Αρσενικό εξάρτημα χάπια χωρίς ιατρική συνταγή [Αγορά Male Extra]

Τι είναι το Αρσενικό Extra;

Αρσενικό Extra είναι ένα συμπλήρωμα της σεξουαλικής υγείας για τους άνδρες που λειτουργεί αυξάνοντας τη σεξουαλική τους επιθυμία και το μέγεθος του πέους. Λόγω της ηλικίας ή την υγεία επιπλοκές, πολλές οι άνδρες δεν είναι σε θέση να έχουν ή να διατηρήσει στύση. Αυτή η κατάσταση είναι γνωστή ως στυτική δυσλειτουργία. Αυτή η κατάσταση μπορεί να είναι πολύ ενοχλητικό για πολλούς άνδρες και μπορεί να προκαλέσει ακόμη και κατάθλιψη.

Αρσενικό εξάρτημα χάπια χωρίς ιατρική συνταγή – Αγοράστε Male Extra . Πολλοί μπορεί να αναρωτηθεί κανείς, μήπως πραγματικά εργασία; Το αρσενικό επιπλέον χάπι στοχεύει το κύτταρο του πέους και βελτιώνει την ροή του αίματος μέσα στις φλέβες του πέους. Το χάπι είναι αποτελεσματική μόνο όταν υπάρχουν προβλήματα απόδοσης. Άντρας επιπλέον απολαμβάνει την υποστήριξη της επιστήμης και έχει βρεθεί να είναι αποτελεσματική και με ελάχιστες παρενέργειες.

Ωστόσο, είναι υψίστης σημασίας να διασφαλιστεί ότι το χάπι λαμβάνεται μόνο με ιατρική συνταγή. Το συμπλήρωμα πρέπει να χρησιμοποιείται από άτομα που πάσχουν από στυτική δυσλειτουργία, ως αποτέλεσμα των διαφόρων ιατρικών παθήσεων. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός σωματικά και ως εκ τούτου οι κατευθύνσεις που χρησιμοποιούνται ως καλύτερη συνταγογραφηθεί από γιατρό.

Αγοράστε 4 ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ Πάρτε 2 Εγγύηση ΔΩΡΕΑΝ + επιστροφής χρημάτων

Banefit του Male Extra Αν αγοράσετε στο επίσημο κατάστημα

 • Επιβαρύνω τη σεξουαλική σας ζωή και να αυξήσουν την εμπιστοσύνη κρεβατοκάμαρά σας
 • Πάρτε μεγαλύτερο, πιο δύσκολο, μεγαλύτερης διάρκειας στύσεις και πιο έντονους οργασμούς
 • Πλήρως ικανοποιήσει το σύντροφό σας με σούπερ δύναμη και όλη τη νύχτα αντοχή
 • Ικανοποίηση εγγυημένη με χρηματική εγγύηση 60 ημερών μας πίσω
 • Επιβαρύνω τη σεξουαλική σας ζωή και να αυξήσουν την εμπιστοσύνη κρεβατοκάμαρά σας
 • Πάρτε μεγαλύτερο, πιο δύσκολο, μεγαλύτερης διάρκειας στύσεις και πιο έντονους οργασμούς
 • Πλήρως ικανοποιήσει το σύντροφό σας με σούπερ δύναμη και όλη τη νύχτα αντοχή
 • Ικανοποίηση εγγυημένη με χρηματική εγγύηση 60 ημερών μας πίσω

Πάρτε μεγάλα αποτελέσματα με MaleExtra

μοναδικό μείγμα MaleExtra των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών και ισχυρά συστατικά ανέγερση-ενισχύοντας σας δίνει μεγάλα αποτελέσματα με μόλις τρία χάπια την ημέρα. Πολλοί από τους ευχαριστημένους πελάτες μας έχουν δει μια αύξηση στο μέγεθος του πέους σε στύση τους μεταξύ 0,8 – 2,6 ίντσες πάνω από ένα 3 – περίοδο 6 μηνών με τη χρήση Άντρας Επιπλέον κάθε μέρα.

Με μεγαλύτερο, πιο δύσκολο στύσεις, πιο έντονους οργασμούς, και μια τεράστια ώθηση για την αντοχή σας στην κρεβατοκάμαρα, δεν υπάρχει άλλο αρσενικό συμπλήρωμα εξάρτημα, όπως Άντρας Extra.

Αγοράστε 4 ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ Πάρτε 2 Εγγύηση ΔΩΡΕΑΝ + επιστροφής χρημάτων

Αρσενικό Extra Παρενέργειες

Δεν υπάρχουν γνωστές παρενέργειες που μπορεί να προκύψουν κατά τη λήψη του συμπληρώματος, το οποίο είναι ένα καλό πράγμα. Ωστόσο, είναι ακόμα καλύτερα να συμβουλευτείτε ένα γιατρό πρώτα ιδιαίτερα εάν έχετε οποιαδήποτε ιατρική κατάσταση.

Πώς Male Extra Φυσικό Male Enhancement συμπληρώματα λειτουργούν;

Ικανοποίηση σεξ – τόσο για εσάς και το σύντροφό σας – βασίζεται σε μια καλή, σκληρή, μακροχρόνια στύση. Και ένα καλό, σκληρό, μακράς διάρκειας στύση στηρίζεται στην ροή του αίματος. Αρσενικό Extra αρσενικά χάπια αυξήσεων χρησιμοποιήσετε ένα ισχυρό συγχώνευση των αποδεδειγμένα φυσικά συστατικά για να βοηθήσει να αυξήσει το μέγεθος, τη σκληρότητα και τη βιωσιμότητα της στύσης σας, αυξάνοντας τη ροή του αίματος στο πέος σας.

Κατά τη διάρκεια μιας στύσης, οι ιστοί του πέους γεμίζουν με αίμα. Το περισσότερο αίμα οι ιστοί αυτοί κατέχουν το μεγαλύτερο και πιο δύσκολο πέος σας γίνεται. Αρσενικό Extra διευρύνει τα αιμοφόρα αγγεία που οδηγούν στους ιστούς της στύσης του πέους, αυξάνοντας τη ροή του αίματος σε αυτά όταν έχεις στύση. Αυτή η αύξηση της ροής του αίματος στο πέος σας, σας δίνει μεγαλύτερο, πιο δύσκολο, μεγαλύτερης διάρκειας στύσεις, και σας δίνει τη δυνατότητα να βιώσουν πιο ισχυρή, πιο έντονους οργασμούς.

Δεν είναι μόνο αυτό. Η βελτίωση της ροής του αίματος σημαίνει επίσης οξυγόνο και τα θρεπτικά συστατικά παραδίδονται πολύ πιο γρήγορα στα κύτταρα σας, καθυστερώντας την κόπωση και ενισχύοντας την αντοχή σας κατά τη διάρκεια του σεξ. Με Άντρας Επιπλέον μπορείτε να δώσετε το σύντροφό σας τι θέλουν πραγματικά με ροκ-σκληρή στύση και όλη τη νύχτα αντοχή.

Αρσενικό Extra Συστατικά

Τα συστατικά που χρησιμοποιούνται στα Male Extra είναι όλα προσεκτικά και ειδικά επιλεγεί. Αυτό οφείλεται στη σημαντική ικανότητές τους να αυξάνουν την παραγωγή του νιτρικού οξειδίου (ΝΟ) στο σώμα. ΟΧΙ είναι ο υπεύθυνος σε χαλάρωση και τη διεύρυνση των αιμοφόρων αγγείων.

 • L-Αργινίνη HCL – Αυτό το αμινοξύ είναι το κύριο συστατικό αυτού του συμπληρώματος. Μετά την επίτευξη του σώματος, L-αργινίνη διασπά και παράγει νιτρικό οξείδιο. Αυτό είναι ένα πολύ δημοφιλές συστατικό που είναι συνήθως χρησιμοποιούνται στα συμπληρώματα αρσενικό εξάρτημα. Έχει επίσης την ικανότητα να αυξήσει την καταμέτρηση και κινητικότητα σπερματοζωαρίων και τη μείωση της υψηλής πίεσης του αίματος.
 • Ρόδι 40% Ellagic Οξύ – Ρόδι είναι ένα φρούτο με αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Μπορεί να είναι αποτελεσματική στην καταπολέμηση του καρκίνου του προστάτη στους άνδρες, καθώς και άλλες ιατρικές παθήσεις. Ελλαγικό οξύ, από την άλλη πλευρά, είναι μια ουσία που χρησιμοποιείται στην πρόληψη του καρκίνου και τη θεραπεία / ιογενών λοιμώξεων βακτηριακής.
 • MSM (Μεθυλσουλφονιλομεθανικό) – MSM βοηθά στην ανάπτυξη υγιών κυττάρων στο πέος. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την καταπολέμηση αλλεργιών, του άσθματος, κόπωση, παχυσαρκία, προβλήματα στο συκώτι, στομαχικές διαταραχές, τραύματα και άλλες συνθήκες.
 • L-Μεθειονίνη – Αυτό το αμινοξύ μπορεί να βρεθεί στα γαλακτοκομικά προϊόντα, ψάρια και κρέας. Διαδραματίζει σημαντικό ρόλο σε πολλές λειτουργίες των κυττάρων του σώματος. Πιστεύεται επίσης να εργαστούμε με τη μείωση των επιπέδων της ισταμίνης στο σώμα. Τα υψηλότερα επίπεδα ισταμίνης μπορεί να οδηγήσει σε πρόωρη εκσπερμάτιση.
 • Νιασίνη – Νιασίνη ή βιταμίνη Β3 υποστηρίζει επίσης τη ροή του αίματος. Εκτός από αυτό, μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της κόπωσης και την κούραση, κάνοντάς σας πιο ισχυρή και πιο ενεργός όταν ήρθε η ώρα να κάνουν σεξ.
 • Cordyceps – Αυτός ο μύκητας λειτουργεί ως φυσικό αφροδισιακό και είναι γνωστό για την ενίσχυση της σεξουαλικής λειτουργίας και σεξουαλική ορμή. Περιέχει cordycepic οξύ και δεοξυαδενοσίνη. Αυτές οι χημικές ουσίες μπορούν να επηρεάσουν άμεσα την ικανότητα του εγκεφάλου να ελέγχει τη σεξουαλική επιθυμία.
 • Ψευδάργυρος – Ανεπάρκεια σε ψευδάργυρο μπορεί να οδηγήσει σε χαμηλά επίπεδα της τεστοστερόνης, η οποία μπορεί να επηρεάσει αρνητικά όχι μόνο λίμπιντο σας, αλλά και την ποιότητα της στύσης σας. Αρσενικά Extra χρησιμοποιεί ιδιαίτερα ψευδάργυρο ως κιτρικό, καθώς αυτό είναι γνωστό ότι είναι πιο εύκολο να απορροφήσει σε σύγκριση με άλλες πηγές ψευδαργύρου.
Αγοράστε 4 ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ Πάρτε 2 Εγγύηση ΔΩΡΕΑΝ + επιστροφής χρημάτων

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των Male Extra

Άντρας Επιπλέον έχει μια σειρά από πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που συνδέονται με αυτό. Ωστόσο, τα πλεονεκτήματα υπερτερούν κατά πολύ τα μειονεκτήματα. Αυτά τα πλεονεκτήματα θέσει Άντρας Επιπλέον τρόπο πάνω από άλλες εναλλακτικές συμπληρώματα από την άποψη της αποτελεσματικότητας. Η κύρια pro του συμπληρώματος είναι η χρήση των φυσικών συστατικών που σημαίνει ότι έχει μηδέν παρενέργειες. Άλλα πλεονεκτήματα του Male Extra περιλαμβάνουν:

 • Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο και 100% ασφαλή στη χρήση.
 • Για τάξης στο Male Extra επίσημη ιστοσελίδα, μπορείτε να πάρετε ένα 20% έκπτωση με τον κωδικό κουπονιού.
 • το συμπλήρωμα βελτιώνει τη ροή του αίματος.
 • έχει πολύ ελάχιστες παρενέργειες εάν υπάρχουν
 • Αυξάνει επιπέδων νιτρικού οξειδίου στο σώμα.
 • Η σεξουαλική απόλαυση είναι αυξημένη κατά τη συνουσία με τη χρήση Male Extra.
 • αυξάνει το μέγεθος του πέους και την περίμετρο
 • ενισχύει την ισχυρή και παρατεταμένη στύση.

Ένα από τα μειονεκτήματα της αγοράς Male Extra είναι ότι χρειάζεται 60 ημέρες για να πάρει τα χρήματα πίσω. Χρειάζεται, επίσης, λίγο πριν μπορεί να παρατηρηθεί τυχόν αξιοσημείωτες αλλαγές σε σχέση με πέους αύξηση του μεγέθους. Η περίοδος αναμονής δεν πρέπει όμως να είναι μια φοβία σε κανέναν ως τα τελικά αποτελέσματα από τη χρήση του συμπληρώματος είναι αξίζει η αναμονή. Επίσης, άλλα αποτελέσματα όπως η αυξημένη αντοχή και παρατεταμένη στύση δεν άργησε να γίνει αντιληπτή.

Ποιος πρέπει να πάρετε Αρσενικό Extra;

Αρσενικό Extra διαμορφώθηκε για να καλύψει τους άνδρες όλων των ηλικιών. Είτε είστε ένας ανώτερος πολίτης ή ένα νιόπαντρο άνθρωπος που του αρέσει να προσθέσετε περισσότερες μπαχαρικό και δράση, όπως κάνετε έρωτα με το σύντροφό σας, αυτό το χάπι είναι κάτι που θα σίγουρα θέλετε να δοκιμάσετε.

Απλά μην ξεχάσετε να ελέγξετε με το γιατρό σας σε περίπτωση που έχετε κάποια ιατρική πάθηση ή τη στιγμή τη λήψη συνταγογραφούμενων φαρμάκων.

Δοσολογία

Θα πρέπει να Αρσενικό Extra ως καθημερινό συμπλήρωμα. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να πάρετε τρία χάπια / κάψουλες κάθε μέρα. Ένα μπουκάλι Male Extra περιέχει 30 κάψουλες, η οποία καθιστά ένα μπουκάλι τελευταία για 10 ημέρες. Βεβαιωθείτε ότι το πάρετε με τακτικά γεύματα σας, κατά προτίμηση ξεκινώντας με πρωινό.

Λείπει μια δόση είναι αμελητέα. Ωστόσο, την πλήρη διακοπή της πρόσληψης Male Extra θα σας κάνει να χάσετε τα αποτελέσματά της.

Ποιος κάνει Male Extra;

Άντρας Επιπλέον έχει ένα αξιόπιστο όνομα για περισσότερα από 10 χρόνια. Προσφέροντας διάφορα συμπληρώματα της υψηλότερης ποιότητας, η εταιρεία χρησιμοποιεί συστατικά που είναι αποτελεσματικά και καλά τεκμηριωμένη.

Για ερωτήσεις ή ανησυχίες, μπορείτε να τις βρείτε μέσω τηλεφώνου στο +1 (207) 805 7842. Έχουν επίσης έναν αριθμό χωρίς χρέωση που είναι +44 (0) 203 476 6786, ή να στείλετε ένα email στο support@maleextra.com

Μήπως Άντρας Επιπλέον λειτουργούν πραγματικά ή είναι μια απάτη;

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι  Male Extra δουλεύει σίγουρα. Αν έχετε ήδη αναζητούν ένα αρσενικό συμπλήρωμα εξάρτημα που μπορεί να σας δώσει θετικά αποτελέσματα, χωρίς τις παρενέργειες, αυτό θα μπορούσε να είναι η απάντηση.

Το μόνο μειονέκτημα είναι ίσως η τιμή, η οποία είναι πραγματικά κάτι που μπορείτε να καταλάβετε δοθεί το είδος της ποιότητας που θα πάρει. Μερικές φορές, ξοδεύουν περισσότερο, επίσης, σημαίνει να πάρει καλύτερα προϊόντα και πιο ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Πού να αγοράσετε Αρσενικό Extra;

Αρσενικό Extra παράγεται στο Ηνωμένο Βασίλειο από καινοτομίες Marlia Υγείας. Το συμπλήρωμα μπορεί να ληφθεί από όλα τα μεγάλα καταστήματα. Είναι ένα δημοφιλές συμπλήρωμα και μπορεί, ως εκ τούτου, να βρεθεί εύκολα σε καταστήματα συμπληρωμάτων διανομέα της υγείας.

Άντρας Επιπλέον μπορούν επίσης να αγοραστούν on-line σε διάφορα καταστήματα. Ανάμεσα στα μεγάλα καταστήματα όπου μπορεί να βρεθεί σε Walmart. Αρσενικό Extra Walmart είναι ένας κοινός όρος που χρησιμοποιείται από όσους επιθυμούν να αγοράσουν το συμπλήρωμα από τα καταστήματα Wal-Mart. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν γνωρίζουν την επίσημη ιστοσελίδα όπου μπορείτε να αγοράσετε το συμπλήρωμα.

Καλό θα είναι να πάρετε μόνο Male Extra από την επίσημη ιστοσελίδα τους, θα είναι εγγυημένα για να πάρει το αρχικό προϊόν, καθώς και τις φθηνότερες τιμές. Το συμπλήρωμα είναι επίσης διαθέσιμο για την Amazon και GNC.

Αρσενικό Extra Amazon και Male Extra ΚΕΙ είναι κοινή άποψη μεταξύ των ανθρώπων που επιδιώκουν να αγοράσουν το συμπλήρωμα από το Amazon και GNC αντίστοιχα. Τα μεγάλα καταστήματα περιέχουν και άλλα πλαστά προϊόντα με την ίδια ονομασία, ώστε θα μπορούσε κανείς να πάρει πραγματικά το λάθος προϊόν. Είναι υψίστης σημασίας να είστε προσεκτικοί κατά την πραγματοποίηση μιας αγοράς για να βεβαιωθείτε ότι έχετε το σωστό προϊόν. Fake τα συμπληρώματα δεν μπορούν να παραδώσουν τα αποτελέσματα που σχετίζονται με Αρσενικό Extra. Η τιμή του ένα μπουκάλι Άντρας χάπια Extra ενίσχυση είναι $ 64.95.

Αγοράστε 4 ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ Πάρτε 2 Εγγύηση ΔΩΡΕΑΝ + επιστροφής χρημάτων