Skip to main content

Къде да купя е Methandrostenolone Steroid

Какво е Methandrostenolone?

Къде да купя е Methandrostenolone SteroidMethandrostenolone (търговски наименования Averbol, Dianabol, Danabol), известен също като metandienone (INN), methandienone, или неофициално като Dianabol, е перорално ефективен анаболен стероид, първоначално разработен в Германия и издаден в САЩ в началото на 1960-те години от Ciba Specialty Chemicals .

[1] [2] Methandrostenolone е контролирано вещество в Съединените щати [3] и Западна Европа и остава популярен сред бодибилдърите. An инжекционна форма се продава онлайн от САЩ-базирани компании. Methandrostenolone е лесно достъпна без рецепта в страни като Мексико (под търговското име Reforvit-В), а също така е бил произведен в Азия и много страни от Източна Европа.

Кликнете тук, за да купи Methandrostenolone стероиди от официалния сайт:

Methandrostenolone свързва здраво към андрогенния рецептор за да упражни своето действие. Те включват драстичното повишение на синтеза на белтъци, гликогенолизата и мускулната сила за кратък период от време. [Медицинска редактиране] странични ефекти като гинекомастия, високо кръвно налягане, акне и оплешивяване могат да започнат да се случи.

Лекарството причинява тежки маскулинизиращ ефекти при жените, дори и в ниски дози. В допълнение, тя се метаболизира в methylestradiol от ароматаза. Това означава, че без прилагането на ароматазни инхибитори като анастрозол или аминоглутетимид, естрогенни ефекти ще се появят във времето при мъжете. Много потребители ще се бори с естрогенните нежелани реакции при Arimidex, Nolvadex или Clomid.

В допълнение, както с други 17α-алкилирани стероиди, използването на Methandrostenolone през продължителни периоди от време може да доведе до увреждане на черния дроб, без подходящо лечение.

Ползите от използването на Dianabol

Къде да купя е Methandrostenolone SteroidDianabol е изключително мощен изграждане на мускулите стероид, който има както анаболни и андрогенни ефекти върху лице. The анаболен характер на Dianabol увеличава задържането на азот и на свой ред мускулна производство. Способността му да увеличава реакция азот подобрява усещането за благополучие и протеин производството в организма на човека. Стероидът също помага тялото на човек, за да регулирате бързо до повишени натоварвания, което намалява умората.

Когато на Dianabol, културисти, добавете 2-4 паунда на тегло всяка седмица в продължение на един и половина месеца. Това значително увеличава силата на тялото, но това е най-ефективна, когато се комбинира с подходяща тренировъчна програма и хранителен режим.

Кликнете тук, за да купи Methandrostenolone стероиди от официалния сайт:

Както казах и преди, Dianabol подобрява усещането за благополучие, което кара хората да го отнесат като чувствам добре стероид на дадено лице. Dianabol осигурява нормализиращо действие върху множество процеси, които са отговорни за физическото и психичното здраве.

Dianabol подобрява качеството на съня на човек и ги предпазва от изгаряне поради честото обучение. Dianabol намалява умората, поради способността му да се подобри синтеза на РНК по време на изморителни тренировки. Той намалява катаболитен стрес в даден потребител – факт, който му позволява да изпълнява по-добре от други хора, както и да се възстанови бързо след усилена тренировка.

Dianabol помага културисти да запази протеини в мускулите. D-Bol води до значително подобряване на растежа инсулин. Инсулинът е катаболитно вещество произвежда в черния дроб и се използва в други тъкани на тялото и това е много важно в обмяната на веществата.

Dianabol странични ефекти

Къде да купя е Methandrostenolone SteroidMethandrostenolone е един от най-популярните стероиди на всички времена. Далеч по-популярна, отколкото почти всеки стероид, различна от тестостерон, и без съмнение най-популярната орален стероид, който някога хит на рафта. Разбира се, вие вероятно питам какво в света Methandrostenolone е, и това е, защото ти го знаеш от най-известните си търговско наименование Dianabol.

Dbol, както често се нарича, е мощен анаболен андрогенен стероид с огромен анаболен характер и умерено андрогенен характер. Докато си андрогенен рейтинг не е толкова високо, неговата андрогенна активност е малко по-голям от нейния рейтинг позволява на.

Един от най-добрите стероиди на земята за насърчаване на маса и сила, Dbol до голяма степен изпълнява своите задължения по андроген рецепторите, и с такова действие рязко увеличава синтеза на протеини и гликогенолизата. Докато други стероиди споделят тези черти също Dianabol просто го прави по-добре от най-много и най-много по-бързо.

Разбира се, Dbol не е всичко, дъги и слънце. За съжаление, има Dianabol странични ефекти, и това е, което ние искаме да обсъдим днес. Както всички анаболни стероидни странични ефекти, Dianabol странични ефекти не са гарантирани, но зависи от няколко основни фактора.

Къде да купя е Methandrostenolone SteroidОсвен това, както е при повечето стероиди, Dianabol странични ефекти до голяма степен може да бъдат избегнати с отговорна работа, а доста често лесно се води борба трябва да се появяват. Ключът към успеха, тъй като тя се отнася до Dbol, е да се знае какво може да са възможните странични ефекти, точно как да ги избегнем, и какво да направя, ако те настъпят. Ако можете да получите това знание и допълва отговорно ще се насладите само успех.