Skip to main content

Στεροειδών Κρέμα Για Φίμωση – Αγοράστε Νομική Στεροειδή

στεροειδή

Τα αναβολικά στεροειδή είναι συνθετικά παραλλαγές της ανδρικής ορμόνης τεστοστερόνης. Ο κατάλληλος όρος για τις ουσίες αυτές είναι αναβολικά-ανδρογόνα στεροειδή, Steroid Κρέμα Για φίμωση  .

«Αναβολικά» αναφέρεται στην οικοδόμηση των μυών, και «ανδρογόνο» περιγράφει αυξηθεί αρσενικά χαρακτηριστικά του φύλου. Μερικά κοινά ονόματα για τα αναβολικά στεροειδή είναι εξοπλισμός, χυμός, roids, αλλά και στοιβασίας.

παρόχους υγειονομικής περίθαλψης θα μπορούσε να προτείνει στεροειδών για τη θεραπεία ορμονικής ζητήματα, όπως η καθυστερημένη εφηβεία.

Τα στεροειδή μπορούν επιπλέον ασχοληθεί με ασθένειες που δημιουργούν μυϊκή απώλεια ιστού, όπως ο καρκίνος και το AIDS. Ωστόσο, ορισμένοι αθλητές καθώς και οι body builders κατάχρηση αυτών των φαρμάκων για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας ή να βελτιώσουν τη φυσική τους εμφάνιση.

HOT Deal: Αγοράστε 2 Πάρτε 1 δωρεάν

Τα είδη των στεροειδών

Η λέξη, στεροειδή, έχει διάφορες σημασίες σε διαφορετικά άτομα. Για μερικούς ανθρώπους, στεροειδή είναι φάρμακα που χρησιμοποιούν για να ασχοληθεί με σοβαρές παθήσεις όπως φλεγμονή των αρθρώσεων, ενώ άλλοι το χρησιμοποιούν για την ενίσχυση της ανάπτυξης της μυϊκής μάζας και των επιδόσεων, με στεροειδή κρέμα για φίμωση  . Τα στεροειδή πιο συνήθως συνδέονται με τους αθλητές, οι οποίοι είναι κατανοητό να τους πάρει για την ενίσχυση των επιπέδων ισχύος τους, καθώς και την αντοχή, βελτιώνοντας έτσι την απόδοσή τους. Τα είδη των στεροειδών

Η λέξη, στεροειδή, προέρχεται από δύο ελληνικές λέξεις – «Stere», που σημαίνει ισχυρή, καθώς και «Eidos», που σημαίνει μια τρισδιάστατη τύπου. Μαζί, αναπτύσσουν τη λέξη, Stereoiedes, γεγονός που υποδηλώνει μια ισχυρή φυσική ουσία. Όταν μετατραπούν σε αγγλικά, Stereoiedes γίνεται με στεροειδή.

Από τεχνική άποψη, τα στεροειδή ορίζονται ως διαλυτές οργανικές ενώσεις που αποτελούνται από τέσσερις δακτυλίους Κυκλοαλκάνιο. Οι τέσσερις δακτύλιοι, που ταξινομούνται Α, Β, Γ και Δ, αποτελούνται από περισσότερα από 20 άτομα άνθρακα που τα ενώνει μεταξύ τους. Από τους 4 δακτυλίους, 3 δακτύλιοι είναι κυκλοεξάνιο δακτυλίους, οι οποίοι έχουν 6 πτυχές άνθρακα, και επίσης η 4η δακτύλιος είναι ένας δακτύλιος κυκλοπεντανίου, το οποίο περιέχει 5 πτυχές άνθρακα.

Τα στεροειδή απορροφώνται τον τύπο των πυροβολισμών, δισκία ή διαλυτές σκόνες, για μια επιλογή των παραγόντων. Είναι ενδογενείς και εξωγενείς. Παραδείγματα ενδογενών στεροειδών περιλαμβάνουν χοληστερόλη, η οποία είναι ένα άμεσο προϊόν του στεροειδούς κέντρο.

Άλλες περιπτώσεις του στεροειδούς περιλαμβάνουν το φύλο ορμονικούς παράγοντες ονομάζεται τεστοστερόνης και οιστραδιόλης, καθώς και αποτελεσματικότητα αυξάνοντας ορμόνες ονομάζονται νανδρολόνη, Stanozolol και επίσης Oxandrolone. Η δεξαμεθαζόνη, η οποία προέρχεται από την γλυκοκορτικοειδή τάξη, είναι παρομοίως ένα στεροειδές με αντι-φλεγμονώδεις κατοικιών. Η βιταμίνη D είναι παρομοίως ένα παραδοσιακό παράδειγμα ενός στεροειδούς.

Τα στεροειδή ανεπιθύμητες ενέργειες

Οι πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται με τη χρήση αναβολικών στεροειδών είναι ένα πραγματικά αξιοσημείωτο θέμα μεταξύ όχι μόνο των αθλητών, αλλά και οικοδόμοι σώμα, αλλά και μεταξύ των ατόμων που δεν κατέχουν καμία συμμετοχή τι τόσο ποτέ στον αθλητισμό ή φυσικής κατάστασης.

Η πλειοψηφία των τυπικά, η αρχική έρευνα ένα άτομο θα έχει όταν βρίσκεται αντιμέτωπος με το θέμα των αναβολικών στεροειδών είναι: «τι ακριβώς είναι οι επιπτώσεις στεροειδή πλευρά;» και των συνδεδεμένων αφορά σε αυτό το θέμα των στεροειδών αρνητικές επιπτώσεις, όπως: μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα διάστημα πλευρά, οι άνδρες όσο και οι γυναίκες συγκεκριμένες παρενέργειες, αλλά και πολλά άλλα. Πρόκειται για μια πραγματικά πλούσια, πυκνή, καθώς και τεράστιο θέμα που θα μπορούσε να πάει πάνω για μέρες.

Είναι το πρώτο σημαντικό να υπενθυμίσει στον επισκέπτη να μην δίνουν μια εικόνα των αναβολικών στεροειδών αρνητικά αποτελέσματα με ένα μόνο μεγάλο πινέλο, με στεροειδή κρέμα για φίμωση. Αυτό σημαίνει ότι καλύπτουν οι δηλώσεις δεν πρέπει να γίνεται ανησυχητική παρενέργειες, καθώς και πόσο επηρεάζουν τους ανθρώπους.

Η δυναμική των στεροειδών αρνητικές επιπτώσεις είναι τόσο περίπλοκη, καθώς και ποικίλες ότι πρέπει να καταβληθεί κάθε πρωτοβουλία για την αποσαφήνιση των κοινών φήμες, λανθασμένες αντιλήψεις, καθώς και κουβέρτα γενικευμένες δηλώσεις σε σχέση με τις παρενέργειες των αναβολικών στεροειδών χρήση.

Οι αρνητικές επιπτώσεις που προέκυψε από αναβολικό στεροειδές χρήση μπορούν να χωριστούν σε 3 διακριτικό καθώς και διάφορες κατηγορίες:

 1. Γενικά αρνητικές επιπτώσεις
 • Καρδιαγγειακά.
 • Καρδιά Augmentation.
 • Υψηλή πίεση του αίματος.
 • Πολυκυτταραιμία.
 • Ακμή.
 • Κατακρατηση νερου.

2. Άντρας συγκεκριμένες ανεπιθύμητες ενέργειες.

 • Γυναικομαστία.

3. Γυναίκα-συγκεκριμένες ανεπιθύμητες ενέργειες.

 • Η εμβάθυνση της φωνής.
 • Κλειτορίδας Αύξηση.
 • Η αυξημένη ανάπτυξη των μαλλιών.
 • Μείωση Διάσταση στήθους.
HOT Deal: Αγοράστε 2 Πάρτε 1 δωρεάν

Στεροειδών Μήνυμα κύκλο θεραπείας.

Μια στρατηγική για τη θεραπεία μετά κύκλου ή «PCT», είναι μια φράση που είναι συχνά ψεκάζονται κακώς σε πολλά στεροειδή πίνακες μηνυμάτων. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι αναμένουν μέθοδο πάρα πολύ από την επεξεργασία του κύκλου μήνυμα, καθώς και άλλοι δεν θα του δώσει την ευκαιρία με βάση την απουσία κατανόησης.

Με αυτό κατά νου, σκοπεύουμε να συζητήσουμε τη λειτουργία της θεραπείας κύκλου θέση, αυτό που θα μπορούσε πραγματικά να προβλέψει και ο καλύτερος τρόπος για να το εφαρμόσει. Ακόμη περισσότερο, θέλουμε να αναθεωρήσει, όταν θα πρέπει να εκτελεστεί? σε πολλές περιπτώσεις, ένα σχέδιο PCT θα πρέπει να ακολουθείται όταν δεν θα έπρεπε να είναι? μην ανησυχείτε, αυτό θα κάνει όλα νόημα.

Όταν συμπληρωθούν με αναβολικά ανδρογόνα στεροειδή, όλα-τα φυσικά ορμονικά επίπεδα παράγοντας μας τροποποιημένα. Πολλοί αναβολικά στεροειδή καταστείλουν όλα-τα φυσικά παραγωγής τεστοστερόνης μας σε ένα επίπεδο ή ένα ακόμη, καθώς επίσης και αν δεν είμαστε προσεκτικοί οιστρογόνων και της προγεστερόνης βαθμούς μας θα μπορούσε να ενισχύσει πέρα ​​από μια υγιεινή και ισορροπημένη σειρά.

Φυσικά, τα οιστρογόνα και η προγεστερόνη, επίσης, θα μπορούσαν και οι δύο να ελεγχθεί, ενώ σε κύκλο με τις κατάλληλες πρακτικές συμπληρώματα, αλλά η καταστολή της τεστοστερόνης σίγουρα θα παραμείνουν. Μετά από αυτό θα φτάσει τον παράγοντα όπου κύκλου μας συμμετέχει ένα τέλος? έχουμε σταματήσει να χρησιμοποιούν όλα τα αναβολικά στεροειδή, και, κατά συνέπεια, κάτι πρέπει να γίνει.

Όταν σταματήσουν τη χρήση στεροειδών μας, πτυχία τεστοστερόνη μας είναι ακόμα σε υποτονική κατάσταση, και είναι συχνά προτείνεται να ενισχύσει όλα-τα φυσικά παραγωγής, αλλά και να επιτρέψει το σώμα σας σταθεροποιηθεί. Ενώ διέγερση τεστοστερόνη είναι ο πρωταρχικός σκοπός, η εξομάλυνση μεταβλητή της θεραπείας της μετα κύκλου είναι πολύ ουσιώδης. Φυσικά, όπως ξεφύγει για να σε πρώιμο στάδιο, κατά καιρούς εφαρμογή PCT δεν είναι πραγματικά η καλύτερη πρόταση, και θα σκαλίζω ότι λίγο.

Τώρα που καταλαβαίνετε τις επιλογές σας, θα πρέπει να κατανοήσουν πώς να τις εφαρμόσουν. Όσο για HGH, αν χρησιμοποιηθεί το σε κύκλο, απλά συνεχίστε με αυτό με τον ίδιο τρόπο μετά τον κύκλο? απολύτως τίποτα δεν αλλάζει.

Μετά από αυτό έχουμε SERM, το οποίο είναι ένα must, καθώς και την πιθανή προσθήκη hCG. Αυτό είναι όπου η πραγματική στεροειδές κύκλο σας θα επηρεάσει το άρθρο σχέδιο θεραπείας του κύκλου σας, αλλά και αυτό επηρεάζει περιβάλλει τα είδη των στεροειδών που χρησιμοποιούνται? ιδιαίτερα μεγάλη, καθώς τα μικροσκοπικά εστέρες? Ας αρχίσουμε με τεράστια εστέρες.

Αν ο κύκλος σας τελειώνει με επίσης ένα τεράστιο εστέρα αναβολικά στεροειδή, αν είστε απλά κάνοντας χρήση ενός SERM θα ξεκινήσετε τη θεραπεία SERM περίπου 14-18 ημέρες μετά την τελευταία ένεση. Αν mosting πιθανό να κάνουν χρήση της hCG, θα αρχίσει σίγουρα θεραπεία με hCG 10 ημέρες μετά από την τελευταία βολή σας, συνολικά για 10 ημέρες και μετά την επεξεργασία έναρξη SERM.

Όταν πρόκειται για μικρό εστέρες, αν ο κύκλος σας τελειώνει με όλες τις μικρές βάση εστέρες στεροειδή αναβολικά και είστε ακριβώς κάνει χρήση ενός SERM θα ξεκινήσει σίγουρα τη θεραπεία SERM περίπου 3 ημέρες μετά την τελευταία ένεση. Αντίθετα, αν είστε χρησιμοποιώντας hCG, θα ξεκινήσετε τη θεραπεία hCG 3 ημέρες μετά την τελευταία βολή σου, πλήρη για 10 ημέρες και στη συνέχεια να αρχίσει θεραπεία SERM.

Τα στεροειδή προς πώληση είναι παράνομη;

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά και πιο διάφορα άλλα έθνη σε όλο τον κόσμο, μπορείτε να λάβετε νομικές στεροειδή σε μια σειρά από διάφορες μεθόδους. Αρχικά, μπορείτε να αγοράσετε τοπικά στεροειδή (κορτικοστεροειδή) over-the-counter. Αυτά κορτιζόνη λοσιόν παρέχουν ανακούφιση από τον κνησμό, καθώς και οίδημα στην επιφάνεια του δέρματος, αλλά επειδή οι μηχανισμοί τους είναι διάφορες, δεν δίνουν κανενός είδους οφέλη βελτίωση των επιδόσεων.

Δεύτερον, ορισμένα αναβολικά στεροειδή είναι νόμιμα με ιατρική συνταγή. Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο τα χρησιμοποιούν σε τακτική βάση για να ασχοληθεί με μειωμένη τεστοστερόνη, καθώς επίσης και οι γιατροί θα μπορούσαν να τους συστήσει για τη θεραπεία αυτοάνοσων προβλήματα ή για την ενίσχυση της πυκνότητας των οστών.

Παρά το γεγονός ότι είναι νόμιμο να κατέχει, χρησιμοποιεί, και να αγοράσει στεροειδή σε ορισμένες χώρες, οι περισσότερες ομοσπονδιακές κυβερνήσεις να εξετάσουν κατάφερε ουσίες. Αυτό σημαίνει ότι η ιδιοκτησία, χρήση, καθώς και την απόκτηση μπορεί να έχει έννομες συνέπειες. Να είστε ιδιαίτερα ότι έχετε κατανοήσει τις νομοθεσίες στην περιοχή σας πριν αποφασίσετε να αγοράσετε αναβολικά στεροειδή.

Πού μπορείτε να βρείτε στεροειδή on-line;

Η χρήση των αναβολικών στεροειδών και διάφορες άλλες ουσίες ντόπινγκ (PED) δεν είναι πλέον η διατήρηση των κατασκευαστών σώματος και επαγγελματίες αθλητές, στεροειδών Κρέμα Για Φίμωση Αρσενικό στο Ηνωμένο Βασίλειο σταδιακά ψάχνουν σε αυτά τα κατάφεραν τα υλικά για να βοηθήσει τους κατασκευάσει μυϊκό ιστό, υπόστεγο σωματικού λίπους και την ενίσχυση του αθλητισμού απόδοση πιο γρήγορα.

Το 2016 το Ποινικό Μελέτη δραστηριότητα για την Αγγλία και την Ουαλία δήλωσε ότι 60.000 άτομα έχουν τη χρήση στεροειδών, αλλά οι επαγγελματίες της αγοράς δήλωσαν ότι τα γνήσια αριθμοί ήταν πολύ μεγαλύτερη. Νωρίτερα αυτό το έτος Joseph Kean, μια ευκαιρία να μελετήσει τους συναδέλφους στο Liverpool John Moores College, δήλωσε στην εφημερίδα Guardian ότι προσεγγίζει όσο το 30.000 άνδρες ηλικίας άνω των 40 και μόνο κάνουν χρήση των στεροειδών συνήθως στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αυτό είναι διπλάσιο από το νούμερο 5 χρόνια νωρίτερα. Εμείς απλά να υποθέσουμε ότι αγνοούν τα πολλά βραχυπρόθεσμα όσο και διαρκή επιπτώσεις για την υγεία και την ευεξία, μαζί με το νόμιμο καθεστώς των στεροειδών.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, τα στεροειδή είναι μια κλάση C παράνομων ναρκωτικών, που δείχνει ότι δεν είναι αδίκημα να τους έχουν, αλλά την παραγωγή τους, παρέχοντάς τους ή την εξαγωγή τους χωρίς άδεια είναι παράνομη, όπως την απόκτησή τους on-line και έχοντας επίσης να τους παραδοθεί η ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ.