Кленбутерол коментари: Резултати & Възможни нежелани реакции

Какво е Кленбутерол

Кленбутерол (често наричан просто “Clen”) не е стероид, но Beta 2 Sympathomitetic и централната нервна система (ЦНС) стимулант. Това е специфичен агонист, стимулиране на бета адренергични 2 рецептори. Той се използва в някои страни в медицински смисъл като бронходилататор при лечението на астма, но не във Великобритания и САЩ, главно поради дългия си полуживот.

Кликнете тук, за да купи стероиди От Официален сайт

Спортисти и културисти използват лекарството поради своите термогенни и анти-катаболни ефекти. Това се дължи на способността му да се увеличи малко вътрешна температура на тялото, като по този начин повишаване на калории (енергия) разходи. Смята се, че на 1 ° F увеличат добивите около 5% увеличение на калории поддръжка изгорени. Проучванията върху добитък предполагат, че кленбутерол има и анаболни свойства. Въпреки това изглежда не е случаят при хора, че се дължи на факта, че хората нямат изобилието на бета 3 рецептори, които увеличават производството на инсулин и чувствителност.

Кликнете тук, за да купи стероиди От Официален сайт

Как Dos работи

Clenbutrol (кленбутерол) Мнения Резултати & Възможни нежелани реакции

Кликнете тук, за да купи стероиди От Официален сайт

Clenbutrol горива вашите тренировки и превръща тялото си в пълен работен ден, мазнини взривяване пещ.

 • SAFE & ПРАВНА Кленбутерол Alternative
 • МОЩЕН изгаряне на мазнините
 • УВЕЛИЧЕНИЕ Muscle да Fat Ratio
 • СЪХРАНИМ чиста мускулна маса
 • RIPPED физика
 • Подобрена производителност
 • ЗАСИЛЕНО Stamina & Endurance
 • НЯМА игли или предписания
 • Бързи резултати рамките на 30 дни

Ползите от Кленбутерол

Ползите от Кленбутерол следва да бъдат сравнително лесно да се възприемат като това ще подобри сърдечно-съдовата ефективност и нашата метаболитната активност. Като същевременно увеличава липолизата (загуба на мазнини), за да бъде най-голямото му атрибут ползите не свършват там ще се окаже. Кленбутерол е доказано, че се увеличи без мазнини маса (постно тъкан) макар и не в степента на анаболен стероид тя все още ще носи скромен анаболен засегне.

Кликнете тук, за да купи стероиди От Официален сайт

Това увеличение на мазнини маса, въпреки че скромен се постига чрез увеличаване на синтеза на протеини; Това просто означава, че вашият протеин, в основата на мускулната тъкан, се обслужват по-добре, неговата активност и ефективност става по-голяма, отколкото без Кленбутерол да присъства в организма. Двойка това с нейните силни изгаряне на мазнини способности, като увеличаване на мускулната тъкан също увеличават метаболитната активност имате един много мощен мазнини намаляване на лекарства на ръцете си.

Страничните ефекти на Кленбутерол

Както с всички лекарства, независимо от формата, Кленбутерол не е без възможност за отрицателни странични ефекти. Въпреки страничните ефекти ще варират от човек на човек и могат да бъдат контролирани с отговорна употреба те могат да бъдат доста неприятни и проблематично, когато те показват. Най-досаден страничен ефект се дължи на това лекарства стимулиращ ефект; много потребители кленбутерол съобщават за много чувство за нервност и дори безсъние , когато те вземат Кленбутерол ; Въпреки това, доколкото може да бъде много зависи от дозата. Друг често срещан страничен ефект се спазми, но това изглежда е още по-индивидуалистично от нервност ефект и до голяма степен може да се елиминира чрез осигуряване на достатъчно вода е взето всеки ден.

Кликнете тук, за да купи стероиди От Официален сайт

Има още един страничен ефект, който излиза извън досаден и в царството на загриженост, тъй като Кленбутерол може да бъдат тежки по сърцето чрез сърдечна хипертрофия (на разширяването на вентрикули .) Въпреки това, отново, това ще бъде до голяма степен зависимо от дозата и на малко загриженост сред онези, които използват Кленбутерол отговорно. Въпреки това, тъй като това е проблем, с цел да се гарантира, ние използваме отговорно Кленбутерол не е лекарство, което би искал да използва за целите на мазнини загуба за продължителни периоди от време. Ние могат безопасно и ефективно да използва това лекарство за една прилична сума от време, но има един правилен и грешен начин, но така или иначе се използва това лекарство за по-голямата част от годината може да се окаже много вредно докаже.

Кликнете тук, за да купи стероиди От Официален сайт

Кленбутерол Cycles & дози:

Там обикновено са две училища на мисълта за това как най-добре да използват Кленбутерол безопасно и ефективно. Най-честият начин е 2 седмица на последвано от две седмици разстояние . Докато 2wks за включване / изключване 2wks е най-често, все по-стабилен и по-голяма продължителност на приложение се превърнаха във все по-голяма популярност.

Кликнете тук, за да купи стероиди От Официален сайт
 • 2wks на / 2wks разстояние: Идеята е проста, да започне с ниска доза и да го увеличи на всеки 2-3 дни, докато стигнете до вашата максимална доза желания. След като сте тялото започва да се адаптира да преустанови употребата, изчакайте две седмици и след това да започне отново близо до дозата, която завърши с или дори с точната доза; повтаря толкова пъти, колкото е необходимо.
 • Steady Употреба: Започнете с ниска доза и да увеличи дозата леко на всеки 2-3 седмици, ако е необходимо. Като цяло увеличението ще дойде в изблици на 20 mcg и ще продължи да се увеличава на всеки 2-3 седмици, докато се постигне желаното ниво на загуба на мазнини.
Кликнете тук, за да купи стероиди От Официален сайт

Както можете да видите това са две много различни методи на приложение и една категорично работи по-добре от другия. Докато 2wks On / 2wks почивни е най-популярният е само това се дължи на огромното количество дезинформация, благодарение на все по-големите явления, известни като “Bro Science” претендира за домакин на дъски до интернет съобщения. Истината е проста; на 2wk за включване / изключване 2wk метод е много по-малко ефективна от другите ни опция. Вярно е, след две седмици, тялото ви ще се приспособи към стимулиращия ефект и вашите нерви ще се разсеят до голяма степен, но това не означава, че кленбутерол вече не работи, както е често срещано погрешно схващане.

За да се получи пълен ефект, въпреки че непосредствена загуба на мазнини ще бъде по-голям в първите две седмици трябва да продължим Кленбутерол терапия далеч покрай целта в две седмици, ако искаме да се възползват напълно от метаболитен нарастващата активност. За да се постигне тази цел постоянно нарастване на Кленбутерол на всеки 2-3 седмици, ако е необходимо ще се окаже много по-ефективно да се окажат. Повечето ще намерите, както мъже, така и жени, които с начална доза от 40mcg на ден да бъде съвършен с увеличения от 20 mcg на всеки 2-3 седмици.

Кликнете тук, за да купи стероиди От Официален сайт