Η τεστοστερόνη Συμπληρώματα αναθεώρηση: Testogen Αποτέλεσμα – Είναι πραγματικά λειτουργεί

Τι είναι η τεστοστερόνη;

Η τεστοστερόνη είναι μια στεροειδής ορμόνη που παράγεται φυσικά στο ανθρώπινο σώμα. Στους άνδρες, έχει κάνει στους όρχεις και στις γυναίκες τις ωοθήκες, αλλά σε πολύ μικρότερες ποσότητες. Τα κύρια χαρακτηριστικά τεστοστερόνη μπορεί να δει κανείς συχνά στους άνδρες. Αυτά περιλαμβάνουν τέτοια πράγματα όπως τα μαλλιά του προσώπου, τη μυϊκή μάζα, την εμπιστοσύνη, την εγρήγορση, την ενέργεια, και σε ορισμένες περιπτώσεις – επιθετικότητα.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι οι γυναίκες δεν μπορούν να επωφεληθούν από ορισμένα από αυτά τα χαρακτηριστικά – και δεν μιλάμε για τα μαλλιά του προσώπου. Στις γυναίκες, φυσιολογικές ποσότητες τεστοστερόνης θα παρέχει τα ακόλουθα: Αυξημένη δύναμη, περισσότερη ενέργεια, ζωτικότητα, την παραγωγικότητα, και ναι, αυξημένη σεξουαλική ορμή.

Ωστόσο, για μια γυναίκα να αρχίσει να αυξάνεται τεράστια μυς διόγκωση (ή του προσώπου τρίχα) θα πρέπει να εισφέρει μεγάλες ποσότητες συνθετικής τεστοστερόνης γι ‘αυτό να συμβεί ποτέ – αποκλείοντας οποιαδήποτε προβλήματα κατά τη χρήση των φυσικών και ασφαλή T-ενισχυτές για τις γυναίκες.

Αντίθετα, η έλλειψη τεστοστερόνης θα οδηγήσει σε κακή σεξουαλική ορμή, η έλλειψη ποιοτικού ύπνου, αύξηση σωματικού βάρους, κατάθλιψη, μειωμένη αντοχή και λιγότερο τη συνολική ανάκαμψη από την άσκηση κλπ για τους άνδρες και τις γυναίκες. Έτσι, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πώς να ενισχύσει τα επίπεδα τεστοστερόνης σας για τη γενική υγεία σας με φυσικό τρόπο. Που σημαίνει ότι θα το πράξουν σε ένα ασφαλές και ελεγχόμενο τρόπο.

Αγοράστε TESTOGEN τώρα και Πάρτε εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Να συμπληρώματα τεστοστερόνης λειτουργούν πραγματικά;

Αυτή είναι η μητέρα όλων των ερωτήσεων, «δεν συμπληρώματα τεστοστερόνης πραγματικά εργασία;» Η σύντομη απάντηση είναι, ναι και όχι. Ας εξηγήσουμε …

Αυτό εξαρτάται από όλα τα σχετικά με το τι συστατικά που χρησιμοποιείτε όταν με στόχο να ενισχύσει τα επίπεδα τεστοστερόνης σας. Με απλά λόγια, το σώμα σας θα αντιδράσει μόνο σε ό, τι δίνεται. Μερικοί θα βοηθήσει στην αύξηση της τεστοστερόνης, και άλλοι θα αυξήσει μόνο λίμπιντο. Υπάρχουν πράγματι τα συστατικά εκεί έξω που θα κάνει τίποτα

ΓΕΝΕΤΗΣΙΟΣ ΟΡΜΗ:

Συστατικά που θα αυξήσει την λίμπιντο είναι ιδιότητες, όπως fenugreek , και Tribulus .

Αυτά τα δύο συστατικά που λειτουργούν για να ενισχύσουν τη σεξουαλική σας επιθυμία, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε σκέφτεσαι: «! Γεια σου, τα επίπεδα τεστοστερόνης μου αυξανόμενη»  Ωστόσο, αυτό δεν είναι απαραιτήτως η περίπτωση.

Τριγωνέλλα και Tribulus θα εργαστεί για να σας δώσει ένα «ανελκυστήρα» που είναι σίγουρο. Αλλά, δεν ενισχύει άμεσα την παραγωγή τεστοστερόνης σας.

τεστοστερόνης:

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν συστατικά, όπως D-ασπαρτικό οξύ (DAA για συντομία). Αυτά θα βοηθήσουν το σώμα σας μετατρέψει τη χοληστερόλη στο τεστοστερόνης στους όρχεις.

Όταν DAA περνά μέσα από το πεπτικό μονοπάτια, προσπαθεί να βελτιώσει και να ενισχύσει την χημική διαδικασία που μετατρέπει τα λίπη (ειδικότερα χοληστερόλη) σε τεστοστερόνη.

Η διαδικασία αυτή υπάρχει ήδη στο σώμα σας με φυσικό τρόπο, αλλά για κάποιο λόγο? πιθανώς λόγω του στρες, το υπερβολικό βάρος κτλ αυτή η διαδικασία μπορεί να έχει «αμβλύνει».  Αυτός είναι όπου τα συμπληρώματα τεστοστερόνης μπορεί να βοηθήσει.

Τι κάνει ένα Testo Booster κάνει το σώμα σας;

Πριν μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση, πρέπει να καταστήσουμε σαφές ότι δεν είναι όλα τα συμπληρώματα τεστοστερόνης είναι ίσοι. Ορισμένες από αυτές έχουν ταξινομηθεί ως ενισχυτές λίμπιντο (που συχνά περιέχουν μόνο ένα συστατικό), και τα άλλα είναι Τ-ενισχυτές.

Για χάρη του παραδείγματος, ας πούμε ότι μιλάμε για ένα ενισχυτικό τεστοστερόνης, όπως TestoFuel. Ένα ενισχυτικό τεστοστερόνης που περιέχει ένα καλά ισορροπημένο μείγμα των συστατικών που βοηθά στην τόνωση της λίμπιντο σας, και η παραγωγή τεστοστερόνης ταυτόχρονα (περισσότερα για TestoFuel αργότερα).

Τώρα, χωρίς να πηγαίνει πάρα πολύ βαθιά στην επιστήμη των πάντων, η αναμνηστική τεστοστερόνη θα βοηθήσει το σώμα σας σε χώρους όπου θα μπορούσε να λείπει.

Καθώς η ζωή του καθενός είναι διαφορετική. Από τα τρόφιμα που τρώμε, το άγχος που βιώνουμε, και τον τρόπο ζωής μας? θα έχουν όλα αντίκτυπο στον τρόπο με τον οποίο ένας ενισχυτής τεστοστερόνης θα μας επηρεάσει ξεχωριστά. Όμως, κατά γενικό κανόνα, ένα ενισχυτικό τεστοστερόνης θα καλύψει τα κενά όπου το χρειάζεστε περισσότερο. Οπως; μια αυξημένη ποσότητα της ενέργειας, τη δύναμη, την εμπιστοσύνη, τη μυϊκή μάζα, και ναι – λίμπιντο!

Αγοράστε Testogen τεστοστερόνη Συμπληρώματα

Η αγορά είναι πλημμυρισμένη με πολλούς ενισχυτές τεστοστερόνης. Ως εκ τούτου, δύσκολο να επιλέξετε το καλύτερο συμπλήρωμα που θα σας ταιριάζει περισσότερο. Στην παρούσα ανασκόπηση, έχουμε περιγράψει μερικά από τα ενισχυτές τεστοστερόνης που πιστεύουμε ότι είναι καλύτερο πρακτικές επιλογές.

Στόχος μας είναι να σας κατευθύνουν μακριά από άχρηστα συμπληρώματα και να σας δώσει λεπτομερείς πληροφορίες, έτσι ώστε να μπορεί να διασφαλιστεί από τα μέγιστα αποτελέσματα.

Πιστεύουμε Testogen είναι η καλύτερη όλων των ενισχυτών τεστοστερόνης στην αγορά. Είναι κατασκευασμένα από φυσικά ενισχυτές τεστοστερόνης που είναι όλα αποδειχθεί ότι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό. Έχοντας δοκιμαστεί Testogen από τον εαυτό μας, είναι χωρίς αμφιβολία το καλύτερο συμπλήρωμα.

Σχετικά με Testogen

TestoGen είναι ένα all-φυσικό ενισχυτικό τεστοστερόνης που ξέσπασε πρόσφατα στη σκηνή σε μια ολοένα και πιο ανταγωνιστική αγορά για αυτές τις OH-έτσι-δημοφιλή συμπληρώματα αρσενικό απόδοση. Έχουμε εντυπωσιαστεί με αυτό το τεστ-ενισχυτή και με ένα στοχαστικό μείγμα από όλα τα φυσικά συστατικά στις σωστές ικανότητες, αυτή η αναθεώρηση TestoGen θα σας δείξω αυτό το ενισχυτικό τεστοστερόνης είναι το επόμενο μεγάλο πράγμα.

Για τα νέα για δοκιμή-ενισχυτές, ας μιλήσουμε σύντομα για την τεστοστερόνη και την ανάγκη για ενισχυτές τεστοστερόνης.

Ως άνθρωπος των ηλικιών, η τεστοστερόνη του θα μειώνεται με αργό ρυθμό. Μέχρι τη στιγμή που οι άνδρες φθάσουν στην προσέγγιση ηλικία των 35, τα συμπτώματα της μείωσης της τεστοστερόνης συνήθως αρχίζουν να επιφάνεια.

Χαμηλότερα από τα βέλτιστα επίπεδα μπορεί να οδηγήσει σε αϋπνία, αύξηση του σωματικού βάρους, χαμηλά επίπεδα ενέργειας, κατάθλιψη, μειωμένη μυϊκή μάζα, και μείωσε την αντοχή. Το πιο ενοχλητικό παρενέργεια των χαμηλών επιπέδων τεστοστερόνης είναι μια μειωμένη λίμπιντο.

Γιατί θα έπρεπε να χρησιμοποιήσετε TestoGen;

τεστοστερόνη σας γλιστρά μακριά κάθε μέρα και θέλετε να κάνετε κάτι γι ‘αυτό, και γρήγορα. Σίγουρα, υπάρχουν κάποιες «θαυματουργές θεραπείες» εκεί έξω, αλλά δεν λειτουργούν απαραίτητα γι ‘αυτό θα μπορούσε να είναι καλά χρήματα κάτω από τον αγωγό.

Περισσότερο από μια ανησυχία, κάποια από τα συστατικά μπορεί να δοκιμαστεί ή / και μη ασφαλή. TestoGen σας δίνει SAFE, φυσικά συστατικά που πραγματικά να κάνουμε κάτι για να πάρει τεστοστερόνη σας πίσω εκεί που πρέπει να είναι – και έτσι να πάρει σας πίσω για να είναι ένας άνθρωπος.

Με TestoGen θα πρέπει να δείτε τα αποτελέσματα της ενισχυμένης τεστοστερόνης με πολλούς τρόπους:

 • Ενισχυμένη μυϊκή μάζα και περισσότερο άπαχο μυϊκό
 • Τονωθεί λίμπιντο και τα κίνητρα
 • Ακονισμένο απόδοση, τόσο σωματική όσο και ψυχική
 • Λιτές προδιαγραφές σωματικού λίπους ειδικά γύρω από τη μέση, και ακόμη και μειωμένη χοληστερόλης και μείωση της αρτηριακής πίεσης

Το ειδικό μείγμα των συστατικών σε TestoGen έχει προσεκτικά προέλευσης, μετριέται και συνδυάζονται για να σας δώσει εξαιρετικά αποτελέσματα σε ένα απολύτως ασφαλές και φυσικό τρόπο.

Ποια είναι τα συστατικά της Testogen;

Οι κατασκευαστές των Testogen γίνονται κάποιες αλλαγές στον τύπο το 2018 που έχουν βελτιωθεί δραματικά τα συνολικά επίπεδα δραστικότητας και αποτελεσματικότητας. Εδώ είναι ο νέος κατάλογος των συστατικών μαζί με εξηγήσεις για το πώς μπορούν να εργαστούν για την ενίσχυση της παραγωγής τεστοστερόνης στο σώμα σας.

 • Μαγνήσιο: Μελέτες έχουν δείξει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών είναι το μαγνήσιο ανεπάρκεια, η οποία είναι πιθανό ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο η πλειοψηφία των ανδρών είναι επίσης τεστοστερόνης ανεπάρκεια. Συμπληρωμάτων μαγνησίου μπορεί να είναι πολύ ευεργετική, όταν πρόκειται για την αύξηση της παραγωγής τεστοστερόνης. Μερικοί ερευνητές έχουν ακόμα διαπιστώσει ότι σε ένα μήνα από τη συμπλήρωση του μαγνησίου μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα τεστοστερόνης έως και κατά 26% στους άνδρες.
 • Βόριο:  βόριο προστέθηκε στον τύπο με βάση τις πρόσφατες μελέτες που αποδεικνύουν την ικανότητά της να αυξήσει τόσο τα επίπεδα της τεστοστερόνης και μειώνουν τα επίπεδα των οιστρογόνων. Μερικές μελέτες έχουν δείξει ότι μπορεί να ενισχύσει την ελεύθερη τεστοστερόνη στους άνδρες έως και κατά 28%, και οι ίδιες οι άνδρες παρουσίασαν χαμηλότερα επίπεδα οιστρογόνων στο τέλος της μελέτης.
 • Βιταμίνη K1:  Ενώ η βιταμίνη Κ1 δεν έχει αποδειχθεί ότι έχουν άμεσο αντίκτυπο στα επίπεδα της τεστοστερόνης, πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι βελτιώνει την ικανότητα του σώματος να απορροφήσει τη βιταμίνη D, η οποία έχει άμεσο αντίκτυπο στα επίπεδα της τεστοστερόνης. Ως εκ τούτου, ρίχνοντας K1 στον τύπο θα πρέπει να ενισχύσει την αποτελεσματικότητα του ήδη-παρούσης δόση της βιταμίνης D.
 • Τσουκνίδα Leaf Extract:  Η τσουκνίδα Leaf δεν αυξάνει άμεσα το ποσό της τεστοστερόνης που είναι σε θέση να παράγουν, αλλά έχει εκτελέσει μια λειτουργία που είναι εξίσου σημαντική. Όταν το σώμα σας παράγει νέα τεστοστερόνη, τείνει να δεσμευθεί με την πρωτεΐνη SHBG (ορμόνη του φύλου σφαιρίνη πρόσδεσης). Η SHBG, στη συνέχεια, καθιστά την τεστοστερόνη αναποτελεσματική … Ωστόσο, τσουκνίδα Leaf έχει αποδειχθεί ότι εμποδίζουν την τεστοστερόνη από δεσμευτικές για την SHBG, αυξάνοντας έτσι την ποσότητα της ελεύθερης τεστοστερόνης που έχετε.
 • Bioperine:  Bioperine βρίσκεται στο πιο ενισχυτές τεστοστερόνης, λόγω του γεγονότος ότι βελτιώνει την ικανότητα του σώματός σας να απορροφήσει τα υπόλοιπα υλικά στον τύπο. Αυτό δεν επηρεάζει άμεσα την τεστοστερόνη per se, αλλά κάνει τα πραγματικά συστατικά τεστοστερόνη τόνωση λίγο πιο αποτελεσματική.
 • D-ασπαρτικό οξύ ρυθμίζει αμινοξέα στο σώμα, με αποτέλεσμα την ώθηση των επιπέδων τεστοστερόνης. Ενισχυμένος επίπεδα τεστοστερόνης στη συνέχεια να αυξάνει τη μυϊκή μάζα και πολλές άλλες παροχές.
 • Tribulus Terrestis είναι επίσης γνωστή ως νύχι του διαβόλου. Η έρευνα έχει δείξει να ενισχύσει τα επίπεδα τεστοστερόνης στους άνδρες, και επίσης χρησιμοποιείται στην ασιατική ιατρική για πολλούς αιώνες. Tribulus Terrestis είναι επίσης ένα πολύ γνωστό και ισχυρό αντι-φλεγμονώδη παράγοντα.
 • Ginseng Extract εξάγεται από ένα φυτό ρίζα και έχει touted ως φυσικό αφροδισιακό. Έχει την ικανότητα να αναθερμάνει τη λίμπιντο και να οδηγήσει σε ισχυρότερη στύσεις. Επιπλέον, Ginseng έχει από καιρό συνδεθεί με βοηθήσει φυσικά αυξήσει τα επίπεδα ενέργειας.
 • Fenugreek είναι ένας σπόρος που όχι μόνο έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, αλλά έχει αποδειχθεί επίσης για την ενίσχυση της λίμπιντο και να αυξήσει τα επίπεδα τεστοστερόνης.
 • Το σελήνιο είναι ένα απαραίτητο ιχνοστοιχείο που ενισχύει τις επιδράσεις των αντιοξειδωτικών, ως εκ τούτου, απαλλάσσοντας το σώμα από τις τοξίνες. Όταν οι τοξίνες απομακρύνονται από το σώμα, τα όργανα και οι ορμόνες λειτουργούν περισσότερο βέλτιστα, συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής τεστοστερόνης.
 • Ο ψευδάργυρος είναι ένα μέταλλο που πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι είναι ελλιπής. Είναι επίσης γνωστό αφροδισιακό και βοηθά τους οργανισμούς των ανδρών να παράγουν περισσότερο σπέρμα. Επιπλέον, ο ψευδάργυρος μπορεί να αυξήσει την τεστοστερόνη, και ως εκ τούτου της λίμπιντο.
 • Η βιταμίνη D, χοληκαλσιφερόλη , είναι ένα πολύ σημαντικό συστατικό της Testogen Αποτρέπει τεστοστερόνης από τη μετατροπή σε οιστρογόνα πολύ γρήγορα στο σώμα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα όλα τα οφέλη που βέλτιστη τεστοστερόνη παρέχει.

Μήπως Testogen έχει καμία επίδραση πλευρά;

Με αυτό όλα τα φυσικά συστατικά, Testogen δεν έχει καμία παρενέργεια για τον καταναλωτή, εάν ληφθεί στη σωστή δοσολογία. Η διαβούλευση με το γιατρό πριν από τη χρήση συνιστάται ιδιαίτερα.

Το 2018, Testogen έχει προστεθεί μαγνήσιο και αύξησε το επίπεδο του ψευδαργύρου , δεδομένου ότι αυτά τα θρεπτικά συστατικά που βοηθούν στην αύξηση της τεστοστερόνης στον οργανισμό. Η προσθήκη αυτή και αύξηση εξακολουθεί να είναι 100% ασφαλές και ακόμη πιο αποτελεσματικά χωρίς παρενέργειες. Αυτό είναι αυτό που κάνει ένα συμπλήρωμα 5 αστέρων από τους καταναλωτές και την ποιότητα.

αποτελέσματα Testogen

Αυτά είναι TestoGen κριτικές που οι αναγνώστες μας έχουν την καλοσύνη να σταλεί σε εμάς ώστε να μπορέσουμε να σας φέρει μια καλύτερη προοπτική αυτής της μάρκας. Διαβάζοντας το πραγματικό σχόλια των χρηστών θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πότε και αν θα δείτε ποτέ τα αποτελέσματα από τη χρήση του συμπληρώματος TestoGen!

Simone, Μπέρμιγχαμ, ηλικίας – 36, 2018/04

Περάσει τα περισσότερα από τα εμπορικά σήματα σε απευθείας σύνδεση, όπως Testomax, Testofen και πολλά άλλα. Αλλά, επειδή ήμουν συμβουλές για την χρήση από afriend μου ένιωσα ότι πρέπει να δώσει μια πάει! Μετά τις πρώτες εβδομάδες βρήκα τίποτα δεν άλλαξε και ένιωσα καμία διαφορά. Μετά την πρώτη εβδομάδα, όλα αυτά άλλαξαν και ήμουν pleasently έκπληκτος να ξυπνήσει το αίσθημα ανανεωμένοι μια dready για την ημέρα μου. Αυτό συνεχίστηκε και διαπίστωσε ότι ήμουν πολύ πιο ενθουσιώδης για τις ημέρες μου. Ένιωσα νεότεροι και θα μπορούσα να κάνω πολύ περισσότερο στο σπίτι και στο γυμναστήριο από ό, τι θα μπορούσα πριν από τη λήψη TestoGen.

Αγοράστε TESTOGEN τώρα και Πάρτε εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Πλεονεκτήματα

 • Μύστης στην προώθηση του σχηματισμού των μυών
 • Βελτιώνει τη σεξουαλική υγεία
 • Κρασπέδων Στυτική Δυσλειτουργία (ED)
 • Ενισχύει νευρωνική λειτουργικότητα
 • Εγγυημένα αποτελέσματα
 • διαθέσεις ανύψωση
 • Βελτιώνει την αθλητική απόδοση
 • Αυξημένη δύναμη και την αντοχή
 • Βελτιώνει την περίοδο αποκατάστασης.

Μειονεκτήματα

 • Μπορούν να αποκτηθούν μόνο από την επίσημη ιστοσελίδα τους
 • Είναι σχετικά ακριβό. Ποιοτικά προϊόντα dont έρχονται φτηνά όμως.

Πού μπορείτε να αγοράσετε Testogen;

Η τεστοστερόνη Συμπληρώματα αναθεώρηση: Testogen Αποτέλεσμα – Λειτουργεί πραγματικά. Μπορείτε εύκολα να αγοράσετε Testogen on-line μέσα από την ιστοσελίδα του κατασκευαστή.

Testogen Τιμή

1 BOTTLE
$59.99
Retail: $69.99
Savings: $10.00
Money Back Guarantee
buy now »
3 Bottles + 2 Free + Free Ebook
$179.99
Retail: $349.99
Savings: $170.00
Money Back Guarantee
buy now »
2 Bottles + 1 Free
$119.99
Retail: $209.99
Savings: $90.00
Money Back Guarantee
buy now »