Skip to main content

Η κλενβουτερόλη Κριτικές: Αποτελέσματα & Πιθανές Παρενέργειες

Τι είναι η κλενβουτερόλη

Κλενβουτερόλη (που συχνά αναφέρεται απλώς ως «Clen») δεν είναι ένα στεροειδές, αλλά ένα Beta 2 Sympathomitetic και του κεντρικού νευρικού συστήματος (ΚΝΣ) διεγερτικό. Είναι ένας ειδικός αγωνιστής, την τόνωση των αδρενεργικών υποδοχέων βήτα 2.

Χρησιμοποιείται σε ορισμένες χώρες σε μια ιατρική έννοια ως βρογχοδιασταλτικά στην θεραπεία του άσθματος, αν και όχι στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις ΗΠΑ, κυρίως λόγω της μακράς ημίσειας ζωής της.

Οι αθλητές και bodybuilders χρησιμοποιούν το φάρμακο λόγω της θερμογένεσης και αντι-καταβολικές επιδράσεις της. Αυτό είναι κάτω από την ικανότητά του να αυξάνει ελαφρώς τη θερμοκρασία του πυρήνα του σώματος, αυξάνοντας έτσι σε θερμίδες (ενέργεια) των δαπανών. Θεωρείται ότι ένα 1 ° F αύξηση των αποδόσεων γύρω από μια αύξηση 5% σε θερμίδες συντήρησης καίγονται.

Μελέτες για τα ζώα δείχνουν ότι η κλενβουτερόλη έχει επίσης αναβολικές ιδιότητες. Ωστόσο, αυτό δεν φαίνεται να είναι η περίπτωση σε ανθρώπους, θεωρείται ότι οφείλεται στο γεγονός ότι οι άνθρωποι δεν έχουν την αφθονία των β υποδοχέων 3 οι οποίες αυξάνουν την παραγωγή ινσουλίνης και την ευαισθησία.

Αγοράστε κλενβουτερόλη από την επίσημη ιστοσελίδα

Πώς Dos λειτουργεί

Clenbutrol καύσιμα προπονήσεις σας και τελικά το σώμα σας σε ένα πλήρες ωράριο, το λίπος ανατινάξεις φούρνο.

 • SAFE & ΝΟΜΙΚΑ κλενβουτερόλη Εναλλακτική
 • ΙΣΧΥΡΟ καύση λίπους
 • ΑΥΞΗΣΗ μυς στην παχιά αναλογία
 • ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ μυϊκή μάζα
 • Καλλίγραμμο σώμα δύναμη
 • ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ Απόδοση
 • ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ Αντοχή & Αντοχής
 • ΟΧΙ βελόνες ή συνταγές
 • Γρήγορα αποτελέσματα εντός 30 ημερών

Τα οφέλη της κλενβουτερόλη

Τα οφέλη από την κλενβουτερόλη πρέπει να είναι αρκετά εύκολο να αντιληφθεί, καθώς θα βελτιώσει την καρδιαγγειακή αποδοτικότητα και την μεταβολική δραστηριότητα μας. Παράλληλα με την αύξηση της λιπόλυσης (παχύς-απώλειας) θα αποδειχθεί να είναι μεγαλύτερες χαρακτηριστικό της τα οφέλη του δεν σταματούν εκεί.

κλενβουτερόλη έχει αποδειχθεί ότι αυξάνουν την άλιπη μάζα σώματος (άπαχο ιστό), αν και όχι στο βαθμό του ένα αναβολικό στεροειδές που θα φέρουν ακόμα ένα μέτρια αναβολική επηρεάζουν.

Αυτή η αύξηση της ελεύθερης λίπους μάζας, αν και μέτρια προκαλείται από μια αύξηση στη σύνθεση πρωτεΐνης? Αυτό με απλά λόγια σημαίνει την πρωτεΐνη σας, τα θεμέλια του μυϊκού ιστού, εξυπηρετείται καλύτερα, τη δραστηριότητα και την αποδοτικότητα του γίνεται μεγαλύτερη από ό, τι χωρίς κλενβουτερόλη είναι παρούσα στο σώμα.

Ζευγάρι αυτό με ισχυρή καύση λίπους ικανότητες του, όπως αυξήσεις στο μυϊκό ιστό αυξάνουν επίσης μεταβολικής δραστηριότητας έχετε ένα πολύ ισχυρό μείωση του λίπους φάρμακα στα χέρια σας.

Αγοράστε κλενβουτερόλη από την επίσημη ιστοσελίδα

Οι παρενέργειες του κλενβουτερόλη

Όπως με όλα τα φάρμακα, ανεξάρτητα από τη μορφή, κλενβουτερόλη δεν είναι χωρίς την πιθανότητα αρνητικών παρενεργειών. Ενώ οι παρενέργειες θα ποικίλλει από άτομο σε άτομο και μπορεί να ελεγχθεί με την υπεύθυνη χρήση τους μπορεί να είναι αρκετά ενοχλητικό και προβληματική όταν εμφανίζονται.

Η πιο ενοχλητική παρενέργεια οφείλεται σ ‘αυτήν τα φάρμακα διεγερτικό αποτέλεσμα? πολλοί χρήστες κλενβουτερόλη αναφέρουν μια πολύ νευρικός αίσθηση και ακόμα και αϋπνία όταν παίρνουν κλενβουτερόλη ? Ωστόσο, ο βαθμός μπορεί να είναι πολύ εξαρτώμενη από τη δόση. Μια άλλη κοινή παρενέργεια είναι κράμπες, αλλά αυτό φαίνεται να είναι ακόμα πιο ατομικιστές από την νευρικότητα επίδραση και μπορεί σε μεγάλο βαθμό να εξαλειφθεί με την εξασφάλιση αρκετό νερό έχει ληφθεί κάθε μέρα.

Υπάρχει μια παρενέργεια που πηγαίνει πέρα από ενοχλητικές και στη σφαίρα της ανησυχίας, όπως κλενβουτερόλη μπορεί να είναι σκληρή για την καρδιά μέσω καρδιακή υπερτροφία (την διεύρυνση των κοιλιών .) Ωστόσο, και πάλι, αυτό θα είναι σε μεγάλο βαθμό εξαρτώμενη από τη δόση και από μικρή ανησυχία μεταξύ εκείνων που χρησιμοποιούν κλενβουτερόλη υπευθυνότητα.

Ωστόσο, επειδή αυτό είναι μια ανησυχία, προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι θα χρησιμοποιήσουν με υπευθυνότητα κλενβουτερόλη δεν είναι ένα φάρμακο που θα ήθελε να χρησιμοποιήσει για τους σκοπούς της απώλειας λίπους για μεγάλες χρονικές περιόδους.

Εμείς με ασφάλεια και αποτελεσματικά μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτό το φάρμακο για ένα αξιοπρεπές ποσό του χρόνου, αλλά υπάρχει ένας σωστός τρόπος και ένας λανθασμένος τρόπος αλλά σε κάθε περίπτωση τη χρήση αυτής της φαρμακευτικής αγωγής για την πλειοψηφία του χρόνου θα μπορούσε να αποδειχθεί πολύ επιζήμια.

Η κλενβουτερόλη Κύκλοι & Δόσεις:

Υπάρχουν γενικά δύο σχολές σκέψης για το πώς να αξιοποιήσει καλύτερα κλενβουτερόλη με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Η πιο κοινή μέθοδος είναι 2 εβδομάδες σε ακολουθούμενη από για δύο εβδομάδες τη . Ενώ οι 2wks on / off 2wks είναι πιο συχνές, όλο και πιο σταθερή και μεγαλύτερη διάρκεια χορήγησης καθίστανται όλο και πιο δημοφιλής.

 • 2wks on / off 2wks: Η ιδέα είναι απλή, να ξεκινήσει με μία χαμηλή δόση και να αυξήσει το κάθε 2-3 ημέρες μέχρι να επιτευχθεί η μέγιστη δόση που επιθυμείτε. Μόλις είστε σώμα αρχίζει να προσαρμοστεί διακόψτε τη χρήση, περιμένετε δύο εβδομάδες και στη συνέχεια να αρχίσει και πάλι κοντά στη δόση που έληξε με ή ακόμη και με την ακριβή δόση? να επαναληφθεί όσες φορές χρειάζεται.
 • Σταθερή Χρήση: Ξεκινήστε με μια χαμηλή δόση και να αυξήσει τη δόση ελαφρώς κάθε 2-3 εβδομάδες, όπως απαιτείται. Γενικά, η αύξηση θα έρθει στις εκτοξεύσεις των 20mcg και θα συνεχίσει να αυξάνεται κάθε 2-3 εβδομάδες μέχρι να επιτευχθεί το επιθυμητό επίπεδο του παχύς-απώλειας.

Όπως μπορείτε να δείτε ότι πρόκειται για δύο πολύ διαφορετικές μεθόδους εφαρμογής και ένας εργάζεται με έμφαση καλύτερη από την άλλη. Ενώ 2wks on / off 2wks είναι η πιο δημοφιλής είναι μόνο τόσο λόγω του τεράστιου όγκου της παραπληροφόρησης χάρη στην ολοένα αυξανόμενη φαινόμενα γνωστά ως «Science” δήθεν για μια σειρά από πίνακες μηνυμάτων στο διαδίκτυο.

Η αλήθεια είναι απλή? η 2wk on / off 2wk μέθοδος είναι πολύ λιγότερο αποδοτική από ό, τι άλλη επιλογή μας. Είναι αλήθεια, μετά από μια περίοδο δύο εβδομάδων το σώμα σας θα προσαρμοστεί στην διεγερτική δράση και πανικούς σας θα διαλύσει σε μεγάλο βαθμό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η κλενβουτερόλη δεν είναι πλέον εργάζεται ως είναι η κοινή παρερμηνεία.

Για να αποκτήσετε μια πλήρη ισχύ, αν και η άμεση απώλειας λίπους θα είναι μεγαλύτερη κατά τις πρώτες δύο εβδομάδες θα πρέπει να συνεχίσουμε κλενβουτερόλη θεραπεία πολύ πέρα από το σημείο 2 εβδομάδες, αν θέλουμε να επωφεληθούν πλήρως από την αύξηση της μεταβολικής δραστηριότητας.

Για να επιτευχθεί αυτό μια σταθερή αύξηση στην κλενβουτερόλη κάθε 2-3 εβδομάδες, ανάλογα με τις ανάγκες, θα αποδειχθεί πολύ πιο αποτελεσματική. Οι περισσότεροι θα βρείτε, τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες που μία αρχική δόση των 40mcg ανά ημέρα να είναι τέλεια με τις αυξήσεις των 20mcg κάθε 2-3 εβδομάδες.

τιμή

1 BOTTLE
$61.99
Retail: $82.00
Savings: $20.01
Fast & Free Shipping
buy now »
Ultimate Stack
$274.99
Retail: $354.99
Savings: $80.00
Fast & Free Shipping
buy now »
Cutting Stack
$184.99
Retail: $214.99
Savings: $30.00
Fast & Free Shipping
buy now »