Skip to main content

Αρσενικό Extra Ηνωμένο Βασίλειο – αρσενικά χάπια αυξήσεων Φυσικό

Best πέος διεύρυνση χάπια του 2018 στο Ηνωμένο Βασίλειο

Μόλις ξεκίνησε στην αγορά στα τέλη του 2009 Male Extra έχει οριστεί να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα αρσενικά προϊόντα αυξήσεων για το σύνολο του 2010 και μετά. Αρσενικό Extra Ηνωμένο Βασίλειο – αρσενικά χάπια αυξήσεων Φυσικό. Απλά φανταστείτε τα οφέλη: Ενισχύστε την λίμπιντο σας έως και δύο φορές, Ενισχύστε το μέγεθος του πέους σας μέχρι και τρεις ίντσες, να ενισχύσει την ποσότητα σπέρματος κατά την εκσπερμάτωση μέχρι και πέντε φορές, να βελτιώσει την ποιότητα και την ένταση του οργασμού σας, να πάρετε και διατηρούν πολύ σκληρά στύσεις πριν και κατά τη διάρκεια του σεξ και aturot πρέπει να ασχοληθεί με το πρόβλημα της πρόωρης εκσπερμάτωσης πια.

Αγοράστε 4 ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ Πάρτε 2 Εγγύηση ΔΩΡΕΑΝ + επιστροφής χρημάτων

Αρσενικό Extra αρσενικά χάπια αυξήσεων

αδυναμία υπνοδωμάτιο είναι σε θέση να χτυπήσει κάθε άνθρωπο, χωρίς εξαίρεση. Τίποτα δεν μπορεί να είναι πιο εκνευριστικό από αδυναμία να αποδείξει τη δική αήττητη αρρενωπός δύναμη και τη σεξουαλική ικανότητα. Αλλά υπάρχει ένα χάπι που θα βοηθήσει σίγουρα τροφοδοτούν τη φλόγα του πάθους και πάλι.

Αρσενικό Extra είναι ένα από τα πιο καινοτόμα όλα-τα φυσικά αρσενικά ενισχυτές που προσφέρει η αγορά σήμερα. Οι άνδρες που παίρνουν το χάπι εμπειρία σε σημαντικά αυξημένη σεξουαλική επιθυμία και πολύ ισχυρότερη στύσεις με επιθυμητή διάρκεια.

Το συμπλήρωμα επίσης κάνει τους άνδρες να διαρκέσει περισσότερο στο κρεβάτι, αισθάνονται γεμάτοι ενέργεια, και έχουν φωτεινότερο οργασμούς. Και ακόμη και βοηθά μεγέθυνση ένα μέγεθος πέους σε στύση. Για σχεδόν μια δεκαετία, αυτό το χάπι ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των περισσότερων από 150.000 άνδρες που αναβίωσε τη σεξουαλική εμπιστοσύνη τους μέσω της πραγματοποίησης Male Extra συμπληρώματα.

Αυτό αποδεικνύει ότι το προϊόν αξίζει να εμπιστευθεί. Όταν αγοράζετε αυτό το συμπλήρωμα χωρίς ιατρική συνταγή, έχετε μια μεγάλη ευκαιρία να επιβαρύνω τη σεξουαλική απόδοσή σας και να ενισχύσει την αμοιβαία ικανοποίηση.

Αρσενικό Extra Παροχές

 • Ρόδι – ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος στο πέος σας.
 • L-αργινίνη – ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος στο πέος σας.
 • Cordyceps – Ενισχύει Moxie σας.
 • Η κρεατίνη – Διατηρεί φυσικό επίπεδο ζωτικότητά σας επάνω.

Μήπως Άντρας Επιπλέον λειτουργούν πραγματικά;

Αυτή είναι μια ερώτηση εκατομμύριο δολαρίων και η απάντηση είναι ΝΑΙ!

Αρσενικό Extra είναι ένα φυσικό αρσενικά χάπια διεύρυνσης που βοηθά στη βελτίωση της σεξουαλικής υγείας των ανδρών με την ενίσχυση της σεξουαλικής επιθυμίας ταυτόχρονα να αυξήσει το μέγεθος του πέους. Το συμπλήρωμα υπόσχεται να εργαστεί αποτελεσματικά για να δώσουν μόνιμα αποτελέσματα.

Το προϊόν αποτελείται από ένα αρχικό μείγμα από αγνά συστατικά τα οποία αναγνωρίζονται από την αύξηση της κυκλοφορίας σας του αίματος στο πέος σας, τη βελτίωση της σεξουαλικής ενδιαφέρον σας καθώς και την ενίσχυση του σπέρματος ποσό και εκσπερμάτιση δύναμή σας.

Ο κύριος λόγος ακριβώς γιατί αυτό το αρσενικό εξάρτημα χάπια σίγουρα φαίνεται να αποδεικνύει ως εκ τούτου, ανθεί η αγορά λόγω του μίγματος των ουσιών που χρησιμοποιούνται. Η νιασίνη και Ρόδι είναι τα συστατικά που είναι κλινικά αποδεδειγμένο για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που σχετίζονται με τη σεξουαλική υγεία σας, συμπεριλαμβανομένων των θεμάτων της στύσης, με τη βελτίωση της σκληρότητας του πέους.

Βασικά το κάνουν αυτό με την ανάμιξη για τη διαχείριση των ιστών γύρω από το όργανο, καθώς και ότι ελαχιστοποιεί την κούραση που πλήττονται άτομο έχει αγωνιστεί. Κοιτάζοντας πολλές Άντρας κριτικές Extra πελατών, 150.000 Ικανοποιημένοι πελάτες είναι ευχαριστημένοι με το Αρσενικό Extra αποτελέσματα.

Ακόμη και μερικά από τα online sites φέρουν εντυπωσιακά Αρσενικό Extra πριν και μετά φωτογραφίες για να δείξει ότι το προϊόν λειτουργεί πραγματικά όπως ισχυρίζεται. Από τη σεξουαλική υγεία σας συνδέεται με τη συνολική απόδοσή σας, Αντρας σας προσφέρει επιπλέον μια σειρά από μεγάλες επιπτώσεις που έχουμε συζητήσει στη συνέχεια.

Συστατικά

Αρσενικό Extra αρσενικά χάπια αυξήσεων διαθέτουν ένα από τα πιο ισχυρά φόρμουλες στην αγορά. Αυτό έγινε δυνατό λόγω μίγμα των top-notch αποκλειστικά συστατικά. Κάθε ένα από τα συστατικά που δοκιμάστηκε για να αποδείξει υψηλό δυναμικό της για την ανοικοδόμηση ανδρική σεξουαλική αυτοπεποίθηση.

Ο κατάλογος της δραστικής ουσίας έχει ως εξής:

 • L-Αργινίνη
  Αυτό το φυσικό αμινοξύ παίζει ένα ρόλο ενός δομικού υλικού για τη σύνθεση του νιτρικού οξειδίου. Χωρίς επαρκή σύνθεση αυτής της χημικής ένωσης, δεν θα συμβεί κανονική στύση. Έτσι, αυτό το συστατικό μπορεί να εξαλείψει τα σημάδια της στυτικής δυσλειτουργίας. Βελτιώνει την ποιότητα των στύσεων και δίνει ώθηση στην ικανοποίηση υπνοδωμάτιο.
 • Ρόδι Ellagic Οξύ
  Είναι ένα στοιχείο που καθιστά το χάπι μοναδική. Δεν υπάρχει άλλο αρσενικό εξάρτημα προϊόν η οποία είναι τόσο υψηλή σε αυτό το οξύ. Αυτό το συστατικό είναι πολύ ευεργετική για το καρδιαγγειακό σύστημα. Λόγω αυτού, οι άνδρες αποκαταστήσει την ικανότητά τους να επιτύχουν και να διατηρήσουν επαρκή στύση. Το ρόδι ελλαγικό οξύ βοηθά επίσης στη διατήρηση υψηλών επιπέδων μονοξειδίου του αζώτου τα οποία είναι σημαντικά για την καλή στύση.
 • MSM
  Αυτή η οργανική μορφή θείου ενισχύει τη λειτουργία του κυκλοφορικού και είναι απαραίτητη για τη διατήρηση των κυττάρων και των ιστών υγιή. Νέα κύτταρα του πέους μπορούν να αναπτυχθούν λόγω της διαθεσιμότητας αυτού του συστατικού στον τύπο συμπληρώματος.
 • L-μεθειονίνη
  Αυτό απαραίτητο αμινοξύ δεν επιτρέπει ιστιδίνη να μετατραπεί σε ισταμίνη. Η μείωση των επιπέδων ισταμίνης βοηθά στην καταπολέμηση της πρόωρης εκσπερμάτωσης. Επίσης, αυτό το συστατικό ενισχύει τη σεξουαλική αντοχή.
 • Ψευδάργυρος
  Είναι ένα πολύτιμο ορυκτό που συμμετέχει στη σύνθεση τεστοστερόνης. Τα υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης προάγουν την αύξηση της σεξουαλικής επιθυμίας και τη βελτίωση των στύσεων. Το ορυκτό προστατεύει επίσης την ανδρική γονιμότητα.
 • Cordyceps
  Είναι ένα είδος ειδικό μύκητα που είναι γνωστή ακόμη και στην αρχαία Κίνα για την αποκλειστική αφροδισιακές του ιδιότητες. Δίνει ώθηση στην λίμπιντο και προστατεύει τη σεξουαλική υγεία των ανδρών. Έχει επίδραση στην περιοχή του εγκεφάλου που ρυθμίζει τη σεξουαλική διέγερση.
 • Βιταμίνη Β3
  Αυτή η βιταμίνη διευκολύνει τη διαδικασία της χαλάρωσης των αιμοφόρων αγγείων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η πρόσληψη αυτής της βιταμίνης βοηθά τους άνδρες να αισθάνονται τη διαφορά στην ποιότητα στύσης πριν και μετά τη συμπλήρωση. Επίσης, αυξάνει την αντοχή υπνοδωμάτιο.

επιστημονικά αποδεδειγμένο

Τα συστατικά του αρσενικού επιπλέον συνδυάζει όλες τις θεωρίες και τις αρχές που σχετίζονται με την ανδρική στύση και σεξουαλική ικανοποίηση. Το προϊόν αντιμετωπίζει την φυσική φυσιολογία του σώματος με τη στόχευση την κυκλοφορία του αίματος, συστολή λείου μυός και την απελευθέρωση της τεστοστερόνης. Με το συνδυασμό αυτών των τριών λειτουργιών, μπορείτε πάντα να χτυπήσει το σωστό δρόμο.

Γιατί μπορώ να το χρησιμοποιήσω;

Τα αρσενικά Extra χάπια είναι ακριβώς ό, τι απαίτηση για ένα μεγαλύτερο, πιο δύσκολο και διαρκή στύση, με αποκορύφωμα βροντή. Δίνει άνδρες να ελέγχουν τις απορρίψεις τους? Είναι αποδεκτό από τους ειδικούς ως προστατευόμενες touse χωρίς γνωστά συμπτώματα? Κάποιος μπορεί να σταματήσει να χρησιμοποιεί το λεπτό ήθελε Τα αποτελέσματα που προέκυψαν? Όλη η συνιστώμενη.

Δωρεάν αποστολή οπουδήποτε στον Εγγύηση World & A επιστροφής χρημάτων

Ένα από τα καταπληκτικά πράγματα για Άνδρες Extra είναι ότι οι κατασκευαστές του προϊόντος είναι τόσο σίγουροι ότι θα είναι αποτελεσματική για σας ότι προσφέρετε τα χρήματά σας πίσω για 90 ημέρες αν δεν είστε ευχαριστημένοι με το προϊόν. Επίσης, εάν ζείτε σε μια μακριά γωνιά του κόσμου και ανησυχούν για τα έξοδα αποστολής, μην ανησυχείτε! Φυσικά Viagra είναι πηγαίνοντας όλοι έξω για το προϊόν και τη φροντίδα του τα έξοδα αποστολής για σας! Έτσι, να είστε σίγουροι – και αυτό δεν είναι μια απάτη!

1 BOTTLE
$64.95
Retail: $91.89
Savings: $27.00
buy now »
4 BOTTLES + 2 FREE + 2x FREE PRO ERECTION GEL
$249.90
Retail: $568.33
Savings: $318.00
buy now »
3 BOTTLES + 1 FREE + FREE PRO ERECTION GEL
$197.95
Retail: $384.55
Savings: $187.00
buy now »

Τα αποτελέσματα μετά από χρήση Αντρας Extra για 90 ημέρες

Λοιπόν, σύμφωνα με το πίσω μέρος της φιάλης, συνιστάται να πάρει 3 αρσενικά επιπλέον κάψουλες την ημέρα για να επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Αλλά αν παραλείψετε ή να χάσετε τη δόση, δεν θα πάρετε τα επιθυμητά αρσενικά επιπλέον αποτελέσματα. Μετά την ανάλυση χιλιάδων αρσενικών επιπλέον σχόλια σε απευθείας σύνδεση, έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι θα είστε σε θέση να πάρει μεγάλα αποτελέσματα μόνο μετά από 3 μήνες χρήσης.

Αρσενικό Extra Παρενέργειες

Αρσενικό Extra είναι η καλύτερη πέος χάπι ενίσχυση στη σημερινή αγορά? αποδεικνύεται από το γεγονός ότι οι κατασκευαστές είναι προκλητικό το χάπι δεν έχει σχετικές παρενέργειες. Αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι το χάπι είναι κατασκευασμένο χρησιμοποιώντας φυσικά συστατικά τα οποία έχουν μειωμένη πιθανότητα να αναπτύξουν οποιεσδήποτε παρενέργειες.

Αρσενικό Extra κριτικές χρηστών & Μαρτυρίες

Αυξημένη οργασμούς

Γεια σου! Προσπάθησα Αρσενικό Extra μόλις πριν από ένα μήνα και δεν μπορώ να διακόψετε την κοινή χρήση γι ‘αυτό. Δεν περίμενα τέτοια καταπληκτικά αποτελέσματα και τόσα πολλά οφέλη, αλλά μέσα σε λίγες μέρες από την προσπάθεια αυτή πέους χάπια διεύρυνσης και ασκήσεις για την υγεία του πέους παρατήρησα ότι οι στύσεις μου με όλο και πιο σταθερή, η αντοχή μου έχει αυξηθεί, αλλά πιο εκπληκτικά οργασμούς μου διήρκεσε διπλάσιο χρόνο.

Και τι! Η σύζυγός μου λατρεύει τη νέα μου όχι μόνο έχει αυξηθεί το πέος μου σε μέγεθος από μια ίντσα, αλλά πάρα πολύ βιώνει πολύ πιο ικανοποιητική οργασμούς.

– Phillip Reagon, την ανάπτυξη ιδιοκτησίας, Αυστραλία

μεγαλύτερο πέος

Δεν έχω πάει ποτέ ευχαριστημένοι με το μέγεθος του πέους μου. Ακόμη και ως ενήλικας έχω νιώσει άθλια και αυτο-επίγνωση ότι το μέγεθος μου έχουν συχνά ναυάγησαν οι σχέσεις με την παράνοια μου. Τότε θα λάβει τη βοήθεια των Male Extra και πιστέψτε με πραγματικά βοήθησε να αλλάξει αυτό όλα αυτά. Προσπάθησα αυτό το αρσενικό συμπλήρωμα ενίσχυση πριν από 6 εβδομάδες και έχω ήδη παρατηρήσει μια διαφορά σημασία στο μέγεθος του πέους μου. Ακόμα και σεξουαλική ορμή μου και του όγκου εκσπερματώσεις έχουν διπλασιαστεί η οποία ήταν μεγάλη για την σεξουαλική μου ζωή.

 – Tim Wilks, Εκτελεστικός Λογαριασμό, ΗΠΑ, Σικάγο

Πού να αγοράσετε Αρσενικό Extra στο Ηνωμένο Βασίλειο;

Όπως θα πρέπει να πάρετε Male Extra συνεχώς για μερικούς μήνες για να αντιμετωπίσετε την ανάπτυξη του πέους, είναι καλύτερο για την αγορά της προσφοράς και αρκετούς μήνες. Επιπλέον, όπως και τα άλλα χάπια πέος, αρσενικό Extra πάρα έρχεται με εκπτώσεις που μπορείτε να κάνετε χρήση του όταν αγοράζετε χύμα.

Σε περίπτωση που εξακολουθούν να θέλουν απλά να δοκιμάσουν το χάπι πρώτη, θα πρέπει να πληρώσει $ 64.95 για ένα μπουκάλι που διαρκεί ένα μήνα. Ωστόσο, εάν θέλετε να αγοράσετε σε μεγάλες ποσότητες, τότε μπορείτε να πάρετε μέχρι και 6 μπουκάλια για $ 249,90 μαζί με κάποια δώρα, όπως ένα στιγμιαίο τζελ στύση και ένα μπουκάλι Performer5. Απλά το κεφάλι προς την επίσημη ιστοσελίδα και να δώσετε την παραγγελία σας.

Αγοράστε 4 ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ Πάρτε 2 Εγγύηση ΔΩΡΕΑΝ + επιστροφής χρημάτων

συμπέρασμα

Αρσενικό Extra είναι ένα μεγάλο μη συνταγογραφούμενα προϊόντα αρσενικό εξάρτημα με επιστημονικά υποστηρίζεται τύπο. Δεν υπάρχουν τεχνητά συστατικά του χαπιού.

Αν θέλετε να διατηρήσετε στύση περισσότερο και σκληρότερα για το χρόνο που χρειάζεται για να ευχαριστήσουν πλήρως τον εαυτό σας και το σύντροφό σας, καθώς και να ξεχάσουμε την κούραση στο υπνοδωμάτιο και έλλειψη σεξουαλικής επιθυμίας, τότε το συμπλήρωμα αυτό είναι για σας.

Μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών θα είναι ένα επιπλέον μπόνους, που σημαίνει ότι δεν θα βάλει τα χρήματα σας σε κίνδυνο.