Skip to main content

Къде мога да получа анаболни стероиди

“Къде мога да получа анаболни стероиди?” Отиди на всяко съобщение борда стероид свързани и ще видите този въпрос, зададен; разбира се, на някои табла за съобщения не се допуска този вид дискусия, но тя все още е един от най-честите въпроси, които някога ще намерят. Същото може да се намери в местния фитнес зала; ако се обърне внимание, че винаги ще се намери по-големите момчета са редовно бомбардирани с този въпрос, а често и в един досаден начин. Къде мога да намеря анаболни стероиди, той е един от най-неприятните въпроси всеки може да се питат, и то не е един повечето хора не искат да се отговори, а не на съобщение борда, и със сигурност в реалния живот. В много случаи хората са вкаменени на споделянето на такава информация; За да започнете, ако те признаят, че знаят къде да намерят анаболни стероиди това ще ги поставя в категорията на стероид потребител; дори ако те не са това ще бъде предположението.

Кликнете тук, за да купи стероиди От Официален сайт

Разбира се, на табла за съобщения има и друг страх, и да го върти около защитата на доставчика. На борда съобщение, рядко знаят кой сте всъщност говори с; те са просто име на екрана. Както е в случая, вие нямате представа, ако вие всъщност говорих с един полицай търсят информация, а дори и да не сте, ако открито попитам къде мога да получа анаболни стероиди си мъртъв, където вие стоите. Зададем този въпрос открито на борда съобщение и ще бъдат отбягвани завинаги; никой няма да говори с теб.

Стероиди Съобщение апелативните:

Анаболните стероиди табла за съобщения са един от най-добрите места, за да намерите информацията, която търсите, но както е споменато по-горе, няма как да се направо и открито да поиска такъв въпрос. На много табла за съобщения, пряко публикуване на информация доставчика е в разрез с правилата; Все пак, има надежда. Ако стане активен член на общността и изграждане на връзка на доверие, ще намерите някои от членовете ще бъдат готови да обсъдим тази информация с вас чрез частния система за съобщения на борда. След това доверие се гради, може да не получите директен отговор, но ще се отбележи в правилната посока.

Кликнете тук, за да купи стероиди От Официален сайт

Тогава ние имаме отворени дискусии изходните съобщения, и без съмнение това е най-добрият разгром когато става въпрос за съобщение борда, но трябва да бъдете внимателни. Такива дискусии често позволяват различни доставчици, за да рекламират открито на дъската за малка такса, и в резултат на тяхната информация е там за да го видят. Някои от тези доставчици ще имат информация за контакти е публикувал за да го видят, други ще имат линк към сайта им, но в някои случаи, те ще имат информация за контакти, които можете да използвате, но в замяна те ще искат референции от ти.

Това е мястото, където изграждането на тези отношения става важно; ще трябва дълги членове постоянните да гарантирам за вас преди доставчикът ще ви позволи да направите сделка; в много случаи, ще откриете такива доставчици да бъдат най-добрите доставчици на всички. Във всеки случай, това е често най-добрия си маршрут да се вземат, и докато вие ще трябва да бъдете търпеливи, вие няма да получите качествена информация за една нощ, но търпението ще се отплати в края.

Кликнете тук, за да купи стероиди От Официален сайт

Къде мога да намеря анаболни стероиди във фитнеса?

Виждате ли големите играчи във вашия фитнес зала и да ги питам къде мога да получа анаболни стероиди и ние гарантираме, че никога няма да ти проговоря; в-действителност, това е фантастичен начин да получите тези лица да ви намразят. Когато ме питат такъв въпрос, такива индивиди веднага ще вярват, че се опитвате да ги създаде; ви са пряко застрашаващи тяхната безопасност, както и дали сте или не няма значение, това ще бъде предположението.

Кликнете тук, за да купи стероиди От Официален сайт

Тъй като това е така, още веднъж изграждане на връзка на доверие е единственият начин да отида. Вие ще трябва да станат приятели с такива лица, и след като те се доверявате, тогава и само тогава ще бъде те готови да помогнат. Не, все още не трябва да попитате забраненото въпрос; Въпреки това, във времето на вашия приятел най-вероятно ще бъде готов да ви помогне. Разбира се, все още има шанс той не ще, тя наистина е деликатна тема, а това може да се направи стероид табла съобщение единственият начин да отида.

Къде мога да намеря анаболни стероиди извън САЩ?

Докато рецепта може да бъде трудно да се получи в САЩ, в много страни като рецепта е много по-лесно да се получи. Освен това, в много страни, законите са много по-снизходителен, и ако искате да намерите анаболни стероиди, стига да ги купуват директно от аптеката можете да го направите законно без рецепта. Разбира се, има няколко страни, които не носят стероидни закони изобщо, като Мексико, и в такива страни можете да закупите стероиди навсякъде и по никакъв начин искате без въпроси.

Както е в случая, много американски граждани да се възползват от тези закони; това не е всичко, което е необичайно за някои мъже да отидат в Мексико за всички свои анаболни нужди, но трябва да разберат, е важен елемент от истината. Ако отидете в Мексико за вашите стероиди, а вие ще можете лесно да направите покупка, не можете да законно я върне с вас в Съединените щати; ако го направите и вие сте уловени ще намерите последствията да бъде ужасяващо.

Кликнете тук, за да купи стероиди От Официален сайт