Колагенът Drink Преглед: Youtonics кожата Benefit, Резултат & Къде да закупим?

Какво е колаген?

Колагенът Drink Преглед: Youtonics кожата Benefit, Резултат & Къде да закупим? Колагенът е един от най-изобилните протеините в човешкото тяло и е материал, който притежава цялото тяло заедно. Той се намира в костите, мускулни тъкани, кожата, а също и ставните връзки, където тя се развива една платформа, за да предложи издръжливост и рамка. Колаген образуван от аминокиселините глицин, пролин, аргинин, и хидроксипролин.

Има много различни видове колаген, най-малко 16 видове, но 80-90% от колагени в тялото принадлежат към видове I, II и III също. Колагените в организма са здрави и гъвкави.

Колаген асистенции дават силата си кожа, а също и гъвкавост, както и промяна на мъртвите клетки на кожата. Когато се касае за нашите ставите, както и връзки, в най-лесните условия, това е “лепилото”, което помага държи тялото с друг.

Дали колаген в грижа за кожата напитки работа?

Колагенът не може да получи през кожата. Но ако го пиете, можете да бъдете сигурни, че става. Сега той трябва да работи, нали?

Не толкова бързо. Само защото сте успели да се промъкнат в колаген, това не означава, че е няма да те направи много добро. Ето за какво става въпрос: когато ядете една чиния спагети, те не се стигне до стомаха Ви и червата цяло. Те се разбива на всички по-малките хранителни вещества, които ги правят.

Същото е и с колаген. След храносмилателния процес започва, колаген получава разделени на аминокиселини (FYI: колаген е протеин и всички протеини са съставени от аминокиселини). Вашето тяло след това използва тези аминокиселини за каквото и да се нуждае в момента. Тя не знае, че са били за пиене на колаген, за да се втвърдят кожата си. Вярвам, че някои от тези аминокиселини могат да сигнализират на тялото ви да усилвател производството на колаген малко, но това не е решено.

Специална оферта Купете 3 БУТИЛКИ Получи 3 БЕЗПЛАТНО

Колко вида колаген има?

Сега, за да направим нещата по-сложно, там не е само един вид колаген. Има около 30! Не всички от тях са свързани с кожата. Някои от тези форми са налице само в сърдечния мускул, например, за да можем да ги пренебрегнем (за тази дискусия).

Видовете колаген, които са важното за твърдост и здравия вид на кожата са Видове I, III, V, VI, VII, XII. Мога да отида в по-големи подробности, но аз не искам да ви отегчавам. Всичко, което трябва да знаете е, че едно питие или добавка обещава да укрепват кожата, тя трябва да се насърчи производството на правилния тип колаген.

Чакай, има още. Съществуват различни форми на всеки вид колаген! Те са:

 • Хидролизиран колаген: напълно оформени колаген нарязан на малки парченца. Това е най-често срещаният тип, използван в козметиката.
 • Роден: напълно оформени колаген. Той има много голяма молекулярна структура, която не може да проникне на кожата.
 • Разтворим: това е колаген, който не е напълно оформен и, следователно, споменатият да проникнат кожата по-добре. Това обикновено се извлича от млади животни.

Какво е YouTonics кожата колаген Подновяване Алкохол?

YouTonics Е козметичен продукт, който ви предлага с общ пакет сделка. Това може да се повиши по-здрава кожа чрез повишаване на нивата на хидратация, подобряване на вашите нокти, венците, коса и очи. Той може също да помогне за справяне с признаците на стареене проблеми по ефикасен начин.

Продуктът се използва смес от съставки, които съдържат витамини и протеини в подходящите дози. Те са проектирани по такъв начин, че може да подобри здрава и жизнена кожа. Формулата се състои от клинично тествани съставки, които са насочени признаци на стареене и намалява появата чрез редовна употреба.

Витамин А, Е и С са част от съставките, които могат да защитават своите здрави кожни клетки. Също така може да поправи повредените тъкани на кожата. Производителите са специално изработени използване на формула пробив а именно “Tri-Оптимизиран формула.

Това може да намали бръчките и различни други преждевременни признаци на стареене. Тези съставки могат да работят от най-долен слоеве на кожната матрица и по този начин можете да получите по-бързи резултати. Той също така намалява производството на ензим, който е отговорен за причиняване на стареене на кожата.

YouTonics  е уникален продукт против стареене по отношение на притежателите на други продукти, тъй като тя се състои от система за подаване на течност. Това може да помогне в бързото усвояване на бърза доставка до клетките на кожата. По този начин кожата абсорбира хранителните вещества, незабавно, и ползите, които могат да извлекат най-бърз и ефективен.

Какви са YouTonics кожата съставки?

Производителите на този анти-стареене продукти са се възползвали от съставки, които водят кожата против стареене свойства.

Тези съставки са:

Hydralized колаген протеин:

 • 30% от тялото ви се състои от колаген. Те са градивните елементи на кожата си и да отговаря за поддържането на структурата на клетките. Когато тялото ви намалява нивата на колаген, кожата става суха, тъй като губи на хидратация и копнее за храна.
 • YouTonics кожата алкохол съдържа 10 г на колаген протеин във всяка бутилка 30 ml. Следователно, вие може да даде значителен тласък на нивата на колаген и насърчаване на скоростта на кожи от ремонт.

Витамин А:

 • Този витамин действа добър антиоксидант, който може да подобри зрението си и ви предпазва от свободните радикали и увреждането на кожата.
 • Витамин А в тази добавка, може да ви предпази от фини линии, бръчки и много други проблеми на кожата стареене.

Витамин Е:

 • Този витамин в YouTonic добавка за кожата могат да направят кожата ви по-силни и да ви попречи на някои от проблемите, свързани със здравето, като например рак, диабет и различни сърдечно-съдови заболявания.

Витамин Ц:

 • Тази съставка в тази напитка е известно, за да се подобри кожата си и да се използва в няколко продукти за грижа за кожата.
 • Витамин С може да помогне да ви попречи сърдечно-съдови заболявания, прави имунната система по-силна и предотвратява стареенето на кожата.

Аминокиселини:

 • Глицин, пролин, аргинин, и хидроксипролин са аминокиселини, които създават колаген в тялото.
 • Кожата се нуждае от последователна доставка на тези аминокиселини за поддържане на нивата на колаген.
 • присъстващ съставка може да помогне да доставят тези аминокиселини и по този начин тя може да спомогне за поддържането на здрави нива на колаген.
Специална оферта Купете 3 БУТИЛКИ Получи 3 БЕЗПЛАТНО

Какви са предимствата на YouTonics?

За разлика от традиционния добавка колаген,  YouTonics  е течен колаген напитка, която спомага за увеличаване на нивата на колаген от вътре на вън. YouTonics е напитка, поради което тя също така помага на другите части на тялото.

Анти-стареене кремове са приложени повърхностно и по този начин да работят само за кожата. От друга страна, YouTonics увеличава колаген в цялото тяло. Този тласък в колаген е от полза за кожата, косата и ноктите също.

 • За борба с признаците на стареене:

Кожата ви е застаряването на населението, защото на един ензим, наречен Хиалуронилаза. Този ензим е отговорен за разграждането на кожни клетки, което води до бръчки и отпусната кожа. Това се дължи на недостатъчно количество колаген се произвеждат (с напредването на възрастта).

YouTonics съдържа съставки, които забавят производството на Хиалуронилаза който помага за забавянето на скоростта на клетките на кожата разбивка. Това забавяне на клетките на кожата разбивка може да ви помогне да запазите вашия младежки вид на кожата дори и с напредването на възрастта.

 • Подобрява кожата Здраве & Състояние:

Просто намаляване нивата на Хиалуронилаза синтез, не е достатъчно да се обърне вредата вече е направено клетките на кожата. Кожата също изисква тласък в колаген и еластин.

YouTonics съдържа аминокиселини и хидролизиран колаген протеин. Това помага да се повиши нивото на производството на колаген в организма. Това увеличаване на колаген придава на кожата ви горивото тя трябва да възстановяване и ремонтиране на кожни дефекти. Тази напитка съдържа и витамини А и Е, които са избрани за тяхната мощен антиоксидант, който се бори свободните радикали.

 • Подобрява здравето на вашата кожа, нокти, Венци, косата и очите:

Тъй YouTonics се поглъща орално, тласък в колаген може да участва в други части на тялото също. Увеличението на производството на колаген може да помогне за подобряване на цялостното здраве на кожата, ноктите, венците, коса и очи. Тъй като са налице различни видове колаген като тип I и II, което представлява увеличение в колаген може да подобри цялостното здраве.

 • Помага за намаляване на болки в ставите:

Колагенът е протеин и служи като естествен лубрикант на ставите. В тази си роля, колаген спомага за подобряване на структурна подкрепа и помощ в движението на ставите. Но тъй като нивата на колаген слизат, недостатъчните количества на естествения смазката между ставите, които причиняват болки в ставите.

Ако повиши нивата на колаген с кремове против бръчки, може да изглежда по-млада, но вашите стави все пак ще боли. YouTonics увеличава нивата на колаген в ставите се дължи на витамин С, което води до облекчаване на болки в ставите и движение.

Стави не са само зоната, където се изисква синтеза на колаген, други съединителни тъкани също трябва този протеин. И YouTonics колаген може да ви помогне да се осигури този протеин на всички органи.

Цена на Youtonics кожата

1 BOTTLE
$54.95
Retail: $64.95
Savings: $10.00
60 Day Money Back Guarantee
FAST & FREE Worldwide Delivery
 
buy now »
3 BOTTLES + 3 FREE
$164.85
Retail: $329.70
Savings: $164.85
60 Day Money Back Guarantee
FAST & FREE Worldwide Delivery
 
buy now »
2 BOTTLES + 1 FREE
$163.95
Retail: $384.55
Savings: $54.95
60 Day Money Back Guarantee
FAST & FREE Worldwide Delivery
 
buy now »

Което произвежда YouTonics?

Бауер Nutrition е производителят на този колаген напитка.

Тази компания има репутацията на продажба на един от най-добрите лечебни и козметични добавки. Wolfson Берг Limited, известен компания е собственик на Бауер Хранене и Youtonics.

Ръководства с инструкции за ползване

Разклатете много добре помежду си една порция. Приемайте по една 30ml мярка тридесет минути преди лягане в продължение на най-високи резултати.

Колко дълго ползване Този колаген Каталог на работа?

Ако следните инструкции, както е предложено, ще наблюдаваме отчетлива разлика върху кожата (много по-блестящи), както и на кожата ще се появи хидратирана и здрава. Както и, в крайна сметка (от 4 до 8 седмици), че ще има ефект върху вашите бръчки петна.

Имате ли този продукт Всички странични ефекти?

Това е най-важното, което исках да се чете преди да резервират моя собствен колаген напитка. Аз се погрижих да проучи най-добре да се знае, ако има такива странични ефекти може да ми или други потребители, да предизвика?

Този продукт е направен от Advanced Tri-Оптимизирана формула и по ревюта, клиентски отзиви, както и много други признания. Също така, аз не намирам кой тип странични ефекти са докладвани от народа.

Създателите са използвали против стареене съставки, които могат да помогнат на хората да се отървеш от стареене на кожата аспекти и да се възстанови естествената кожа. Това може да бъде една от причините, след като гледа съставки и ползи за да се опита този продукт.

Къде можете да закупите този колаген Алкохол?

Ако търсите да се подобри нивото на здравето на кожата и колаген, трябва да получите YouTonics от официалния сайт. Както вече споменахме, Bauer Nutrition е компанията, която доставя този колаген напитка. Компанията ви предоставя страхотна цена, ако закупите от сайта на производителя.

За да получите YouTonics по-ниска цена, можете да се откажете за един от най-добрите на официалния сайт оферти.

 • Първото предложение е, ако си купите две бутилки, получавате трета бутилка безплатно. Това означава, че можете да спестите 33% от цената (освен $ 54.95 в щатски долари).
 • Второто предложение е, ако закупите три бутилки, получавате още три свободни. Това означава, че освен 50% от цената (освен $ 164.85 в щатски долари).

присъда

Колагенът Drink Преглед: Youtonics кожата Benefit, Резултат & Къде да закупим? С поглед към всеки показалец в подробности, разбрах, че YouTonics кожата може да бъде полезно за вашата грижа за кожата. Това колаген напитка може да ви помогне да намалите стареене на кожата, осигурява важни витамини и минерали.

Това може да помогне в изграждането на по-млад вид на кожата. Тъй като тези напитки имат 60-дневен гаранция, някои хора може да не забележат резултати в първите няколко седмици. Така че продължавам да опитвам и не губи вяра като имаш цели два месеца в ръцете си.