Skip to main content

Anavar Κριτικές: Αποτελέσματα & Πιθανές Παρενέργειες

Τι είναι Anavar

Αγοράστε το Anavar από την επίσημη ιστοσελίδα

Anavar αναπτύχθηκε για τη θεραπεία παθήσεων των μυών και σε ταχεία απώλεια βάρους, όπως είναι μια κοινή αιτία για την αρχή με κάθε αναβολικό στεροειδές. Αναπτύχθηκε το 1964, από τον Searle εργαστήρια για την αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων, Searle δεν υφίσταται πλέον καθώς το αγόρασε και απορροφώνται στην Pfizer το 2003.

Ωστόσο, ήταν ανάπτυξης Searle της Anavar που έχει σημασία, διότι αυτό είναι ένα φαρμακείο που μας έφερε μερικά από τα πιο γνωστά φάρμακα και άλλα στοιχεία που χρησιμοποιούν ακόμη και σήμερα, κυρίως, Celebrex, Ambien, Dramamine και NutraSweet.

Όπως μπορείτε να δείτε Searle αναπτύξει κάποιους πολύ σημαντικό τα προϊόντα κατά τη διάρκεια των ετών και την ανάπτυξη της Anavar δεν αποτελεί εξαίρεση, επειδή με την ίδρυσή της ένα από τα ασφαλέστερα αναβολικά στεροειδή για τους άνδρες και τις γυναίκες θα χτυπήσει τα ράφια.

Αποτελείται από Oxandrolone, Anavar όπως είναι κοινώς γνωστό είναι ένα διυδροτεστοστερόνη (DHT) αναβολικό στεροειδές με σχεδόν καμία ανδρογόνο ιδιότητες και ήπια αναβολικές ιδιότητες. Ένα προφορικό στεροειδές, Anavar είναι όπως και οι περισσότεροι από του στόματος στεροειδή μια C17alpha-αλκυλιωμένο φάρμακα (17-αα) που σημαίνει ότι έχει τροποποιηθεί κατά την 17η θέση άνθρακα, ώστε να μπορέσει να επιβιώσει κατάποση από επιβιώνουν το πρώτο πέρασμα μέσω του ήπατος? χωρίς την αλλοίωση 17-aa το στεροειδές θα καταστραφεί προτού εισέλθει ποτέ στην κυκλοφορία του αίματος.

Με αυτή την τροποποίηση το στεροειδές έχει τη δυνατότητα να επιβιώσουν και να εισέλθουν στην κυκλοφορία του αίματος όπου γίνεται ενεργό και τα οφέλη που λαμβάνονται. Όπως μπορείτε να καταλάβετε τη διαδικασία 17-AA μπορεί να είναι τοξική για το ήπαρ, γι ‘αυτό το λόγο πολλά άτομα θα αποφευχθεί η από του στόματος στεροειδή αναβολικά, αλλά όπως αναφέρεται σε Anavar πρέπει να κάνουμε μια εξαίρεση.

Σε αντίθεση με τα περισσότερα φάρμακα 17-αα Anavar φαίνεται να είναι πολύ ήπια για το συκώτι, τόσο ήπια ότι οι περισσότεροι που το χρησιμοποιούν για να αντιμετωπίσετε λίγο έως καθόλου αύξηση των ηπατικών ενζύμων.

Μόλις στο αίμα Anavar γίνεται ενεργό πολύ γρήγορα, όπως είναι κοινό με τα περισσότερα από του στόματος στεροειδή, ιδίως εκείνων των DHT φύσης. Περαιτέρω, αυτή η ταχεία φορά δραστηριότητα οφείλεται σε πολύ μικρό χρόνο ημίσειας ζωής της που είναι περίπου 9 ώρες σε μεγάλο βαθμό. Επειδή ο χρόνος ημιζωής του Anavar είναι τόσο σύντομη καθημερινή χορήγηση του φαρμάκου είναι αναγκαστικά συχνή με δύο φορές ημερησίως λήψη του φαρμάκου είναι βέλτιστη.

Θα μπορούσε να διαχειριστεί εύκολα το φάρμακο μόνο μία φορά την ημέρα και εξακολουθείτε να λαμβάνετε τα οφέλη των Anavar, όμως, αν θέλουμε να κρατήσουμε τα επίπεδα του αίματος σταθερά δύο φορές την ημέρα θα είναι πιο αποτελεσματική ως μία φορά ανά ημέρα χορήγηση θα μπορούσε να οδηγήσει σε πολύ λίγο του φαρμάκου εξακολουθεί να είναι ενεργά στο σώμα άπαξ μία περίοδο 24 ωρών έχει περάσει. Σύμφωνοι, για το χαμηλότερο άκρο δόσεις, ειδικά για τις γυναίκες μία φορά την ημέρα θα αποδειχθεί επαρκής.

Anavar Δοσολογία

Λόγω της ιδιότητάς του ως ήπιο στεροειδές με κάθε έννοια της λέξης, οι υψηλές ποσότητες Anavar δοσολογία που χρειάζεται. Δεσμεύει αρκετά καλά για να το AR, αλλά είναι αρκετά υψηλές δόσεις εξακολουθούν να απαιτούνται και ποτέ δεν θα πρότεινα να κάνουμε λιγότερα από ό, τι 20mgs / ημέρα.

Στην πραγματικότητα, οι 20-80mgs απαιτούνται για να ξεκινήσει η ανάσχεση σχετίζονται με το AIDS σπατάλη (1) και την ανάκτηση βάρους για θύματα εγκαυμάτων, έτσι αυτό είναι το Id φάσμα συστήσω διατηρώντας δόσεις σας σχετικά με αυτήν την ένωση.

Προσωπικά, Id χρησιμοποιούν 100mgs / ημέρα αν ήμουν ποτέ θα προσπαθήσω αυτά τα πράγματα. Τυχόν λιγότερο από το ποσό αυτό (20-100mgs) θα ήταν σπατάλη. Για τις γυναίκες, ωστόσο, πιστεύω ότι 2.5-10mgs / ημέρα θα ήταν αρκετές. Virilation δεν είναι μια ανησυχία με αυτήν την ένωση, καθώς είναι μόνο πολύ ήπια ανδρογόνο. Κατακράτηση νερού είναι επίσης σχεδόν μηδενική με αυτό.

Παρά το γεγονός ότι Anavar είναι ένα προφορικό στεροειδές, και έχει α-αλκυλιωμένα να επιβιώσουν κατάποση και το πρώτο πέρασμα μέσω του ήπατος, ακόμα σχετικά ήπια της εν προκειμένω πολύ …, η μοναδική χημική διαμόρφωση της Anavar τόσο προσδίδει αντοχή στο μεταβολισμό του ήπατος καθώς και αισθητή αναβολική δραστηριότητα.

Φαίνεται, επίσης, ότι Anavar δεν φαίνεται να παρουσιάζουν τις σοβαρές συνέπειες ηπατοτοξικών (ίκτερος, χολοστατική ηπατίτιδα, ηπατική πελίωση, υπερπλασίες και νεοπλάσματα) που τυπικά ανατίθενται στον C17alpha-αλκυλιωμένη AASs.

Anavar έχει καν χρησιμοποιηθεί με επιτυχία σε ορισμένες μελέτες για να θεραπεύσει δερματικές πληγές, ή για τη βελτίωση της αναπνευστικής λειτουργίας. Και οι δύο αυτές ιδιότητες μυθιστόρημα θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή για την εντός εποχής χρήση για τους μπόξερ, Mixed Martial Arts ανταγωνιστές, και άλλα τέτοια αθλητές κάνουν.

δείτε επίσης: Νομική εναλλακτική λύση

Οφέλη

  • Οι άνθρωποι που τους αρέσει να κοιτάξουμε αγγειακή θα βρείτε Anavar να είναι ένα από τα πιο αγαπημένα τους στεροειδή. Χρήστες ποδήλατο αυτής της ένωσης θα γίνει αγγειακή μετά από 5 ή 6 ημέρες από τη χρήση του.
  • Anavar είναι καλά γνωστό ότι παράγουν «υπεράνθρωπη» δύναμη, χωρίς όλα τα συνήθη κέρδη. Οι άνθρωποι που επιθυμούν να λάβουν την κατάρτισή τους στο επόμενο επίπεδο, χωρίς να μοιάζουν Άρνι μπορεί να θέλουν να το εξετάσει πάνω από όλους τους άλλους.
  • Αυτό το στεροειδές είναι μεγάλη στο να βοηθήσουν bodybuilders για να κάψετε λίπος και με τα δύο του υποδόριου και σπλαχνικού λίπους. Ένας από τους λόγους που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν αυτό το στεροειδές να κόψει είναι ότι θα βοηθήσει στις εξελίξεις για να διατηρήσει και ακόμη χτίσετε περισσότερο μυ, ενώ όλο και πιο λιτή.
  • Εκείνοι που τους αρέσει η αίσθηση του να «αντληθεί», ενώ εργάζονται έξω θα είναι μέσα για μια ευχάριστη έκπληξη, ενώ σε μια

Κύκλος Oxandrolone

  • Anavar, αν και τοξικό ήπαρ, είναι πολύ λιγότερο από ό, τι άλλα από του στόματος στεροειδών.
  • Αυτή η ένωση δεν αρωματίζει, οπότε αν στοίβαγμα με άλλο στεροειδές, οι χρήστες δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την γυναικομαστία.
  • Έχει γίνει γνωστό για τη βελτίωση της οστικής πυκνότητας.
  • Με σωστή PCT, τυχόν κέρδη που συχνά είναι μόνιμες.

Οι παρενέργειες των Anavar

Οι παρενέργειες της Anavar υπερδοσολογία μπορεί να περιλαμβάνουν ακόμη πιο χοντρή φωνή, εμμηνόρροιας κύκλο αλλαγών, κατάθλιψη, παραισθήσεις, ζάλη, καχεκτική ανάπτυξη, ανδρική φαλάκρα, μειωμένη σεξουαλική ορμή, των όρχεων συρρίκνωση, τη διεύρυνση της κλειτορίδας, αύξηση του προσώπου τρίχα, και αυξημένη επιθετικότητα.

Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει ακόμη και υπογοναδοτροφικό υπογοναδισμό, η διεύρυνση του προστάτη, των όρχεων ατροφία, γυναικομαστία, ακμή, λιπαρό δέρμα, νεφρική βλάβη, μειωμένο αριθμό σπερματοζωαρίων, υψηλή αρτηριακή πίεση, καρδιακή προσβολή, εγκεφαλικό επεισόδιο, μη φυσιολογική λειτουργία του ήπατος, ξαφνική μειώσεις σε όρους συγκεντρώσεων ορού LH (ωχρινοτρόπος ορμόνη), FSH (ωοθυλακιοτρόπος ορμόνη), και τα επίπεδα της τεστοστερόνης ή πρόωρη σκελετική ωρίμανση και ηπατική βλάβη ή αυξημένα επίπεδα της LDL χοληστερόλης (κακή χοληστερόλη) και μειωμένα επίπεδα HDL χοληστερόλης (καλή χοληστερόλη).

Η κατάχρηση Anavar επί ένα χρονικό διάστημα συνδέεται επίσης με παρενέργειες Anavar κλειτορίδας υπερτροφίας, στειρότητα, και σεξουαλική δυσλειτουργία.

Τιμή

1 BOTTLE
$54.99
Retail: $85.00
Savings: $30.01
Fast & Free Shipping
buy now »
Ultimate Stack
$274.99
Retail: $354.99
Savings: $80.00
Fast & Free Shipping
buy now »
Cutting Stack
$184.99
Retail: $214.99
Savings: $30.00
Fast & Free Shipping
buy now »