Skip to main content

Anavar Arviot: Tulokset & Mahdolliset haittavaikutukset

Mikä on Anavar?

Anavar on kehitetty hoitamaan edellytyksiä lihasten kuihtumista ja nopea painonpudotus, koska on yleinen syy lähtien minkään anabolinen steroidi. Kehitetty vuonna 1964, jonka Searle Laboratories hoitoon tällaisia ​​ehtoja, Searle ei ole enää olemassa, koska se oli ostettu ja imeytyy Pfizer vuonna 2003. Kuitenkin se oli Searlen kehittäminen Anavar on merkitystä, koska tämä on apteekki, joka on tuonut meille joitakin kaikkein tunnettu lääkkeitä ja muita kohteita me silti käyttää tänään, varsinkin, Celebrex, Ambien, Dramamine ja NutraSweet. Kuten näette Searle kehittyi hyvin tärkeitä tuotteita vuosien mittaan ja sen kehittäminen Anavar ei ole poikkeus, sillä sen perustamisesta lähtien yksi turvallisimmista anabolisten steroidien sekä miehille että naisille osuisi hyllyille.

Klikkaa tästä ostaa steroideja viralliset sivut

Koostuvat Oxandrolone, Anavar koska se on yleisesti tunnettu on dihydrotestosteroni (DHT) anabolinen steroidi lähes androgeeni ominaisuuksia ja lieviä anabolisia ominaisuuksia. Suullinen steroidi, Anavar on kuin useimmat suullisen steroideja C17alpha-alkyloidut lääkitys (17-aa), eli se on muutettu tällä 17. hiili asemaa, jotta se voisi selviytyä nielty elossa ensimmäinen kulkiessaan maksan läpi; ilman 17-aa muutos steroidi hävitettäisiin ennen koskaan tuli verenkiertoon.

Klikkaa tästä ostaa steroideja viralliset sivut

Tällä muutos steroidi annetaan hengissä ja päästä verenkiertoon, jossa se aktivoituu ja hyödyt vastaanotetaan. Kuten ehkä ymmärtää 17-aa prosessi voi olla myrkyllisiä maksassa, tästä syystä monet ihmiset välttävät suullisen anabolisia steroideja, mutta koska se liittyy Anavar meidän on tehtävä poikkeus. Toisin kuin useimmat 17-aa lääkkeitä Anavar näyttää olevan hyvin lieviä maksaan, niin lievä, että useimmat jotka käyttävät sitä kokemusta vähän mitään nousua maksan entsyymejä.

Klikkaa tästä ostaa steroideja viralliset sivut

Kun veren Anavar tulee aktiivinen hyvin nopeasti, kuten on tavallista useimmat suun kautta steroideja, erityisesti DHT luonteeltaan. Edelleen, tämä nopea toiminta-aika on suurelta osin sen hyvin lyhyt puoliintumisaika, joka on noin 9 tuntia. Koska puoliintumisaika Anavar on niin lyhyt päivittäin lääkityksen on välttämättä usein kahdesti vuorokaudessa nauttimisen lääkityksen on optimaalinen. Voit helposti hallinnoida lääkitys vain kerran päivässä ja silti saada etuja Anavar, mutta jos aiomme pitää veren vakaana kahdesti päivässä on tehokkaampi kuin kerran päivässä anto johtaisi hyvin vähän lääkitys silti toimivat elimistössä kerran 24 tunnin aika on kulunut. Myönnettäköön, sillä alapää annoksia, varsinkin naisilla kerran päivässä tulee olemaan riittävä.

Anavar Annostus

Koska sen on lievä steroidi joka sanan, korkeat määrät Anavar annoksen tarvitaan. Se sitoutuu kohtuullisen hyvin AR, mutta melko suuria annoksia tarvitaan edelleen ja olisin koskaan ehdottaa, että tekisimme vähemmän kuin 20mgs / day. Itse asiassa, 20-80mgs tarvitaan aloittaa pysäyttää AIDS liittyvät kuihtuminen (1) ja talteen paino polttaa uhreja (2) siten, thats alueella Id suositella pidät annokset tästä yhdiste. Henkilökohtaisesti Id käyttää 100mgs / day jos olisin ikinä kokeile tätä kamaa. Mitään vähemmän kuin tämä summa (20-100mgs) olisi jätettä. Naisilla on kuitenkin, luulen 2.5-10mgs / päivä riittää. Virilation ei ole huolta tätä yhdistettä, koska se on vain hyvin lievästi androgeeni (3). Veden säilyttäminen on käytännössä nollassa kanssa.

Anavar Arviot Tulokset & Mahdolliset haittavaikutukset

Klikkaa tästä ostaa steroideja viralliset sivut

Vaikka Anavar on suullinen steroidi, ja on alfa-alkyloidut hengissä suun kautta ja ensimmäinen kulkiessaan maksan läpi, sen vielä suhteellisen lieviä tältä osin liian …, ainutlaatuinen kemiallinen kokoonpano anavar molempien antaa vastustuskyvyn maksan aineenvaihduntaa sekä havaittava anabolisia toimintaa. Vaikuttaa myös siltä, ​​että Anavar ei näyttäisi näytteille vakavia maksatoksisten vaikutusten (keltaisuus, kolestaattinen hepatiitti, peliosis hepatis, hyperplasiat ja kasvaimet) tyypillisesti johtuvan C17alpha-alkyloidut Aass. (17) Anavar on jopa käytetty menestyksekkäästi joissakin tutkimuksissa parantua ihon haavat (7), tai parantaa keuhkojen toiminta (18). Molemmat uudet ominaisuudet tekevät siitä hyvän valinnan, kausittainen käyttö nyrkkeilijät, Mixed Martial Arts kilpailijoita, ja muita tällaisia ​​urheilijoita.

Hyödyt

  • Ihmiset, jotka haluavat katsoa verisuonten löytää Anavar on yksi heidän useamman suosikki steroideja. Käyttäjää pyöräily tämä yhdiste tulee verisuonten jälkeen 5 tai 6 päivää käyttää sitä.
  • Anavar on hyvin tunnettua valmistaa “yli-inhimilliset” voimaa ilman, kaikki tavanomaiset voitot. Ihmiset haluavat viedä koulutusta seuraavalle tasolle ilman näköisenä Arnie ehkä harkita sitä ylitse muiden.
  • Tämä steroidi on suuri on auttaa kehonrakentajat polttaa rasvaa sekä ihonalaisen ja viskeraalisen rasvan. Yksi syistä ihmiset käyttävät tätä steroidi leikata on, että se auttaa niitä leikkaamalla ylläpitää ja jopa rakentaa enemmän lihaksia, kun tulossa kevyempi.
  • Ne, jotka haluavat tunne “pumpataan” ohessa tulee olemaan miellyttävä yllätys ollessaan
Klikkaa tästä ostaa steroideja viralliset sivut

Oxandrolone sykli

  • Anavar, mutta maksa myrkyllinen, on huomattavasti vähemmän kuin muissa suullisen steroideja.
  • Tämä yhdiste ei aromatize, joten jos pinoaminen toisen steroidien, käyttäjien ei tarvitse murehtia gynekomastia.
  • On tunnettua parantaa luun tiheys.
  • Oikein PCT, mahdolliset voitot tehdään usein pysyviä.
Klikkaa tästä ostaa steroideja viralliset sivut

Haittavaikutuksia Anavar

Haittavaikutuksia Anavar yliannostus voi jopa ovat syventyneet äänensä, kuukautiskierron muutokset, masennus, aistiharhat, huimaus, kitukasvuinen kasvua, miesten kaljuuntuminen, vähentää sukupuolen asemaan, kives kutistuu, klitoris laajentumista, kasvua kasvojen hiukset, ja lisääntynyt aggressiivisuus. Tämä voi jopa sisältää hypogonadotrooppinen hypogonadismi, eturauhasen liikakasvua, kivesten surkastuminen, gynekomastia, akne, rasvainen iho, munuaisvaurioita, siittiöiden määrän, korkea verenpaine, sydänkohtaus, aivohalvaus, epänormaali maksan toimintaa, äkillinen vähennykset kannalta pitoisuudet seerumissa LH (luteinisoivan hormonin), FSH (follikkelia stimuloiva hormoni), ja testosteronitaso tai ennenaikainen luuston kypsymisen ja maksavaurioita tai kohonneet LDL-kolesteroli (paha kolesteroli) ja väheni HDL-kolesterolin (hyvä kolesteroli). Väärinkäyttö Anavar ajanjakson ajan liittyy myös sivuvaikutuksia Anavar klitoriksen liikakasvu, hedelmättömyys, ja seksuaalinen toimintahäiriö.

Klikkaa tästä ostaa steroideja viralliset sivut