Αγοράστε από του στόματος αναβολικά στεροειδή on-line

Προφορική αναβολικά στεροειδή

Στοματική αναβολικά στεροειδή είναι μερικά από τα συνηθέστερα χρησιμοποιούμενα στεροειδή όλου του χρόνου εν μέρει λόγω της ευκολίας τους, αλλά κυρίως λόγω της φύσης γενικά γρήγορα εργασίας τους. Δεν μυστικό οι άνθρωποι της είναι ανυπόμονοι και αν είστε σε μια βιασύνη για να δούμε κάποια γρήγορα κέρδη από του στόματος αναβολικά στεροειδή μπορεί να σας παρέχει με έναν δραματικό τρόπο. Ενώ στόματος στεροειδή αναβολικά μπορούν να εργαστούν πολύ γρήγορα είναι, δυστυχώς, δεν είναι τα ασφαλέστερα αναβολικά στεροειδή, γενικά όσες φέρουν ένα πολύ τοξική φύση? Αυτή δεν είναι η περίπτωση με όλα, αλλά η μεγάλη πλειοψηφία. Ταυτόχρονα στόματος αναβολικά στεροειδή μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο για τους θηλυκούς αθλητές όπως ορισμένοι δεν διαθέτουν ισχυρές τάσεις αρρενοποίηση.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε στεροειδή από το επίσημο site

Το κοινό χαρακτηριστικό:

Όπως αναφέρθηκε η πλειονότητα των από του στόματος αναβολικά στεροειδή μπορεί να είναι λίγο τοξικό λόγω της πολύ ηπατική φύση. Με πολλά στεροειδή αναβολικά προφορική τιμές των ηπατικών ενζύμων θα αυξηθεί δραματικά με τη χρήση, αλλά δεν άφησε την καρδιά σου να ταράζεται λίγο ακόμα? και να εξηγήσει όσο προχωράμε. Ο λόγος για αυτήν την ηπατική φύση οφείλεται απλά στον τρόπο πολλά από αυτά τα στεροειδή υπάρχουν. Όπως καταλαβαίνετε απλά κατάποση κάτι από το στόμα δεν είναι πάντα το πιο αποτελεσματικό μέσο για τη διαχείριση? Για παράδειγμα, εάν επρόκειτο να πάρει ένα μπουκάλι τεστοστερόνη Enanthate και επρόκειτο να το πιείτε το σώμα σας θα καταστρέψει το μεγαλύτερο μέρος του, πριν το έκανε ποτέ στο αίμα? σε πραγματικότητα, youd να κάνει καλό, αν ακόμα και το 10% των ενεργών ορμονών που έκανε στη ροή του αίματός σας.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε στεροειδή από το επίσημο site

Για το λόγο αυτό, πολλοί από του στόματος αναβολικά στεροειδή είναι C17 Alpha-αλκυλιωμένα, που συχνά αναφέρεται απλά ως 17-αα στεροειδή αναβολικά. Τι σημαίνει αυτό είναι η ορμόνη έχει τροποποιηθεί κατά την 17η θέση άνθρακα, προκειμένου να επιβιώσουν? χωρίς αυτή την αλλαγή η ορμόνη θα καταστραφεί κατά τη διάρκεια της πρώτης διόδου μέσω του ήπατος.

Αυτό το 17-αα διαρθρωτικές αλλαγές είναι απαραίτητες για την ορμόνη για να μπορούν να χρησιμοποιηθούν από το σώμα, αλλά, δυστυχώς, δημιουργεί ένα τοξικό αποτέλεσμα όσον αφορά την αλληλεπίδραση της με το ήπαρ και ως συκώτι αποτέλεσμα τα επίπεδα των ενζύμων ανεβαίνουν. Πόσο τοξικό είναι αυτό; Αυτό είναι αδύνατο να απαντήσει σε οριστικές καθώς το επίπεδο τοξικότητας θα ποικίλει με κάθε προφορική αναβολικά στεροειδή και η δοσολογία και η συνολική διάρκεια θα μπαίνουν στο παιχνίδι. Ωστόσο, η τακτική κατανάλωση αλκοόλ είναι πολύ πιο τοξικό για το συκώτι από οποιαδήποτε προφορική αναβολική ορμόνη και πολλά πέρα ​​από τα αντίθετα φάρμακα να φέρουν μαζί τους ένα υψηλότερο ηπατική φύση από ό, τι οι περισσότεροι από του στόματος στεροειδή αναβολικά.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε στεροειδή από το επίσημο site

Περαιτέρω, το ήπαρ έχει καταπληκτική θεραπευτικές ιδιότητες και αν το άτομο συμπληρώματα υπεύθυνα καμία μόνιμη ζημιά θα γίνει. Για τον υπεύθυνο χρήστη από τη στιγμή που διακόπτει τη χρήση, υποθέτοντας ότι δεν υπάρχουν άλλα από του στόματος στεροειδή αναβολικά που χρησιμοποιείται και κανένας άλλος του ήπατος επιβλαβείς παράγοντες είναι στο παιχνίδι, όπως η μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ το συκώτι θα είναι μια χαρά και τα επίπεδα του ενζύμου θα επιστρέψει στην κανονική πολύ γρήγορα.

Σκοπός

Για off-season βελτίωση των επιδόσεων, όταν πραγματική ανάπτυξη είναι στο χέρι υπάρχουν συνήθως μόνο δύο από του στόματος αναβολικά στεροειδή αξίζει να ληφθεί υπόψη, και είναι και οι δύο εξαιρετικά ισχυρό. Μιλάμε φυσικά των Anadrol και Dianabol, και οι δύο μπορούν να προσφέρουν αξιόλογες κέρδη σε λίγες μόνο εβδομάδες? σε πραγματικότητα, είτε με ένα κέρδος £ 20 μπορεί να συμβεί σε ένα φλας. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο κέρδος, φυσικά ένα δίκαιο ποσό του βάρους θα είναι το νερό, αλλά όταν συνδυάζεται με ενέσιμα στεροειδή θα πάμε να την οικοδόμηση των μυών και περισσότερα από αυτό από ό, τι θα ήταν διαφορετικά. Όσο για τα οποία το ένα είναι καλύτερο, αυτό θα είναι σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται από την συνολική ανταπόκριση σας? μερικοί θα προτιμούσαν ένα πάνω στο άλλο. Dianabol είναι το πιο ισχυρό στεροειδές σε ανά χιλιοστόγραμμο βάση, και η διαφορά είναι αρκετά σημαντικό να σημειωθεί, αλλά θα υπάρξουν εκείνοι που απλά έχουν μια ισχυρότερη ανοχή σε Anadrol? στο τέλος, είναι αδύνατο να προβλεφθεί έως ότου έχετε δοκιμάσει και τα δύο.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε στεροειδή από το επίσημο site

Στη συνέχεια έχουμε την κοπή των κύκλων, και από του στόματος στεροειδή αναβολικά έχουν σίγουρα μια θέση σε τέτοιους κύκλους που μπορεί να είναι πραγματικά συναρπαστική. Όταν κόβουμε, βλέπουμε όλη τη σκληρή δουλειά μας εξοφλήσει όπως είμαστε τώρα σε θέση να εμφανίσει τη μυϊκή ανάπτυξη που έχουμε ήδη αγωνίζονται τόσο σκληρά για. Για το σκοπό αυτό, τα στεροειδή όπως Winstrol και Anavar μπορούν και οι δύο να είναι εξαιρετικά επωφελής, όπως μπορεί Halotestin για σύντομες περιόδους πριν από ένα διαγωνισμό bodybuilding για σκλήρυνση επιδράσεις. Σε κάθε περίπτωση, όταν πρόκειται για τη χρήση από του στόματος αναβολικών στεροειδών κατά τη διάρκεια ενός κύκλου κοπής, ο σκοπός μεγάλο βαθμό περιβάλλει ενίσχυση κλιματισμού, αλλά η βάση αυτής της ευθύνης θα εξακολουθούν να περιστρέφονται σε μεγάλο βαθμό γύρω από τα ενέσιμα στεροειδή που χρησιμοποιείται, αλλά εκείνα μιας στοματικής φύσης μπορούν να σίγουρα να βοηθήσει.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε στεροειδή από το επίσημο site

Γυναίκες

Δεν υπάρχουν πάρα πολλά αναβολικά στεροειδή γυναίκες μπορούν να συμπληρώσουν με ασφάλεια, αλλά και από τους λίγους που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες μιας γυναίκας Anavar παραμένει στην κορυφή της λίστας. Anavar έχουν το χαμηλότερο ποσοστό αρρενοποίηση όλων των αναβολικών στεροειδών, και ενώ αρρενοποίηση μπορεί ακόμα να συμβεί είναι απίθανο στις περισσότερες γυναίκες που συμπληρώνουν υπεύθυνα? Ακόμα κι έτσι, πρέπει να δίνεται προσοχή, λόγω του ιδιαίτερου χαρακτήρα όλων των ανθρώπινων όντων.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε στεροειδή από το επίσημο site

Πέρα από Anavar, άλλα από του στόματος στεροειδή αναβολικά που μπορεί να είναι επωφελής για τις γυναίκες περιλαμβάνουν Primobolan και Winstrol? virilizing τιμές θα είναι υψηλότερες από ό, τι Anavar, αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ χαμηλότερο από ό, τι τα περισσότερα άλλα στεροειδή. Φυσικά, αν Primobolan χρησιμοποιείται, λόγω δομική φύση της όπως συζητήθηκε παραπάνω μορφή Depot προτιμάται αν είναι διαθέσιμη? όπως για Winstrol, τόσο οι προφορικές και ενέσιμες μορφές αρκεί που είναι ταυτόσημες ως προς τη φύση.

Πιθανές παρενέργειες

Η τεστοστερόνη, είναι η πιο ανδρογόνο όλων των ενώσεων που σύντομα θα συζητηθεί, είναι υπεύθυνη για τις περισσότερες από τις ανεπιθύμητες ενέργειες που αναφέρονται στην βιβλιογραφία. Μακροχρόνια χρήση μέτριας σε υψηλές δόσεις (μεγαλύτερη από 200 mg / εβδομάδα), μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητες ενέργειες οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν την ακμή στην πλάτη και τους ώμους, απώλεια μαλλιών, ατροφία των όρχεων (μειωμένο μέγεθος των όρχεων), αλλαγές στη διάθεση, η διεύρυνση του προστάτη, του προσώπου τρίχα αύξηση στις γυναίκες, και την κατακράτηση υγρών. Άλλες αναβολικά ενώσεις είναι πιο ήπια από ό, τι η τεστοστερόνη και εξακολουθεί να είναι πολύ αποτελεσματικό στην αναβολική δράση τους.

Προφορική στεροειδή μπορεί να προκαλέσουν ηπατική τοξικότητα η οποία εκδηλώνεται και αυξήσεις σε δοκιμασίες ηπατικής λειτουργίας στο αίμα. Ο Δρ Πατρίσια Salvato από το Χιούστον έχει βρεθεί ότι η κοινή ενέσιμα στεροειδή δεν έχουν προκαλέσει αυτό το είδος της επιβάρυνσης του ήπατος σε πάνω από 200 από τους ασθενείς της που χρησιμοποιούν αναβολικά στεροειδή. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν ενέσιμα από του στόματος στεροειδή για το λόγο αυτό. Ενέσιμα στεροειδή, ωστόσο, μπορεί να φαίνεται να προκαλεί δοκιμασίες ηπατικής λειτουργίας αυξημένες κατά τη διάρκεια της άσκησης και αυξημένη άλλα στρες στο σώμα. Αυξήσεις στα ηπατικά τεστ συνήθως αντίστροφη με τη διακοπή των στεροειδών.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε στεροειδή από το επίσημο site