la pacientii cu HIV-compromisă. În timp ce mulți au de părere subiectivă că Anadrol este un medicament dur în ceea ce privește efectele secundare, constatările medicale și rezultatele mulți sportivi sunt destul de diferite.

Cumpara Anadrol de pe site-ul oficial

Stivuirea Anadrol cu ​​alti steroizi

O întrebare mai mult interesantă se referă combinație de Anadrol cu ​​alte steroizi anabolizanți. Pentru exmaple, adăugând Anadrol la 50 mg / zi de Dianabol dă beneficiu suplimentar puțin pentru un ciclu de steroizi; în contrast, adăugând Anadrol a 50-100 mg / zi trenbolon acetat sau 60-80 mg / zi Anavar (oxandrolonului) dă imbunatatire dramatica.

In acest comportament sa stivuire este similară cu cea a Dianabol, dar nu cu cea de trenbolon. Probabil acest lucru se datorează faptului că, spre deosebire de trenbolon, oxymetholone nu se leagă puternic la receptorul androgen, și de cele mai multe efectul anabolic este probabil nu genomically mediate prin AR.

Cum functioneazã

Anadrole este combustibil pentru rachete de muschi, oferind pompe mind-blowing și energia mareelor, permițându-vă să funcționeze mai bine, recupera mai repede și ambalaj pe unele câștiguri de dimensiuni serioase.

 • SAFE & LEGAL Anadrol alternativă
 • MEGA Creșterea masei musculare
 • SUPER Forța & Stamina
 • Masive Pompe
 • FAST Recovery
 • NU Ace sau prescrise
 • Rezultate rapide în mai puțin de două săptămâni

Cumpara Anadrol de pe site-ul oficial

Anadrol Dozele

 • Atunci când se utilizează orice steroid anabolic, nu suficient pentru a lua pur și simplu. Aveți nevoie pentru a înțelege doza necesară pentru a îndeplini obiectivele menținând în același timp siguranța. Acest lucru poate fi confuz pentru unii ca internet și sală de gimnastică bârfe le poate coplesi cu atât de multe puncte de vedere numeroase și contradictorii. Cu toate acestea, atunci când se uită la doze Anadrol, multe găsi acest lucru să fie un steroid mai simplu de înțeles. Steroidul este aproape întotdeauna găsit în tablete 50 mg, și, ca rezultat, majoritatea dozele Anadrol va fi pur și simplu 50 mg pe zi. Totuși, acest lucru nu este întotdeauna cea mai bună doză; în unele cazuri, este nevoie de mai puțin. Să aruncăm o privire la doze Anadrol și de a descoperi pe cel potrivit pentru tine.
 • Bază Anadrol Dozele: Pentru cele mai multe doze barbatilor Anadrol de la 50 mg pe zi, va fi dotare standard. Aceasta este o doză foarte comun pentru începători, precum și de mult timp utilizatorii de steroizi anabolizanți. O astfel de doză va produce castiguri puternice masa si forta într-o perioadă rapidă și scurtă de timp. Nu e neobisnuit pentru 20lbs de câștigat în 3-4 săptămâni; în fapt, 30lbs este posibil cu astfel de doze Anadrol. Datorită majoritatea file fiind 50 mg, aceasta, de asemenea, un protocol de dozare foarte convenabil face.
 • Doze mai mici Anadrol: În timp ce 50 mg pe zi este obișnuit, dozele Anadrol de 25 mg pe zi poate fi destul de des. Dozele 25mg Anadrol va fi pur și simplu o jumătate de tab pe zi. 25 mg pe zi este o doza mult mai sigur pentru un utilizator prima dată, și va fi, de asemenea, mult mai prietenos efect secundar. Amintiți-vă, Anadrol nu este un steroid prietenos efect secundar. Hormonul oxymetholone este extrem de estrogenice, pot promova foarte mult hipertensiunii arteriale si a colesterolului și este extrem de hepatotoxic. Dozele mai mici Anadrol poate face astfel de probleme mult mai ușor de controlat. În timp ce nu poate obține 20-30lbs cu o astfel de utilizare, ar trebui să fie în continuare posibilitatea de a face câștiguri semnificative atâta timp cât dieta si de formare protocoalele tale sunt corespunzătoare.
 • Ridicate Anadrol Dozele: O doză de 25-50mg Anadrol pe zi este tot oxymetholone majoritatea barbatilor vor avea nevoie vreodată. Dacă se dorește mai mult și steroidul a fost tolerat bine la gama 25-50mg, mai pot fi luate în considerare. Cu toate acestea, păstrați în minte mai mare doza mai mare de risc. Dozele Anadrol de 75-100mg pe zi poate fi folosit de unii oameni, dar nici un om nu are nici un motiv sa depaseasca marca de 100 mg. Dozele de mai sus 100 mg pe zi, toate vor asigura dar efecte secundare. Datele au arătat că doze mai mari de 100 mg nu produc de obicei rezultate mai mare de 100 mg. Acest steroid pare a avea o scădere bruscă off punct în ceea ce privește dozare nivel pentru a reveni. Mulți, de asemenea, de multe ori raportul de doze Anadrol mai sus 100 mg pe zi, pentru a reduce în mod semnificativ apetitul lor, care pot face o creștere extrem de dificil.

Beneficii

Anadrol este una dintre cele mai eficiente steroizi anabolizanți orale disponibile pentru oricine cauta sa cumpere anadrol online, dar la un cost accesibil.

 • Este un steroid cu acțiune incredibil de rapid, cu efecte de obicei observat în prima săptămână.
 • Se face un start lovitură mare pentru orice ciclu de încărcare.
 • La doze mai mici, acest steroizi sa dovedit a fi eficace, dar cu o rată moderată de virilizare la femei.
 • Adesea considerat cel mai puternic steroid disponibil, nu este neobișnuit pentru utilizatorii prima dată să raporteze câștiguri de 20 la 30 de lire sterline într-un singur ciclu. Țineți minte că o mulțime de această greutate va fi apa.
 • Caracteristicile sale reduse androgeni obligatorii, înseamnă că este deosebit de eficient atunci când stivuirea cu alte steroizi, cum ar fi de testare, Deca și Tren.
 • Poate fi folosit ca un steroid de tăiere bună atunci când stivuite cu Anavar.
 • Promovează creșterea celulelor rosii din sange.
 • Poate creste pofta de mancare si doze mai mici.
 • Îmbunătățește sinteza proteinelor si retentia de azot.
 • Atunci când este utilizat ca parte a unui stack și cu PCT bun, utilizatorii raport că țin de cele mai multe putere și câștigurile de masă (cu excepția greutate apă).
 • A fost cunoscut pentru a calma durerile articulare timp ce își exercită.

Efectele secundare ale Anadrol

La fel ca toate celelalte steroizi anabolizanți alchilate orale, efectul secundar major al Anadrol este toxicitate hepatica. Acesta poate fi redus prin reducerea duratei de utilizare Anadrol doar șase-opt săptămâni și întreruperea utilizării pentru o anumită perioadă de timp special.

Deoarece ficatul reproduce rapid, utilizarea anadrol doar câteva zile sau săptămâni este suficientă pentru a vedea rezultatele dorite. Cu toate acestea, este recomandat să utilizați mai mult de șase săptămâni.

Ca pe utilizator recenzii Anadrol are toxicitate hepatică mai puțin în formă de pe miligram decât orice alte steroizi anabolizanți alchilate însă nivelul de toxicitate a consecință anabolic similare în fiecare cantitate de efect anabolic.

Cumpara Anadrol de pe site-ul oficial