Skip to main content

Anavar Anmeldelser: Resultater og Mulige bivirkninger

Hva er Anavar?

Anavar ble utviklet for å behandle tilstander av muskelsvinn og hurtig vekttap, som er en vanlig årsak til starten med noen anabole steroid. Utviklet i 1964, etter Searle Laboratories for å behandle slike forhold, er Searle ikke lenger eksisterer som det ble kjøpt og absorbert i Pfizer i 2003. Men det var Searle utvikling av Anavar som er av betydning fordi dette er et apotek som har brakt oss noen av de mest kjente medisiner og andre elementer vi fortsatt bruker i dag, først og fremst, Celebrex, Ambien, Dramamine og NutraSweet. Som du kan se Searle utviklet noen svært viktige produkter gjennom årene, og utviklingen av Anavar er intet unntak fordi med oppstarten en av de sikreste steroider for både menn og kvinner ville rammet hyllene.

Består av Oxandrolone, er Anavar som det er allment kjent en dihydrotestosteron (DHT) anabole steroid med nesten ingen androgene kvaliteter og milde anabole egenskaper. En muntlig steroid, er Anavar som de fleste orale steroider en C17alpha-alkylerte medisinering (17-aa) som betyr at det har blitt endret på det 17. karbon posisjon til å tillate det å overleve inntak ved å overleve den første går gjennom leveren; uten at 17-aa endring steroidet ville bli ødelagt før det noen gang kom inn i blodstrømmen.

Ved denne endringen steroidet er lov til å overleve og inn i blodstrømmen der den blir aktiv og fordelene er mottatt. Som du kanskje forstår 17-aa prosessen kan være giftig for leveren, på grunn av mange enkeltpersoner vil unngå muntlig anabole steroider, men som det gjelder å Anavar må vi gjøre et unntak. I motsetning til de fleste 17-aa medisiner Anavar synes å være veldig mild på leveren, så mild at de fleste som bruker det opplever liten eller ingen økning i leverenzymer.

En gang i blodet Anavar blir aktiv svært raskt, som er felles med de fleste orale steroider, spesielt de av en DHT naturen. Videre er denne raske aktiviteten tid i hovedsak på grunn av sin svært kort halveringstid, som er omtrent 9 timer. På grunn av at halveringstiden for Anavar er så kort daglig administrering av medisinen er nødvendigvis hyppig med to ganger daglig inntak av medisinen blir optimal.

Du kan enkelt administrere medisiner bare én gang per dag, og fortsatt motta fordelene med Anavar, men hvis vi skal holde blodet stabilt to ganger per dag vil være mer effektiv som en gang per dag administrasjonen ville resultere i svært lite av medisinen fortsatt være aktiv i kroppen når en 24 timers periode er utløpt. Riktignok for nedre enden doser, spesielt for kvinner gang per dag vil vise seg å være tilstrekkelig.

Klikk her for å kjøpe steroider fra Official Site

Anavar Dosering

På grunn av at det blir en mild steroid i enhver forstand av ordet, er høye mengder Anavar dosering nødvendig. Det binder seg rimelig godt til AR, men ganske høye doser er fortsatt nødvendig, og jeg ville aldri foreslå å gjøre mindre enn 20mgs / day. Faktisk er 20-80mgs trengte for å starte stanse AIDS relaterte herjer (1) og utvinne vekt for brannskadde (2) så dvs området Id anbefale å holde dine doser i om denne forbindelsen.

Personlig, Id bruke 100mgs / day hvis jeg noen gang skulle prøve denne ting. Eventuelle mindre enn dette beløpet (20-100mgs) ville være bortkastet. For kvinner, men jeg tror 2.5-10mgs / dag ville nok. Virilation er ikke et problem med denne forbindelse, da det er bare meget svakt androgene (3). Vannretensjon er også tilnærmet null med det.

Selv Anavar er en muntlig steroid, og har vært alfa-alkylerte å overleve oralt inntak, og den første går gjennom leveren, det er fortsatt relativt mild i så måte også …, den unike kjemiske konfigurasjonen av anavar både ensidige motstand mot levermetabolisme samt merk anabolsk aktivitet.

Det synes også som Anavar synes ikke å stille de alvorlige levertoksiske effekter (gulsott, kolestatisk hepatitt, peliosis hepatis, hyperplasias og neoplasmer) vanligvis tilskrevet den C17alpha-alkylerte Aass. Anavar har også blitt brukt med hell i noen studier å helbrede kutane sår, eller for å forbedre lungefunksjon (18). Begge disse nye egenskaper kan gjøre det et godt valg for bruk i sesongen for boksere, Mixed Martial Arts konkurrenter, og andre slike utøvere.

Fordeler

  • Folk som liker å se vaskulær finner Anavar å være en av sine mer populære steroider. Brukere sykling denne forbindelsen vil bli vaskulær etter 5 eller 6 dager for å bruke den.
  • Anavar er kjent for å produsere “superhuman” styrke uten alle de vanlige gevinster. Folk som ønsker å ta treningen til neste nivå uten å se ut som Arnie kan være lurt å vurdere det over alle andre.
  • Dette steroid er stor på å hjelpe kroppsbyggere for å brenne fett med både subkutan og visceralt fett. En av grunnene til at folk bruker denne steroid til å kutte er at det vil hjelpe dem å kutte for å opprettholde og til og med bygge mer muskler mens å bli slankere.
  • De som liker følelsen av å bli “pumpet” mens du trener vil være i for en hyggelig overraskelse når du er på en

Oxandrolone syklus

  • Anavar, selv om leveren giftig, er mye mindre grad enn andre orale steroider.
  • Denne forbindelsen ikke aromatize, så med mindre stabling med andre steroider, trenger brukerne ikke trenger å bekymre deg gynecomastia.
  • Er kjent for å øke bentetthet.
  • Med riktig PCT, eventuelle gevinster gjort er ofte permanent.

Pris

1 BOTTLE
$54.99
Retail: $85.00
Savings: $30.01
Fast & Free Shipping
buy now »
Ultimate Stack
$274.99
Retail: $354.99
Savings: $80.00
Fast & Free Shipping
buy now »
Cutting Stack
$184.99
Retail: $214.99
Savings: $30.00
Fast & Free Shipping
buy now »

Bivirkninger av Anavar

Bivirkninger av Anavar overdose kan også inkludere dypere stemme, Menstruasjon endringer, depresjon, hallusinasjoner, svimmelhet, forkrøplet vekst, mannlig mønster skallethet, redusert sexlyst, testikkel krymper, klitoris utvidelse, vekst av ansiktshår og økt aggresjon.

Dette kan også inkludere hypogonadotrofisk hypogonadisme, prostataforstørrelse, testicular atrofi, gynekomasti, akne, fet hud, nyreskader, redusert sædkvalitet, høyt blodtrykk, hjerteinfarkt, hjerneslag, unormal funksjon av leveren, plutselige reduksjoner i form av serumkonsentrasjonen av LH (luteiniserende hormon), FSH (follikkelstimulerende hormon), og testosteronnivå eller for tidlig skjelettmodning og leverskader eller økte nivåer av LDL-kolesterol (dårlig kolesterol) og redusert nivå av HDL-kolesterol (godt kolesterol). Misbruk av Anavar over en tidsperiode er også forbundet med bivirkninger av Anavar clitoral hypertrofi, sterilitet, og seksuell dysfunksjon.