Skip to main content

Кленбутерол Отзиви за отслабване и бодибилдинг

Най-добрите мазнини горелки

Искате ли да разберете какво най-добрите мазнини горелки са, но не са сигурни кой от най-добрите мазнини горелки са безопасни, ефективни и достъпни във вашата страна? Е, тук е бърз преглед на най-популярните мазнини горелки, които в момента са на разположение онлайн и над контра.

Кликнете тук, за да купи Кленбутерол стероиди От Официален сайт
  1. Кленбутерол:

През 2007 г., Кленбутерол, известен също като “нулев размер Хапчето”, след като е считан за един от най-добрите мазнини горелки на пазара. Първоначално разработена за лечение на коне астма, това хапче е благоволил да получите сърдечен състезания да горят след това си хранителен прием на мазнини по-бързо и да действа и като изключително мощен подтискащото апетит. Поради значителни странични ефекти, които са възникнали от прекомерна употреба на този мазнини горелка, като сърцебиене, нерви и пристъпи на паника; тази мазнини горелка в момента е достъпна само чрез абонамент.

  1. Procatol:

Това FDA одобри изгаряне на мазнини хапче е издаден през 2006 г. и е 100% органичен. Проектиран от екстракти от кактус растение, той заявява, да се свързва до 28% от вашия хранителен прием на мазнини. Смятан за един от най-добрите мазнини горелки от медицински дружества, това хапче за отслабване също действа като подтискащото апетит, както и за лечение на висок холестерол. Не са известни странични ефекти на това хапче. Този продукт е на разположение онлайн в цял свят.

  1. Alli

Също FDA одобри, Alli се продава без рецепта в САЩ и онлайн в световен мащаб. Alli работи като мазнини горелка в храносмилателния път, ограничаване си ензими способността да изгаря приема на мазнини, намаляване на количеството на мастните киселини, разбити, а останалите прием на мазнини се доставя чрез червата. Има някои “ефекти от лечението” при използването на Alli, ако не се ограничи всяко хранене да 15mgs на мазнини. Тези ефекти могат да бъдат някои изхождане и редки изпражнения. Това хапче за отслабване продукт в момента е номер едно в продажбата на най-добрите мазнини горелки, продавани в САЩ

Кликнете тук, за да купи Кленбутерол стероиди От Официален сайт

Какво е кленбутерол?

Както споменах в увода, кленбутерол е астма лекарство, използвано за лечение на дихателни заболявания. Конкретно, Wikipedia описва Clen като деконгестант и бронходилататор, че може да направи по-лесно дишане. Но това само драскотини по повърхността, защото този наркотик също има някои невероятни изгарят мазнините и изграждане на мускули имоти (повече за това по-късно).

Кликнете тук, за да купи Кленбутерол стероиди От Официален сайт

Като се има предвид, че Clen е забранена от МОК, това е със сигурност си струва, покриващ как това лекарство осигурява конкурентно предимство. Често в сравнение с ефедрин, кленбутерол стимулира бета-2 рецепторите, като извършва като бета-2 агонист, което означава, тялото ви предпочита да изгаря мазнините над мускулите. Други важни резултати кленбутерол включват повишен аеробен капацитет, подобряване на кислород транспорт и повече мускулна маса.

Няма по набор Clen дозировка, тъй като това варира въз основа на вашия опит с лекарството, пол и конкретна цел. Обърнете внимание по-долу в следните примери за това как да се подходи кленбутерол дозировка:

Кликнете тук, за да купи Кленбутерол стероиди От Официален сайт

Започвайки Clen-използвайки културист – 20 mcg на ден, а след това постепенно да се увеличи до между 60 мкг и 80mcg на ден. Опитен Clen-използвайки културист – 60 мкг-140mcg дневно; Вашия Clen дозировка не трябва да надвишава 200mcg. Жена на рязане кленбутерол цикъл – 10mcg-40mcg.

Както при всяко лекарство, което ще ви постави в тялото си, това е най-добре да проучите специфична доза ще трябва на базата на вашия опит и вид на кленбутерол цикъл, който правиш. Нещо повече, това е наистина важно да се вземат под внимание потенциалното кленбутерол странични ефекти преди да го използвате.

Кликнете тук, за да купи Кленбутерол стероиди От Официален сайт

Какво прави кленбутерол цикъл изглежда?

Като говорим за каране на велосипед, това е точно като на дозиране, където е зависим от голове, пол и опит. Освен това, можете да намерите стотици различни Clen вариации цикъл, а това отново е област, в която независими изследвания е най-добрият ти приятел. Но само за да дам един пример, тук са два цикъла от форумите EliteFitness.com, и вие сте насърчени да се провери на нишките, за да видите отзивите за тях:

Кликнете тук, за да купи Кленбутерол стероиди От Официален сайт

Цикъл 1: Just Clen и Т3
спомагателни устройства: креатин, Magnesium
PCT: Не е посочено
Цели: Отслабване, запазване Muscle

Седмица КленбутеролCytomel (T3)
140-100mcg25-50mcg
240-120mcg
(тънки до 40mcg)
50mcg
3Край50mcg
4Край50mcg
540-100mcgКрай
640-120mcg
(тънки до 40mcg)
Край
Кликнете тук, за да купи Кленбутерол стероиди От Официален сайт

Цикъл 2: Clen подредени с анаболи
спомагателни устройства: Arimidex, Лив 52
PCT: Планиран, но които не са посочени
Цели: Sheer твърдост и Васкуларизацията

СедмицаТестостеронът PWinstrolКленбутеролCytomel (T3)HGH
1100mg EOD25mg ED2 UI ED
2100mg EOD25mg ED2 UI ED
3100mg EOD25mg ED80mcg (макс)2 UI ED
4100mg EOD25mg ED80 мкг (макс)50 мкг2 UI ED
5100mg EOD50mg ED50 мкг2 UI ED
6100mg EOD50mg ED120 мкг (макс)50 мкг2 UI ED
7100mg EOD50mg ED120 мкг (макс)50 мкг2 UI ED
8100mg EOD50mg ED120 мкг (макс)50 мкг2 UI ED

Къде можете да намерите кленбутерол за продажба?

Въпросът за това къде да купя Clen се усложнява от факта, че кленбутерол не е правен в Съединените щати; можете да прочетете за правното положение по отношение buterol по този американския съд страница. Въпреки перспективи на правителството на САЩ по този наркотик, много културисти все още намират кленбутерол за продажба на различни сайтове. Това дава възможност на хората да купуват кленбутерол, без дори да се налага рецепта. Въпреки това, една уловка, ако си купувате кленбутерол онлайн е, че вие ​​трябва да бъдете внимателни да не се изгорите от лош продукт или уловени от федералните!

Кликнете тук, за да купи Кленбутерол стероиди От Официален сайт

Не всяка страна е толкова драконовски на техния възглед за кленбутерол. Хората могат да си купят този наркотик в европейските страни на България и Русия, както и Китай. Но независимо от това къде един е от, на Международния олимпийски комитет (МОК) и големи спортни лиги са забранили спортисти да вземат Clen.

Кои са някои от кленбутерол странични ефекти?

Както при повечето големи неща, има недостатъци до провеждане на Clen цикъл. Подобно SuperSkinnyMe.com посочва, някои от кленбутерол странични ефекти включват високо кръвно налягане, ускорен сърдечен ритъм, главоболие, тревожност, прегряване, сухота в устата, изпотяване и безсъние. Тези нежелани реакции могат да бъдат твърде тежки, така че не трябва да излизат в Clen ползване леко.

Clen странични ефекти ще се различават от човек на човек, но страните, засегнати някои хора наистина трудно и определено е най-добре да има подкрепата на кленбутерол цикъл. По-специално, да 3mg-5 mg таурин дневно по време на Clen цикъл защото нивата на таурин се изчерпват в черния дроб, така се предотвратява превръщането на Т4 да T3 в черния дроб. Също така да магнезий и калий, и се пие много вода за цикъл, за да се предотвратят мускулни крампи и пазят себе си от прегряване. И накрая, не забравяйте, че вашият кленбутерол дозирана мачове вашето ниво на опит с лекарството.

Кликнете тук, за да купи Кленбутерол стероиди От Официален сайт