Αλήθεια Anavar Κριτικές Απώλεια βάρους Αποτέλεσμα μεταξύ Ανδρών και Γυναικών

Anavar και απώλεια βάρους

Anavar είναι η εμπορική ονομασία για το αναβολικό στεροειδές Oxandrolone. Είναι ένα προτιμώμενο φάρμακο επιλογής για πολλά bodybuilders δίαιτα και αθλητές που αναζητούν για αυξημένη αντοχή, χωρίς την περίσσεια κέρδη του νερού που σχετίζονται με τη χρήση τεστοστερόνης. Anavar είναι περίπου έξι φορές περισσότερο αναβολική από τεστοστερόνη με βάση χιλιοστόγραμμο προς χιλιοστόγραμμο. Επί του παρόντος, η FDA δεν επιτρέπει Anavar πρέπει να προβλέπονται για σκοπούς απώλειας βάρους.

Όλα τα αναβολικά ανδρογόνα στεροειδή στις Ηνωμένες Πολιτείες εμπίπτουν στην κατηγορία του Παραρτήματος ΙΙΙ ελεγχόμενες ουσίες ». Τα φάρμακα αυτά απαιτούν μια συνταγή από γιατρό, προκειμένου να κατέχουν. Παράρτημα ΙΙΙ ελεγχόμενες ουσίες είναι μια κατηγορία που έχει τη δυνατότητα κατάχρησης και κάποιο κίνδυνο εξάρτησης. Κατοχή Anavar χωρίς ιατρική συνταγή μπορεί να μεταφέρει πολλές κυρώσεις, συμπεριλαμβανομένων των προστίμων και, ενδεχομένως, το χρόνο φυλακή.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Anavar στεροειδών από το επίσημο site

Anavar είναι ένα από τα πιο ακριβά στεροειδή διατίθενται σήμερα, και λόγω του ότι είναι τόσο ήπια μια υψηλότερη δοσολογία συνήθως απαιτείται περισσότερο αθλητές που μπορεί να είναι πολύ δαπανηρή. Πριν από υπόγεια εργαστήρια άρχισε να παράγει Anavar και η μόνη επιλογή ήταν να αγοράσει φαρμακευτικής ποιότητας θα μπορούσε να αναμένεται να πληρώσουν μερικά χιλιάρικα για μια αξιοπρεπή κύκλο. Σήμερα, αν και εξακολουθεί να είναι ακριβό σε σύγκριση με στεροειδή όπως Dianabol ή Winstrol μπορείτε να κάνετε έναν κύκλο, για μια R1000

Τώρα εδώ είναι μερικά συναρπαστικά πράγματα για όσους ενδιαφέρονται σε μεγάλο βαθμό στα σπίτια απώλεια βάρους από αυτά τα πράγματα: Anavar θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που παντρεύτηκαν αποκαλούν “καύση λίπους αναβολικό στεροειδές”. Αύξηση του ενδοκοιλιακού και σπλαχνικού λίπους και οι δύο μειωθεί σε μία έρευνα όταν τα θέματα στην χαμηλή / κανονική όλα-φυσικό φάσμα τεστοστερόνης χρησιμοποιούνται Anavar. Σε μια άλλη ερευνητική μελέτη, appendicular, πλήρη, και ο κορμός λίπους ήταν όλα μειώθηκε με ένα λογικά μικρό ποσό 20mgs / ημέρα, και καμία φυσική άσκηση.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Anavar στεροειδών από το επίσημο site

Επιπλέον, το βάρος που αποκτήθηκαν με var μπορεί να είναι σχεδόν μη αναστρέψιμη, καθώς και. Δεν θα μπορούσε να είναι πολλά, αλλά θα είστε σταθεί μια καλή ευκαιρία να διατηρηθεί το μεγαλύτερο μέρος του. Σε μία ερευνητική μελέτη, τους στόχους διατηρούνται βάρος τους (επανα) παίρνει από Anavar για τουλάχιστον 6 μήνες μετά τη διακοπή! Ταυτόχρονα, σε μια συμπληρωματική μελέτη, Δώδεκα εβδομάδες μετά την παύση Anavar, το 83% των μειώσεων των συνολικών, κορμό και άκρα λίπος επίσης σταθερή! Εάν είστε αποκατάσταση του βάρους, Anavar σίγουρα θα σας δώσει σχεδόν μη αναστρέψιμη κέρδη, και αν προσπαθείτε να χάσετε λίπος καταθέσεις (και μπορείτε να κρατάτε το σχέδιο διατροφής σας υπό έλεγχο), έχασε με Anavar το λίπος του σώματος είναι γενικά φαίνεται να είναι σχεδόν μόνιμη.

Οφέλη από Anavar

Εκτός από αυτά τα πλεονεκτήματα, Anavar χρήση συνδέεται επίσης με δραματικές αυξήσεις στη μυϊκή μάζα και τη σύνθεση του σώματος που είναι ένα ιδανικό φάρμακο για άτομα με σοβαρή, εγκαύματα έκταση επιφανείας και υποφέρουν από επιπλοκές υγείας όπως αλκοολική ηπατίτιδα, AIDS, σύνδρομο Turner και κάνει αναιμία. Αυτό το στεροειδές Συνιστάται επίσης για τη θεραπεία του AIDS (Σύνδρομο Επίκτητης Ανοσολογικής Ανεπάρκειας), τη νόσο του Grave, της οστεοπόρωσης στις γυναίκες, ή άτομα με προβλήματα υψηλή χοληστερόλη.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Anavar στεροειδών από το επίσημο site

Δεδομένου ότι η χρήση αυτού του στεροειδούς δεν οδηγεί σε αρωματοποίησις ή αρρενοποίηση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους άνδρες και τις γυναίκες (και συνήθως αναφέρεται ως «στεροειδές κορίτσι»). Κέρδη στο πλαίσιο των μυών γίνεται με Anavar είναι σκληρά και ξηρά που είναι ένα στιγμιαίο χτύπημα με τους αθλητές κάνει. Επιπλέον, το στεροειδές είναι ήπιο επί υποθαλάμου-υπόφυσης-όρχεων-άξονα (HTPA) και η χρήση της είναι πολύ σπάνια σχετίζεται με την καταστολή της παραγωγής των φυσικών ορμονών του σώματος, ιδιαίτερα η παραγωγή της τεστοστερόνης.

Απώλεια του σπλαχνικού και του κοιλιακού λίπους είναι εύκολη και γρήγορη με Anavar χρήσης και συχνές παρενέργειες των αναβολικών στεροειδών, όπως λιπαρό δέρμα, ακμή, καρκίνο του προστάτη, ή ανδρική φαλάκρα είναι σπάνια μεταξύ των χρηστών αυτής της απόδοσης που ενισχύει τα ναρκωτικά. Επιπλέον, δεν θέτουν αρνητικές επιδράσεις στο δέρμα, το τριχωτό της κεφαλής, και του προστάτη.

Η συνιστώμενη δοσολογία του Anavar είναι 200-100 mg ανά ημέρα για τους άνδρες και 2,5 έως 20,0 mg ανά ημέρα για τις γυναίκες. Το στεροειδές μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα μόνο κύκλο Anavar ή μπορεί να στοιβάζονται με άλλα στεροειδή όπως Halotestin, Proviron, ισορροπία, Primobolan, Winstrol, και ανθρώπινη αυξητική ορμόνη σε μια κοπή ή διόγκωσης του κύκλου αν και συνηθέστερα χρησιμοποιείται ως κύκλος κοπής στεροειδές.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Anavar στεροειδών από το επίσημο site

Η υπερδοσολογία αυτού του στεροειδούς ή Anavar κατάχρηση δεν συνιστάται, καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε παρενέργειες όπως η απώλεια της όρεξης, κατάθλιψη, σκούρα ούρα, μυϊκές κράμπες, ναυτία, έμετος, κνησμός, δυσκολία στην αναπνοή, ακμή, μεταβολές της libido, διαταραχές της εμμηνορρυσίας, και μεταβολές της διάθεσης.

Anavar (Oxandrolone) θα πρέπει να αποθηκεύονται σε ελεγχόμενη θερμοκρασία δωματίου 20 ° C έως 25 ° C (68 ° έως 77 ° F) με εκδρομές επιτρέπεται στους 15 ° έως 30 ° C (59 ° έως 86 ° F) σε ένα αεροστεγές δοχείο σε ένα σκοτεινό μέρος.

Anavar σχέδιο κύκλου και τα αποτελέσματα για τους άνδρες και τις γυναίκες

Anavar (Oxandrolone) είναι ένα από τα πιο ήπια ακόμη ασφαλέστερα αναβολικά στεροειδή όλων των εποχών. Ως τέτοια ήπια εγκάρδιος στεροειδές αυτό είναι ένα από τα λίγα που είναι πολύ καλά ανεκτό από τις περισσότερες γυναίκες, σε τέτοιο βαθμό που σε πολλούς κύκλους είναι απλά ονομάζεται “Το Κορίτσι με στεροειδή.” Μην κάνετε κανένα λάθος, Oxandrolone μπορεί και χρησιμοποιείται από πολλούς οι άνδρες με επιτυχία, αλλά για ένα αρσενικό Anavar κύκλο παίρνει απλά αρκετά για να αποκομίσουν μια ανταμοιβή και όπως θα δούμε αυτό αποδεικνύεται να είναι λίγο ασύμφορη.

Χωρίς αμφιβολία, ανεξάρτητα από το φύλο Oxandrolone είναι κατάλληλη για την κοπή κύκλους και αυτό είναι ίσως πρωταρχικός σκοπός του για τα περισσότερα άτομα. Anavar είναι ένα πολύ ταχείας δράσης DHT στόματος αναβολικό στεροειδές που διατηρεί σε μεγάλο βαθμό άπαχου ιστού, καθώς ενισχύει την συνολική μεταβολική δραστηριότητα. Ναι, πραγματικά κέρδη στον ιστό μπορεί να γίνει, ειδικά για το θηλυκό χρήστη, αλλά παραμένει για τους περισσότερους άνδρες μια καλή Anavar κύκλος θα είναι κατά τη διάρκεια μιας δίαιτας φάση.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Anavar στεροειδών από το επίσημο site

Anavar σχέδια κύκλος μπορεί να είναι διαφορετική από άτομο σε άτομο. Κύκλος του καθενός δεν θα είναι το ίδιο. Εξαρτάται από πολλά πράγματα. Μπορείτε να κάνετε ένα εξαιρετικό σχέδιο και αυτό εξαρτάται από εσάς. Η φυσική σας κατάσταση θα μπορούσε να γίνει με επιρροή στις κάνοντας ένα σχέδιο κύκλο Anavar. Αλλά προτού να κάνετε το σχέδιο και τη ρουτίνα, βεβαιωθείτε ότι μιλάτε με το γιατρό σας. Επειδή μπορεί να έχετε μία ιατρική πάθηση που μπορεί να διαφέρουν δόσεις από το συνηθισμένο? μπορεί να χρειαστεί λιγότερο Anavar από ό, τι αναμενόταν. Έτσι, δεν λαμβάνουν κανένα κίνδυνο κατά το σχεδιασμό του κύκλου. Συνήθως οι γυναίκες χρειάζονται μόνο 20mg την ημέρα για τον κύκλο τους.

Anavar είναι ένα εξαιρετικό στεροειδές για τους άνδρες και τις γυναίκες που θέλουν να το πλεόνασμα τους μυς τους και να οικοδομήσουν τους σταθερά. Χρησιμοποιείται ευρέως σε όλο τον κόσμο και είναι πολύ δημοφιλής για τις εξαιρετικές του επιδόσεις. Η διαθεσιμότητα των Anavar είναι σε όλο τον κόσμο και μπορείτε να το αγοράσετε σε απευθείας σύνδεση, καθώς και. Είναι ένα από τα ασφαλέστερα στεροειδή για μυϊκή αύξηση. Αθλητές και τους μυς κατασκευαστές χρησιμοποιούν συχνά και να επωφεληθεί.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Anavar στεροειδών από το επίσημο site

Πρώτα από όλα, οι άπαχο μύες θα αρχίσει να βελτιώνεται. Θα παρατηρήσετε ότι εύκολα, ώστε να συνεχιστεί η αναζήτηση για το σκοπό αυτό. Όταν βλέπετε την αλλαγή, τότε θα πρέπει να τρώνε περισσότερο από πριν και η άσκηση. Έχοντας μια άσκηση την ημέρα είναι πολύ σημαντικό όταν δείτε ότι τα αποτελέσματα δείχνουν. Αν τρώτε καλά και να κάνετε την άσκηση, τότε θα δείτε την ώθηση των μυών αυξανόμενο ρυθμό. Το στεροειδές σας βοηθά να ωθήσει το πρώτο βήμα της μυϊκής αύξηση, και τότε είναι καθήκον σας να διατηρήσει το ίδιο αποτέλεσμα.

Όταν παίρνετε τακτικά Anavar στο δικό σας κύκλο, τότε μπορείτε να σκεφτείτε τι θα μπορούσε να είναι το αποτέλεσμα της λήψης αυτών των στεροειδών. Μπορείτε να αναρωτηθείτε όταν οι επιπτώσεις θα εμφανιστούν ή πώς μπορείτε να χειριστείτε κάποια ανεπιθύμητη ενέργεια. Η σύγχυση ανεβαίνει για τους περισσότερους χρήστες του Anavar.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Anavar στεροειδών από το επίσημο site

Anavar σχέδια κύκλος διαφέρουν από τους άνδρες με τους άνδρες. Κύκλος του καθενός δεν θα είναι το ίδιο. Εξαρτάται από πολλά πράγματα. Μπορείτε να κάνετε ένα εξαιρετικό σχέδιο και αυτό εξαρτάται από εσάς. Η φυσική σας κατάσταση θα μπορούσε να γίνει με επιρροή στις κάνοντας ένα σχέδιο κύκλο Anavar.